I jagten på en el-ladcykel var familien og jeg flere gange forbi Velohouse for at prøve diverse modeller. Hver gang blev vi mødt af en enorm generøsitet i form af tid, ekspertise og imødekommenhed. Vi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har i dag - endnu engang - købt en elcykel hos Velohouse, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Personalet er utrolig søde og venlige og tog sig god tid til at rådgive mig. Lever... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har fået lavet et guldservice på min cykel. Den står skarpere end da jeg købte den - så kæmpe anbefaling på det arbejde! Jeg fik booket servicet midt i en flytning til deres nye lokaler... Ver más
La empresa ha respondido
Ikke imponerende service. Har fået skifte én eger i et baghjul. Det kostede 310 kr!!! Til gengæld var der ikke ét smil eller andre ord en "telefonnummer?" da jeg afleverede hjulet, til gengæld skulle... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velohouse er en elcykelbutik fyldt med entusiaster og dygtige mekanikere, som deler en fælles kærlighed til elcykler. Med vores 600 kvm Showroom stræber vi efter at udnytte de mange muligheder, som elcykelindustrien har åbnet op for de seneste år. Vi er Danmarks største pedelec & Speed-pedelec forhandler. Vi sælger både 25 km/t elcykler og 45 km/t Speed-pedelecs. Vores mål er at blive Europas bedste elcykel-butik. Dette mål er vi på vej til, takket være vores flotte kunde anmeldelser, vores e-bike brands og leverandører, og vores el-cykel mekanikers ekspertise. Vores mekanikere har gennemgået alle e-Bike kurser og modtaget alle e-bike certifikater. Vores mål er ikke kun at sælge cykler, men at tilbyde rådgivning, der matcher dine behov. Vi sætter en ære i at lytte og forstå din hverdag, så du får en løsning, der passer perfekt. Hvis vi ikke har den rette cykel til dig, siger vi det ærligt. Vi arbejder hver dag for at være Danmarks bedste elcykelbutik – en ambition, vi forfølger med dedikation og kundecentreret service. BOSCH Certificeret værksted. SHIMANO Steps Certificeret værksted. Vi forhandler cykler fra: - STROMER - GAZELLE - URBAN ARROW - ORBEA - FLYER - CA GO - LOVENS - CONTOURA - RIESE & MÜLLER - TREK - QiO - OPIUM - VICTORIA
Información de contacto
Trekronergade 126H, 2500, Valby, Dinamarca
- contact@velohouse.dk
- velohouse.dk
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig god retur-service
Jeg købte en cykel i butikken og fortrød efter en uge, da min forrige cykel kom tilbage. På trods af at jeg havde cyklet på cyklen fra butikken og hjem, og tilbage igen da den skulle afleveres, tog de cyklen retur uden en mine! Rigtig god service, må man sige, så der er fuld tryghed om købet - ikke kun når den købes på nettet.
Vil bestemt ikke tøve med at komme tilbage, når jeg får et behov i fremtiden!
Tag dig tid og læs dette.
På mange måder er en anmelders arbejde meget let. Vi satser meget lidt, og alligevel nyder vi at sidde i en position over for dem som tilbyder deres arbejde og dem selv til ens dom. Vi trives bedst med negativ kritik, som altid er sjovt både at læse og skrive. Men den bitre sandhed vi anmeldere nogengange må erkende er, i det større billede er - er at den lokale isenkram eller Harald Nyborg sikkert et bedre valg end vores anmeldelse fortæller. Men der er tider når en anmelder virkerlig satser noget, og det er opdagelsen og forsvaret af noget nyt. Verden er ikke altid kær ved nyt talent, nye opfindelser, det nye har brug for venner. I dag oplevede jeg noget nyt, en ekstraordinær service fra en enkelt uventet kilde. At sige at både butik, ejer og mandskab har udfordrede mine fordomme om cykelbutikker i Københavns området ville være en voldsom underdrivelse. Det har på en eller anden måde rystet mig at møde sådanne en oprigtighed i så stor en by. Det er svært at forestille sig en mere noble oprindelse for de uovertruffne mennesker som kalder Velohouse deres arbejdsplads, som er i en anmelders mening, er intet mindre end den fineste cykelbutik i hele Danmark. Jeg ser frem til at min cykel skal ordnes hos jer igen.

Respuesta de Velohouse
Super fin og behagelig betjening
Super fin og behagelig betjening. Velohouse ønsker ikke bare at sælge dig en cykel, men kun den helt rigtige. Kan kun varmt anbefales.

Respuesta de Velohouse
Har købt en dejlig cykel hos dem
Har købt en dejlig cykel hos dem, god service og venlig personale og som Claus siger han går ikke i små sko😁 så Alt ordner sig

Usædvanlig god kundeservice
Usædvanlig god kundeservice. Personalet har en stolthed omkring deres cykler. Kunden og dennes cykelbehov er i centrum, så man får den helt rigtige cykel. Kan varmt anbefales Velohouse.

