Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

VenomPerfume er den originale parfume med feromoner, der øger din naturlige tiltrækningskraft. Obs! Vi har ingen forhandlere, så pas på dårlige kopier og køb originalen hos os. / Vi hos VenomPerfume <3

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Desværre skal jeg give stjerne 😥🤬

Desværre skal jeg give stjerne, den 19.62025 bestilte jeg en perfume til 249kr, pengene blev straks trukket 🤬 jeg fik ingen mail. Så ved ikke hvordan jeg kommer i kontakt. Varen er heller ikke kommet, simpelthen TYVERI 🤬🤬🤬🤬

19 de junio de 2025

Har modtaget min parfume

Har modtaget min parfume. Virker meget billigt fremstillet. Og man kan dufte den lige nøjagtig 5 sekunder. Derefter kan man overhovedet ikke dufte man har noget på.KØB IKKE SNYD OG BEDRAG . Nok også derfor at man ikke kan skrive i kommentarfeltet der er lukket for

23 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DONT BUY THE "parfume"....

The so called perfume really stinks and you have no idea, before you open it, and then the company says no to return your money, because you have opened it, though it says on their webpage, that you can try it for up to 30 days, and then get your money back if you are not happy with it.... Stay away from this company.. the parfume (which is a roll on), really stinks of old lady sweat, and the company does not live up to their own promises on the webpage.... ITS A SCAM!

1 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blomster duft

Jeg bestilte og der gik lidt over en uge, så kom parfumen. Min mand synes den dufter godt. Kan godt lide det er roll on da der ikke kommer så meget på.

28 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sandsynligvis produceret i Kina og det…

Sandsynligvis produceret i Kina og det er jeg frygtelig vred over at have bidraget til. Jeg ønsker på ingen måder at bidrage til at vokse Kinas økonomi ved at købe noget som helst derfra, ligesom jeg på ingen måder ønsker at bidrage til et fuldstændigt vanvittigt CO2 udslip for en lillebitte parfume. Jeg føler mig ærlig talt krænket på mine værdier. Jeg er slet ikke blevet gjort tydeligt og utvetydigt opmærksom på, at parfumen er produceret og sendt fra specifikt Kina.
Der er mig bekendt ingen steder på jeres hjemmeside, hvor det står beskrevet. Tværtimod får man som forbruger det indtryk, at man køber et produkt der er produceret i et nordisk land og i overensstemmelse med EU lovgivning - som dog i visse tilfælde må sendes fra et af jeres udenlandske lagere, som I skriver. Mon ikke dette desværre er almen praktisk i venumperfume.dk, snare end undtagelsen? Der forefindes ingen ingrediensoversigt i produktet eller på hjemmesiden, så det er i hvertfald ikke i overensstemmelse med EU lovgivning.
Er så træt at virksomheder der opererer på kanten af lovgivningen og forbrugerrettigheder. Hvorfor gøre det? Det må jo desværre kunne betale sig, til gengæld der er heller ikke mange der kommer 2 gange.
ORDRE #1129

15 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

5 (FAKE) stjerner har de i deres…

5 (FAKE) stjerner har de i deres annoncer på Facebook.

Er SÅ SKIDE træt af alle de fake annoncer der florerer på de sociale medier!!

Pas på derude

29 de mayo de 2024
Logotipo de VenomPerfume DK

Respuesta de VenomPerfume DK

Hej Pia,

Tak for din besked.

Vi kan ikke finde nogen ordre hos os i dit navn, så vi vil gerne høre, hvad du baserer din anmeldelse på?

Vi er en seriøs virksomhed, der opererer i Norden med hovedkontor i Sverige. Desværre har mange andre virksomheder forsøgt at kopiere os i årenes løb. Det gør ondt på os, at du beskylder os for at have fupreklamer. Vi arbejder hårdt for at gøre vores kunder så glade som muligt. Vi sælger vores parfume, fordi vi og vores tusindvis af kunder faktisk elsker den og synes, at den virker.

Vi vil også informere dig om, at det er en kriminel handling at beskylde nogen for en forbrydelse, uden at have grundlag for det (ærekrænkelse). Vi vil ikke gå videre med sagen, hvis du sletter din kommentar og holder op med at komme med den slags beskyldninger. Du er mere end velkommen til at prøve vores parfume i virkeligheden og komme tilbage med en fuld anmeldelse.

Med venlig hilsen,
Vi hos VenomPerfume DK

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.