Ventilatieland levert super snel en juist. Hiervoor 5 sterren. Contact bij een vraag of probleem is ontzettend moeilijk. Op het aangegeven telefoonnummer is nooit iemand bereikbaar. Whatsap... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Zelf had ik producten met de verkeerde diameter besteld, even balen! Terug gestuurd en de goede producten besteld. Allemaal geen probleem , het geld van de foute produkten heb ik snel terug ontvangen... Ver más
Mechanische ventilatiebox besteld. Op de productpagina staat voor 16:30 besteld volgende dag geleverd. Echter direct na het bestellen staat in de bevestiging levering over 2 dagen. Op zich ook prima m... Ver más
Ondanks de warme dagen heb ik de ventilatierooster welke besteld zijn netjes geleverd wel met enig oponthoud maar dit werd goed en duidelijk gecommuniceerd. Het was de moeite waard en deze ventilatorr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De grootste en goedkoopste online ventilatiewinkel van Nederland. Ruim assortiment mechanische ventilatie producten, WTW systemen en meer van alle grote merken.
Información de contacto
Park Forum 1047, 5657 HJ, Eindhoven, Holanda
- ventilatieland.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Vertrouwd top bedrijf
Heb hier bij ventielatieland een bestelling gedaan deze is keurig geleverd
Snel en secuur
Het bestellen ging eenvoudig. Artikelen had ik in twee werkdagen goed verpakt en onbeschadigd in huis.
Fijne en snelle levering!
Service niet goed
Klantenservice telefonisch niet bereikbaar, wel per whatsapp.
Klantenservice via Whatsapp is onvriendelijk en mist productkennis.
Aflever afspraken zijn daarnaast niet nagekomen.
De producten zijn geleverd en in orde.
Vlotte en keurige afwerking.
Vlotte en keurige afwerking, bestelling was prima verpakt
Altijd goede service voor een prima prijs
Altijd goede service voor een prima prijs veel op voorraad
Keurig op tijd geleverd en goed advies
Keurig op tijd geleverd . Goed advies gekregen over compatibiliteit afstandsbediening .
Defecte ventilator snel geleverd
De 11 jaar oude Comfofan begon veel herrie te maken. Snel gezocht naar vervanging binnenwerk. Gevonden bij Ventilatieland en binnen 24 uur geleverd.
Alles netjes verpakt en snel geleverd
Alles netjes verpakt en snel geleverd
snelle levering
Veel keuzes op de website
Duidelijke site, als het op voorraad is een snelle levering.
Snelle levering en goed product
Snelle levering en goed product
Verpakking
snelle levering.
goedkoopste van Nederland.
helaas niet heel goed verpakt, en/of de transporteur gaat niet netjes met de produkten om.
4 van de 14 buizen gedeukt.
Dit zijn voor mij zichtdelen.
De monteurs wisten wat ze deden en…
De monteurs wisten wat ze deden en waren erg zuinig op mijn spulen , alles netjes afgedekt en na montage alles netjes opgeruimd en stofgezogen. Top service
Goed prijs snelle levering
Goed prijs snelle levering, de kortings code werkte niet maar is later netjes gecrediteerd, erg correct
De Orcon MVS-15RH CO2B gekocht en obv…
De Orcon MVS-15RH CO2B gekocht en obv de documentatie op de website waarin duidelijk staat vermeld dat het om een afstandbediening op batterij gaat. Dit is dus niet het geval en moet op 220V worden aangesloten. Voor mij was de reden de batterij functie. Na contact geen coulance en moet ik maar een andere afstandbediening aanschaffen terwijl de website foutieve informatie bevat.