Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde købt en vare, “pels”, megadårligt kvalitet, lavet af fjer ikke pels, fjer falder af så man kan følge en, der var direkte huller i den, lavede derfor reklamation. Fik at vide jeg skulle sende de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nem og simpel hjemmeside at handle på. Tit gode rabatter og tøj i god kvalitet. Har handlet hos veraldo et par gange nu og er ikke blevet skuffet endnu :) Et godt råd kan dog være at vælge tøj... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Værste oplevelse nogensinde. Bestilte en jakke, forkert str. Købte en GLS returlabel uden at modtage den. Nu håber jeg så at kunne sende pakken retur hvis jeg selv køber en returlabel og få mine penge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har netop modtaget min nye cardigan fra Veraldo, trøjen svarer både til foto og forventninger, total ny yndlingstrøje med det samme. Samtidig giver jeg 5 stjerner for for god kunde service. Jeg er he... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Veraldo.dk er vi specialister i at designe det nyeste modetøj til dig. Veraldo.dk inspirerer dig dagligt med nye spændende produkter. Veraldo.dk lægger dagligt nye opslag op på de sociale medier med gode tilbud, nyheder og ikke mindst inspiration til dit næste outfit.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse , modtog ikke varen pga. fejl fra butikken Havde lavet angående prisen. Kommer ikke til at handle der igen.

18 de octubre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er ovenpå så tilfreds!

Jeg er ovenpå så tilfreds med mine nye tasker! Elsker dem allerede og har allerede brugt den ene i dag! Veraldo kan varmt anbefales :D

16 de octubre de 2019

Hej Tina

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Husk at hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du altid kontakte os på support@veraldo.dk hvor vi svarer så hurtigt som muligt.

Du ønskes en rigtig god aften :-)

Emil, Veraldo.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har ikke modtaget min vare endnu…

Har ikke modtaget min vare endnu (bestilt for 2 dage siden), men jeg bliver i hvert faldt holdt godt opdateret om processen!

16 de octubre de 2019

Hej Mahmoud

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Du ønskes en rigtig god aften :-)

Emil, Veraldo.dk

Fede tasker

Jeg synes de har de bedste tasker jeg har en der er mega fed

14 de octubre de 2019

Hej Emilie,

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os.

Vi er glade for at vi kunne hjælpe med en lækker taske.
Hvis du ønsker flere tasker har vi lige nu et tilbud, hvor du kan få 2 tasker til kun 1 taskes pris. Det bruger man ved at indtaste rabatkoden "Gratistaske" i kurven. Jeg tænkte det kunne være noget for dig.

Rigtig god dag :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very good service and fast delivery

Very good service and fast delivery. The quality was very good too.

11 de octubre de 2019

Hej Annika,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at taskerne er faldet i din smag.

(DK67901)

Elendig kundeservice - udueligt firma

Købte deres “populære” hyggesæt (bukser og trøje). Modtager varen og sættet er af dårlig kvalitet og skinner i stoffet, som altså på billedet ligner noget blødt lækkert bomuld.
Vælger derfor at sende retur. Kontakter firmaet (efter 8 dage) og informere dem om at pakken er på vej retur. Hører intet fra dem og de ignorerer også flere mails. Rykker dem flere gange, men de svarer blot at jeg skal tjekke tracking nummeret - men det har jeg gjort og de hár modtaget min pakke.
Nu knap 5 uger efter returafsendelsen er der stadig ikke sket noget.
Udueligt firma med elendig kundeservice. De ved tilsyneladende ikke ret meget om hvor vigtigt det er at have gode kunderelationer for at have en veletableret butik som vil bestå!

11 de octubre de 2019

Hej Karoline,

I forbindelse med returnering har du valgt ikke at købe vores returlabel men returneret den på egen hånd. Vi har på intet tidspunkt modtaget et tracking nummer fra dig, så vi kunne spore pakken eller modtaget noget dokumentation på at pakken er sendt til os.

Du må meget gerne sende tracking nummeret til vores mail såfremt du har dette. Så hjælper vi selvfølgelig meget gerne med at tjekke op på sagen.

