Veel Liefs Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie keuzes voor iedere gelegenheid, zeer vriendelijke en adequate klantenservice terwijl dit een post.NL oorzaak was. Fijn dat het een all-in prijs is (inclusief kaart en verzendkosten) heb een aant... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leuke cadeau's om te versturen. Passen altijd door de brievenbus. Het is jammer dat de favoriete Liqor 43 bonbons uit het assortiment zijn verdwenen en ook de donut en taartpuntje bonbons. Deze hadde... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Tienda de chucherías
  3. Fábrica de chocolate

Escrito por la empresa

Een cadeau versturen was nog nooit zo leuk en lekker, want een verrassing laten bezorgen door Veel Liefs is altijd een feestje. Wil je jouw ontvanger verrassen met wat lekkers door de brievenbus? Neem dan eens een kijkje in ons verrukkelijke assortiment. Chocolade harten, luxe bonbons, kleurrijke snoepdoosjes of wat anders lekkers? We verpakken het in een feestelijk doosje dat door iedere brievenbus past. Een cadeau per post is dus geen probleem. Voor deze momenten komen de brievenbus cadeaus van Veel Liefs goed van pas!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer tevreden

Enorm leuk cadeautje kunnen geven, het viel erg in de smaak (letterlijk en figuurlijk) :) Ook de verzending ging erg goed en snel! Dus ik ben erg tevreden!!

27 de abril de 2024

Respuesta de Veel Liefs

Ah wat fijn om te horen! 🤗

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snoep is te zoet en nootjes van…

Snoep is te zoet en nootjes van chocolade te hard. Sorry, maar vond het echt niet lekker

1 de abril de 2024

Respuesta de Veel Liefs

Hi, wat vervelend om te horen! We horen graag welk product je had, omdat we deze opmerkingen erg serieus nemen. We leveren graag goede kwaliteit en krijgen eigenlijk nooit klachten over de smaak. Zou je ons dit nog kunnen laten weten? Je mag een mailtje sturen naar klantenservice@veelliefs.nl en we sturen je graag nog iets lekkers op!

Super snel bezorgd en perfecte service

Super snel bezorgd en perfecte service

12 de marzo de 2024

Respuesta de Veel Liefs

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen 😊 Tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Versturen naar het buitenland voor een kleinigheidje

een lief kaartje met een kadootje! Versturen naar Duitsland, bij anderen betaal ik daar veel kosten voor, bij deze shop betaalbaar versturen naar Duitsland. Staat nu in mijn favorieten!

24 de enero de 2024

Respuesta de Veel Liefs

Hartelijk dank voor je recensie! Jouw positieve feedback motiveert ons. Tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AANRADER ... al heel vaak gebruik van gemaakt

Super leuke cadeaus voor veel gelegenheden. Prijzen zijn zeer betaalbaar als je "even" een leuke attentie wilt opsturen: inclusief kaartje en verzendkosten. Heel vaak aanbiedingen met korting als je een account hebt. Pakketjes worden op tijd verzonden en komen keurig op de afgesproken dag aan (met track & trace). Deze cadeauservice is echt een AANRADER!

30 de enero de 2024

Respuesta de Veel Liefs

Bedankt voor je positieve recensie! Erg leuk om te lezen en fijn dat het zo bevalt. Dat motiveert ons! Tot de volgende keer!

Supper..

Supper... Netjes verpakt... Pressies als beschrijving... Supper ervaring

3 de febrero de 2024

Respuesta de Veel Liefs

Dankjewel voor je positieve woorden!

Snel en netjes

Snel en netjes: levering precies volgens afspraak (en dat tijdens de drukste dagen van het jaar!). Fijn dat de genoemde prijs inclusief bezorgkosten is.

17 de diciembre de 2023

Goed verzorgd pakketje

Goed verzorgd pakketje. Heerlijke pepernoten. En netjes op tijd bezorgd.
Zeker voor herhaling vatbaar.

1 de diciembre de 2023

Respuesta de Veel Liefs

Bedankt voor je positieve recensie. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent.. We zien je graag nog eens terug!

Alleen maar lof!

Het pakketje werd niet geleverd, hierop hebben ze gelijk een nieuw pakketje verzonden. Post nl deed ook lang over het volgende pakketje en leek erop dat deze ook niet geleverd werd. Ze wilden al bijna weer een nieuwe op hun kosten opsturen maar uiteindelijk is deze wel geleverd. In tussen tijd netjes contact gehouden. Ze kwamen altijd met oplossingen waren vriendelijk en namen de extra kosten op zich zelf. Terwijl de fout bij post nl lag en niet bij hun. Inmiddels zijn ze overgestapt op een ander bezorg bedrijf. Dus vanuit ons alleen maar lof hoe ze alles opgepakt hebben!

