Veenas - Groceries Online Shopping in UK Opiniones 2438

3,6

1. Tienda de alimentos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Veenas UK’s No.1 Indian Online Supermarket for Indian Groceries, Rice, Fresh Vegetables, Fruits, Keerai / Leaves, Frozen Foods, Household items, Pooja Items etc. It is known for its vast variety of quality Indian grocery products, Asian groceries, Srilankan groceries, Oriental, Afro-Caribbean and Pakistani grocery products. We stock fresh and native products from across the globe. Get all your food essentials, home products delivered to your doorstep with great offers. Free delivery, fastest delivery, secured payment options are additional benefits for online shoppers. more information Visit website: www.veenas.com

3,6

Medio

2 mil opiniones

Muy buena atención

3 de diciembre de 2020
Logotipo de Veenas - Groceries Online Shopping in UK

Respuesta de Veenas - Groceries Online Shopping in UK

Dear Manu,

Thank you so much for your feedback and we appreciate the time taken by you to do the same.
These comments will certainly motivate us to improve our service. We keenly anticipate your return in terms of shopping again with us, so that we can surpass your expectations.

Thanking your perpetual support.

Regards,
Veenas Customer support
Phone: 020 8550 2700 / 2244
Email: info@veenas.com
SHOP LOCATION: 77 - 79 High st, Barkingside, IG6 2AF UK
Working Hours: (Mon to Sat: 8.00am to 6.00pm)

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (2438 opiniones)