Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hele goeie service met bestellen en bezorgen. Van te voren worden duidelijke afspraken gemaakt en nog even gebeld hoe laat ze precies bij de locatie zouden zijn. Het opbouwen ging echter een bee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had ervoor gekozen om het springkussen zelf op te halen. De medewerkers hielpen goed om het zware springkussen in de auto te krijgen. Eenmaal op locatie, stekker erin… maar we hadden helaas het... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hadden een waanzinnige KINDERWEEK in Werkhoven voor kinderen met brandwonden. Een week vol spelletjes, zwemmen, kampvuur en vooral het ontmoeten van lotgenoten en het verleggen van grenzen. HOOGTEP... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg te spreken over de levering mooi op tijd! Wij hebben een dag langer ervan kunnen genieten gelukkig! Zo kon de jarige goed inkomen zonder dat het druk was. Het personeel was duidelijk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Alquiler de castillos hinchables

Escrito por la empresa

Springkussen of attractie huren? ⇒ Dat doe je bij Vcompany Attractieverhuur! ✅ Snelle bezorging ✅ Gemakkelijk & snel online betalen!

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,7

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Springkussen klein voetbal

Ik had hier een springkussen gehuurd voor het verjaardagsfeestje van mijn zoontje. Ik ben deze zelf gaan ophalen in Werkhoven. Personeel daar is heel vriendelijk. Zo'n springkussen is best zwaar, maar ze helpen je om deze in de auto te zetten. De springkussen was helemaal goed. De kinderen hebben erg genoten. Volgend jaar huur ik hier weer een springkussen.

9 de junio de 2022

Beste Vik,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisch bedrijf met het hart op de…

Fantastisch bedrijf met het hart op de juiste plaats. Service is meer dan goed. Behulpzaam personeel zowel op kantoor, als langs de weg. Daardoor ga jij zelf al een sprongetje maken. Ga zo door!!👍🏾

30 de mayo de 2022

Beste Omar,

30 de mayo de 2022

Beste Joris,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Draaimolen gehuurd voor lentefeest kinderboederij...…

Draaimolen gehuurd voor ons lentefeest op de kinderboerderij. Fijne en vlotte communicatie, draaimolen was van goede kwaliteit en makkelijk te bedienen. Werd op afgesproken tijd gebracht en opgehaald. Wij zijn erg tevreden en zijn voornemens om vaker gebruik te maken van de producten van Vcompany

24 de mayo de 2022

Beste Brenda,

Junglespringkussen

We hebben een jungle zonder dak sprinkussen gehuurd voor een verjaardag. Deze zonder problemen in de tuin kunnen opzetten. Op de website staat alle informatie dat er nodig is incl de handleidingen.
Op locatie goed uitleg en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Ook prettige openingstijden om net voor het werk het luchtkussen nog af te geven.
Kortom prijs en service super!

23 de mayo de 2022

Beste John,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De stombaan en een losse kleinere…

De stombaan en een losse kleinere springkussen gehuurd bij vcompany. Erg tevreden over hoe vcompany het gebracht en opgehaald heeft ze bellen van tevoren en keurig op tijd. Kreeg zelf extra verlengsnoer en een nette uitleg hoe we hem moesten opzetten en opruimen. Wij hebben een feest gegeven met 30 kinderen en iedereen heeft genoten want als de kinderen het na hun zin hebben dan hebben de ouders dat ook. Prijs kwaliteit dik in orde. Ik zou vcompany aanraden aan iedereen.

17 de mayo de 2022

Beste Rick,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn blij als jullie komen

We zijn blij als jullie komen, maar nog blijer als jullie weer gaan. Want dan hebben wij weer wat ruimte, waar weer iets nieuws kan komen te staan.

10 de mayo de 2022

Beste Daisy,

9 de mayo de 2022

Beste Judith,

Soepele ervaring

Soepele ervaring, met bestellen, ophalen en terugbrengen.

9 de mayo de 2022

Beste René,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Springkussen huren, was een feest !

Voor een verjaardagsfeest springkussen frame bouncer middel gehuurd. Ideaal. Een groot feest voor de kinderen! Veel plezier gehad en een super service! Duidelijke afspraken, gebracht & opgehaald. Alles helemaal in orde.

7 de mayo de 2022

Beste Fenna,

Fantastisch geholpen door Siebe

Fantastisch geholpen door Siebe! Charmante leuke spontane jongeman die overal voor open staat. Ga zo door!!!

7 de mayo de 2022

Beste Chris,

Zeker aan te raden

Fijne service met daarbij een ruim en mooi assortiment aan springkussens. Zeker aan te raden!

5 de mayo de 2022

Beste Nienke,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze jongen heeft een groot hart voor…

Deze jongen heeft een groot hart voor het bedrijf. Hij praat met zoveel passie en vreugde over zijn werkzaamheden en zegt zelf dat het nog maar 2 tot 3 jaartjes moet duren voordat hij zich als vaste kracht mag voegen bij v company.

5 de mayo de 2022

Beste Freek,

Fantastisch XXL springkasteel tijdens Koningsdag

Tijdens Koningsdag 2022 hadden wij een kleedjesmarkt voor kinderen en een verkoop actie voor Giro 555. Voor de kinderen die even wat anders wilden hadden een Springkasteel XXL neergezet. Groot genoeg voor veel kinderen om eindeloos plezier te hebben. En dat hadden ze! Makkelijk neer te zetten en snel opgeblazen, duidelijke handleiding en prettige aflevering. Een aanrader!

2 de mayo de 2022

Beste Maarten,

Uitstekende service

Uitstekend geholpen met het opzetten van de springkussens. De kwaliteit van de springkussens zijn heel goed. De kinderen hebben er erg van genoten

26 de abril de 2022

Beste Siebe,

Koningsspelen Crescendoschool Amsterdam

Voor de Koningsspelen van basisschool Crescendo in Amsterdam zuidoost hebben wij stormbaan Blue gehuurd. Op 22 april om 08.00 hebben de heren zoals afgesproken de stormbaan opgebouwd en het rond 14.00 weer afgebouwd.
Al met al vriendelijke mannen die geholpen hebben om deze dag tot een onvergetelijke te maken voor onze leerlingen.

26 de abril de 2022

Beste Muriel,

wildwest stormbaan

Voor het uitje van onze jeugdclub hadden wij de Wildwest stormbaan gehuurd. GEWELDIG!! Top service, ik werd gebeld wanneer ze er bijna waren om te brengen en te halen. Tip, laat er niet te veel kids in 1 keer op los ;-).

25 de abril de 2022

Beste Lisette,
Mvg Vcompany Verhuur

8 consejos para escribir buenas reseñas.