7 de noviembre de 2023

Respuesta de Veel Liefs

Bedankt voor je positieve recensie. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. We zien je graag nog eens terug!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Te late levering

Er werd een levering de volgende dag beloofd, nu 2 dagen later is mijn verrassing nog steeds niet bezorgd en gaat vandaag ook niet gebeuren.
Ik had dan liever een ander cadeautje uitgezocht bij iemand anders.
Nu is het verrassingseffect totaal weg. Geen idee ook wanneer het dan wel bezorgd wordt. We zijn drie dagen verder!!!!

30 de octubre de 2023

Respuesta de Veel Liefs

Bedankt voor je bericht. Het is de afgelopen tijd erg druk bij de postbezorgers. Ook al ligt het buiten onze invloed, we hebben ons uiterste best gedaan om te zorgen dat je hier zo min mogelijk hinder van zou ondervinden. Helaas heb je er toch last van gehad en dat vinden we ontzettend vervelend. We ontvangen graag een mailtje van je om dit samen op te lossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering! En komt ook echt op de datum die je hebt aangevinkt.
Je krijgt het leuk binnen!

3 de octubre de 2023

super blije ontvanger

super blije ontvanger! helaas te laat voor haar verjaardag maar het lekkere snoepdoosje en de gratis kaart maakte het duidelijk weer helemaal goed, ik ga hier zeker vaker bestellen, ook fijne prijzen

1 de octubre de 2023

Respuesta de Veel Liefs

Bedankt voor je positieve recensie. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug!

Super leuk concept!

Super leuk concept!! Mijn oma was jarig en ik zocht een leuk kadootje online. Lekkere chocola en snelle service! Zeker voor herhaling vatbaar :-)

5 de octubre de 2023

Respuesta de Veel Liefs

Wat leuk om te lezen! En fijn dat het zo in de smaak viel. Tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vrolijke website met leuke presentjes

Vorige week besteld voor 2 verschillende jarigen. Kwam mooi op tijd aan en de ontvanger was zeer tevreden!
Leuke website! :)

6 de octubre de 2023

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gister pakketje ontvangen via greetz…

Gister pakketje ontvangen via greetz met een plak chocolade er in van uw bedrijf.
Op de chocolade staat ca 250 gram
Helaas met het wegen op een geijkte keukenweegschaal geeft de weegschaal inkl.verpakking 190 gram aan. Dit is meer dan 20% verschil. Ik vind dat schandalig. Heb deze klacht ook bij greetz gemeld. Ben benieuwd naar uw reactie

11 de octubre de 2023

Respuesta de Veel Liefs

Hi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie te schrijven. Jouw mening is enorm belangrijk voor ons. We vinden het spijtig dat dat dit is gebeurd. Het lijkt erop dat we spreken van een productiefout. Wij garanderen dat wij passende maatregelen hebben genomen en dat een dergelijke situatie zich niet meer zal voordoen. Hartelijk dank dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. Je bent welkom om opnieuw contact met ons op te nemen om het samen op te lossen. Groetjes, Judith van Veel Liefs

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tekst in kaart ging niet goed

Tekst in kaart ging niet goed, daardoor wist ontvanger niet van wie het kwam....

12 de septiembre de 2023

Respuesta de Veel Liefs

Hi Dianne! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie te schrijven. Jouw mening is enorm belangrijk voor ons. Wat vervelend om te lezen dat het niet naar wens verlopen is. Ik heb even gekeken naar je bestelling en ik zie dat er geen tekst was ingevuld op het kaartje. Als je in de bevestigingsmail ziet dat er geen tekst op je kaartje staat, neem vooral zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij dit nog kunnen wijzigen voor het pakketje wordt verstuurd. Omdat we het wel erg vervelend voor je vinden, heb ik een kortingscode voor je aangemaakt voor een volgende bestelling. Zou je ons een mailtje kunnen sturen?
Groetjes, Judith van Veel Liefs

Zeer tevreden, orgineel

Al een paar keer een pakketje laten sturen naar mensen. Altijd op tijd bezorgd. En wordt ook erg goed ontvangen, is weer eens wat anders dan alleen een kaart. Zeer tevreden

13 de septiembre de 2023

Respuesta de Veel Liefs

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.