OPDATERING:
Vi har kontaktet Karoline, men får desværre ikke et svar på vores mails. Karoline må meget gerne vende tilbage med et tracking nummer, så der kan findes en løsning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et sted jeg føler mig tryg ved at…

Et sted jeg føler mig tryg ved at handle, skulle der det mindste, så har de en fantastiske service, der står klar til at hjælpe.
Det kan klart anbefales at handle hos veraldo, og er helt sikker noget jeg vil gøre igen.

8 de octubre de 2019

Hej Nathalie,

Tusind tak for de søde ord. Det varmer virkelig.

Er der nogle spørgsmål vil vi altid meget gerne hjælpe.
Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Rigtig god dag til dig! :-)

Kan ikke anbefales

Veraldo.dk nægter at refundere pengene for en vare, hvor fortrydelsesretten er anvendt. Det er min vurdering, at Veraldo.dk ikke overholder reglerne om 14 dages fortrydelsesret ved fjernkøb.

Jeg vil på det kraftigste fraråde potentielle kunder at handle hos Veraldo.dk, medmindre de er 100% sikre på, at varen skal beholdes.

Denne anmeldelse opdateres, såfremt der er nyt i sagen.

OPDATERING 1:
Veraldo.dk har besluttet ikke at imødekomme min klage. Af den grund overvejer jeg at indbringe sagen for domstolene. Det skyldes primært, at Veraldo.dk ikke vil anerkende den 14 dages fortrydelsesret ved fjernkøb.

OPDATERING 2:
Veraldo.dk har indset sin fejl, og de har således indvilliget i at refundere pengene, når varen er modtaget. Vi ser frem til at få pengene refunderet. Af den grund har jeg valgt ikke at indbringe sagen for domstolene.

7 de octubre de 2019

Vurdering

Veraldo er en fremragende hjemmeside me hurtig fragt, og gode varer!

Hej Rania,

Tusind tak for de søde ord.

Vi håber på snart at se dig på Veraldo igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg glad for min ordre og super hurtig…

Jeg glad for min ordre og super hurtig levering👍😊

Hej Gievrije,

Tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os.

Super dejligt at høre at du er blevet glad for din ordre og sætter pris på den hurtige levering.
Vi håber vi kan give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gode vare og god og hurtigt Service…

Gode vare og god og hurtigt Service hjælp:)

Hej Benedikte,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glade for at varerne og vores service lever op til dine forventninger. Vi håber på snart at se dig på Veraldo igen.

Rigtig god dag til dig :-)

Dårlig oplevelse hos Veraldo

Dårlig oplevelse hos Veraldo

Elendig kvalitet, elendig kundeservice.
Sendte en pakke retur, men ikke modtaget mine penge tilbage.

2 de octubre de 2019

Hej Sofie,

Jeg kan se at du har skrevet med returafdelingen, da du har returneret pakken udenfor dine 14 dages fortrydelsesret.

Du modtog pakken d. 24/07/19:
gls-group.eu/DK/da/find-pakke?match=05743054973&txtAction=71000

Du sendte din returpakke d. 24/08/19:
gls-group.eu/DK/da/find-pakke?match=05743055955&txtAction=71000

Vi har derfor tilbudt dig at returnere pakken til dig igen. Dette har du endnu ikke accepteret.
Vi kan desværre ikke lave en kreditering når fortrydelsesretten ikke er overholdt.

Jeg beklager meget at du mener at vores kundeservice er elendig. Jeg kan se at de ellers har svaret dig indenfor få minutter de gange du har skrevet med et fyldestgørende svar.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Trist oplevelse

Elendig kvalitet af tøj, der slet ikke matcher med deres priser og ringe kundeservice, der ikke reagerer på skriftlige henvendelser. Trist oplevelse.

2 de octubre de 2019

Hej Cecilie,

Jeg kan se at du har bestilt en af vores mest populære varer. Vi får ellers rigtig god feedback omkring denne vare fra vores andre kunder, så det er selvfølgelig meget beklageligt at den ikke lever op til dine forventninger.

Jeg kan se at du har sendt os 1 mail som der også er blevet besvaret samme dag.

Har du nogle spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Dårlig reklamationsret

Firmaet har nægtet at lade købet af en defekt varer gå tilbage, de siger fristen ik er overholdt, selvom jeg har været i kontakt med dem siden jeg overtog varen.
Oven i det ventede jeg i 1 måned på min bestilling (en bikini), som viste sig at være defekt.

30 de septiembre de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.