Super god service
Super god service! Trods udgåede reservedele til min retroracer fik de fremskaffet og monteret nogen alligevel,så nu kan den køre igen!

Respuesta de Velohouse
Jeg købte mig en ny cykel hos Velohouse…
Jeg købte mig en ny cykel hos Velohouse i dag. Havde fået stedet anbefalet. Det hele virker professionelt....

Super service og rådgivning
Super service og rådgivning - ud over det sædvanlige. Køber aldrig cykel andet sted end hos Velohouse :)

Super god service
Super god service.
Fik lavet min 4 årie datter’s cykel som hun skulle have til sin fødselsdag samme dag, selvom den ikke var købt hos dem.
Mvh Anders
Jeg fik super service omend jeg godt…
Jeg fik super service omend jeg godt havde på fornemmelsen at “de har travlt”. Bestemt et sted jeg vil bruge og anbefale.

Respuesta de Velohouse
The best bike shop in Copenhagen - Excellent service!
This is one of the best bike shops in Copenhagen!
When you look at the service level of other bike shops these guys are way ahead - they totally go out of their way to do everything they can to solve whatever biking problems you may have.
We have a Nihola electric bike and have had problem after problem with this bike since we got the motor installed on the bike. We have stopped going to Nihola cykler near Dybbelsbro station because their service is simply not ok - they don't fix the problem.
Velohouse however, do. Recently we had another problem with the Nihola bike, the motor broke down. We brought it to Velohouse and they tried to fix the motor but when they needed some specific parts that they could only get from the Nihola shop they brought the bike on a trailer to the Nihola shop, got what they needed and then only charged us what Nihola had charged them. This really goes above and beyond keeping the 'customer happy' and we're very happy that they do so!
Now we only bring our bikes to Velohouse. They also have a washing service which is great as bikes get slowed down from all the dirt they accumulate over the winter months.
I usually don't write reviews but really feel like I need to give a massive thumbs up to Leo and Claus - they are friendly, helpful, knowledgeable about what they do and always follow through on their promises. It's not often you find such level of service in shops here in Copenhagen.
Even though we live quite far away from Amerika Plads, I would still make a point of bringing my bike to Velohouse as I know I will get excellent service here and leave a satisfied customer ready to cycle many more miles on what feels like a 'new and improved' bike!
HIGHLY recommend Velohouse!
Jeg havde en super oplevelse med …
Jeg havde en super oplevelse med Velohouse, jeg købte min nye Pelago damecykel i oktober 2017 til en rigtig god pris. Der var super service, min cykel endte med at blive leveret hjem til, idet der var sket en lille misforståelse omkring afhentning af cyklen. Det er også kun pga. den lille misforståelse, at der ikke gives 5 stjerner. Servicen var i top, og jeg er super glad for mit valg af ny cykel <3 tak! Jeg anbefaler helt klart Velohouse til andre.
Fantastis service
Stor anbefaling.
jeg vil klart anbefale velohouse. jeg købte min pelago hanko efter hjælp og god vejledning af klaus. fantastisk cykel og god service hvor jeg, inkluderet i prisen, også fik jeg sat min gamle cykel i stand. tak. /pelle
Fem stjerner fra mig
Fem stjerner fra mig. Fik min fantastiske Pelago cykel hos Velohouse. Jeg kom derind og fandt hurtigt den model som passede til mig i samarbejde med Klaus. Selv om Leo havde travlt, fik han hurtigt samlet cyklen så, at jeg kunne få den med hjem med det samme. Så fantastisk service og den lækreste cykel. Kan varmt anbefale dem (selv om jeg ikke fik taget et billede af mig og min cykel, haha)

Bedste cykelhandler i danmark
Leo og Klaus er et skønt makkerpar som altid sætter kunden i centrum. Jeg har været der en del gange og altid fået super betjening. I dag er jeg ude og cykeltræne og opdager lidt tekniske problem. Jeg vender snuden mod dem. Selvom Leo har hænderne fulde af cykler der skal gøres klar til foråret, så tager han stadig tid til at løse mit problem så jeg kan komme sikkert hjem på cyklen.
Klaus og Leo har løst mange af mine udfordringer med cykel og har altid givet en verdensklasse service.
Klart min foretrukne cykelhandler selvom jeg bor et godt stykke væk.

Respuesta de Velohouse
Fik bremser lavede og nogen smaating. Saa dejligt at find en butk med fair priser og god service.
Meget imødekommende
Ville gerne hjælpe med reklamation over Mavichjul købt i anden butik. Tak for det!
Mvh. Niels
Superservice
Meget i mødekommende rådgivning ved køb af kuota racercykel, Velohouse kan varmt anbefales...
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.