Het plaatsen van de serre ging moeizaam en duurde erg lang. De plaatsingsdatum is 4x last minute gewijzigd, zonder overleg. Ik heb herhaadelijk gevraagd of ze mij kunnen bellen als er iets wijzigd,... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De aanschaf was erg snel de factuur van enkele duizend euro ook maar eenmaal geplaatst is de service daar integen uitermate slecht reageren niet of amper op de mail tel erg moeilijk te berijken oftewe... Ver más
Wij zijn op een eerlijke vakkundige manier door mensen geholpen die verstand van zaken hebben. Alle afspraken zijn perfect nagekomen. De overkapping is binnen één dag geplaatst. De monteurs hebben uit... Ver más
goede levering, en op tijd. Maar alles krom en beschadigd. gelijk contact opgenomen maar krijg nagenoeg geen reactie. vind dit zeer slecht, hoop da het opgelost word. de klant is niet blij.
Información sobre la empresa
- Constructor de plataformas y terrazas
- también en la categoría
- Comerciante de vidrio
- Constructor de porches y pérgolas
- Jardín
- Proveedor de aluminio
- Proveedor de marcos de aluminio
Escrito por la empresa
Over Verandaexpress Verandaexpress is een innovatief bedrijf, wij zijn een specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen. In 2014 hebben de initiatiefnemers hun eerste veranda’s geplaatst voor privé gebruik, en voor bestaande relaties. Vervolgens na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben zij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle producten. Verandaexpress zal blijven innoveren, en verbeteren van producten om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service. Onze specialiteit is het op maat maken van vrijwel het gehele assortiment. Moet uw overkapping ingekort worden op de breedte, of diepte ? Wilt u zonder een meerprijs een veranda laten plaatsen waarmee u optimaal gebruik maakt van iedere centimeter ? Dan bent u bij Verandaexpress aan het juiste adres. heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Información de contacto
Industrieweg 67, 5683CB , Best, Holanda
- 0031 (0)850 600 197
- Info@verandaexpress.nl
- verandaexpress.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Wij zijn zeer tevreden over onze…
Wij zijn zeer tevreden over onze overkapping met de glazen schuifwanden, monteurs werken heel netjes en professioneel super bedankt zeer een aanrader
Aanrader
Schuifwanden gekocht van verandaexpress en ook laten monteren door verandaexpress. Degelijk materiaal. Is zeker aan te raden en vriendelijke personeel.
Zeer aan te raden