Ventilasjonsfilter Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt å bestille hos de. Fikk tilsendt feil filter, men da jeg ga beskjed på det så var de veldig rask med å sende meg de riktige filtrene. Alt i alt veldig fornøyd, og de yter god service 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte filter til anlegg på helg, og levert fra sør til Øst Finnmark på slutten av påfølgende uke. Riktig filter levert til en forholdsvis god pris og kan trygt anbefale Ventilasjonsfilter.no Hi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de filtros de aire

Escrito por la empresa

Norges rimeligste ventilasjonsfilter finner du i vår nettbutikk. Filter for boligventilasjon som tåler sammenligning på pris.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Styr unna dette firmaet

Styr unna dette firmaet. Da det bare er rot der.
Ca 1 år etter jeg sa opp mitt Abn, trakk de penger fra mitt kort. Måtte purre flere ganger og true med anmeldelse før jeg fikk de tilbake.

2 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har ikke noe negativt å si om Ventilasjonsfilter.no

Har ikke noe negativt å si om Ventilasjonsfilter.no, og har som vaktmester i vår Sameiet gjort flere større bestillinger hos dere. Siste gangen i 2024 gikk ting ikke som forventet med en levering av 34 UNI2 filtersett som skulle vært levert på døren. Den ankom på postkontor (butikk Coop Ekstra) og måtte hentes ved å kjøre flere ganger til butikken. Derfor har vi funnet en annen leverandør som besørger kolli rett hjem til Sameiet. Dessuten er prisen langt under deres pris fra 2024, som dere til og med forhøyet i 2025

13 de abril de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trøbell med at pakka ble sendt til et…

Trøbell med at pakka ble sendt til et nytt hentested.
Det ble enkelt ordnet opp i når jeg gjorde de oppmerksom på forholdet. Riktig hentested er nå registrert. Fornød nå. God og rask avklaring av problemet. Kreditert for den uavhentede pakka. Tydelig at "nye" folk har kommet inn.

3 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedriften er god på kommunikasjon og kundebehandling

Bedriften er god på kommunikasjon og god på kundebehandling. Dette er et firma det er hyggelig å kontakte. Varen vi kjøper er god og har en ok pris. Vi hadde noen utfordringer i oppstarten. Jeg opplevde aldri at «skylda» var vår, selv om noe av det var det. Alltid hyggelig, ikke bare i dag

18 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anbefaler ikke dette firmaet!

Jeg slet i 3-4 måneder med en retur av et filter bestilt hos Ventilasjonsfilter. De hentet ikke pakken som jeg returnerte, og de refunderte ikke beløpet på nesten 1000 kr før etter 6 mnd. Og etter ett år fikk jeg beskjed om at et nytt filter var sendt meg med påfølgende faktura (pga abonnement på første bestilling som jeg hadde kansellert). Denne ble heldigvis raskt ordnet opp i av kundeservice. Mulig det har skjedd forbedringer det siste halvåret, men jeg har uansett svært dårlige erfaringer med dette firmaet. Lite tilgjengelige og det er personbetinget av hvem du møter på i firmaet ift om en får hjelp eller ikke. Anbefales ikke!

27 de junio de 2024

God kundeservice.

God kundeservice.
De er flinke på å være tilgjengelige for kundene, rask på tilbakemelding og leveranse.

13 de junio de 2024

Fantastisk service !!!

Meget godt fornøyd med Ventiasjonsfilter AS. Jeg hadde bestillt feil filter. Fohørte meg da om det var mulig å bytte filter en lørdag ettermiddag siden jeg passerte Skien på det aktuelle tidspunktet. Det ble akseptert og ordnet. Fantastisk service kaller det.
Det blir garantert flere bestillinger. Det er sikkert.

1 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kun positive opplevelser over flere år

Har ikke noe negativt å si om Ventilasjonsfilter.no, og har som styreleder i et borettslag gjort flere større bestillinger hos dem. Den ene gangen ting ikke gikk som forventet med en stor levering (som skulle vært levert på døren, men ankom på postkontor), ordnet kundeservice opp i dette på en svært ryddig måte. Alt i alt har jeg kun hatt positive erfaringer.

9 de febrero de 2024

Bra opplevelse

Har brukt ventilasjonsfilter i mange år. Hadde en dårlig opplevelse i fjor men prøvde en gang til. Da fikk jeg TOPP kundeservice nå. Han var fantastisk og ordnet riktig bestilling til meg. Sendt samme dag og fikk pakken på posten tre dager etterpå. Super kundeservice og kjapp levering

8 de abril de 2024

Utrolig useriøs bedrift

Leverer ikke rett vare, gjøres oppmerksom på det gjentatte ganger med bilde av mottatt vare. Sender manglende betaling av faktura til inkasso, sier de skal ordne opp pr. epost men gjør ikke det. Må stoppes hos inkassobyrå. Styr unna!

22 de marzo de 2024

Ingen kontroll

Sendte førts et av to filter. To måneder etter å ha klaget kom filter nr 2, men dette var av feil type. Jeg har klaget på dette også, men etter 5 mnd har jeg fortsatt ikke fått noe svar. Ved min første klage fikk jeg beskjed om at de var i en omstrukturering og jobbet med å komme ajour med gamle henvendelser. Men selv med en direkte kontaktperson skjer det ingenting videre. STYR UNNA!

3 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.