Vercate Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs een zwembroek besteld met een fijne pasvorm, heel tevreden over het product. Helaas is na twee keer gebruik de rits van één van de zakken in de zwembroek losgelaten. Naar de klantenserv... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Via Zalando een overhemd besteld, helaas retour moeten sturen. Wacht al maanden op een reactie of een terugbetaling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige ervaring met Vercate. Nadat mijn pakket helaas was gestolen, heeft Vercate zonder enige moeite en volledig kosteloos een vervangende trui opgestuurd. Dit getuigt van een buitenge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een zwembroek gekocht bij Verlate, maar de ritsen van beide steekzakken bleken kapot. Ik had echter de pakbon nog het mailverkeer van de bestelling. Dat was geen probleem. Binnen een uur een ke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de ropa para hombres

Escrito por la empresa

Vercate is een Nederlands opgericht modemerk. Kwaliteit in combinatie met draagcomfort staat bij ons op nummer één. Ontdek de actuele Vercate collectie in de Officiële Online Store.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Stuurt emails zonder toestemming

Na mijn bestelling via Zalando kreeg ik de nieuwsbrief en andere mails. Hier heb ik niet om gevraagd en ik zie het als spam. Ik heb mij niet voor de mails ingeschreven.

24 de junio de 2025

Respuesta de Vercate

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u e-mails van ons heeft ontvangen zonder dat u zich daarvoor had aangemeld.

Wanneer u via Zalando een bestelling bij ons plaatst, kunnen er in sommige gevallen communicatievoorkeuren automatisch worden overgenomen. Uiteraard is het niet onze intentie om ongewenste berichten te sturen.

U kunt zich op ieder moment eenvoudig afmelden via de link onderaan onze e-mails. Mocht u hierbij hulp wensen, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik beveel Vercate.com zeer aan!

Hele snelle levering (1 dag na bestelling al binnen) en perfecte pasvorm! Fijne communicatie bij vragen.

22 de junio de 2025

Respuesta de Vercate

Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn dat onze producten goed bevallen.

Zeker een aanrader!

Een aantal polo’s voor mijn vriend gekocht. Stof van zeer hoge kwaliteit. Zeker een aanrader!

22 de junio de 2025

Respuesta de Vercate

Bedankt voor uw positieve review.

Weer een blije man

Snelle levering, makkelijk bestellen en goede kwaliteit

3 de junio de 2025

Respuesta de Vercate

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het bevallen is!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat er een aantal producten mistte…

Nadat er een aantal producten mistte uit het pakket alsnog de missende producten nageleverd gekregen. Vervolgens nog het eea kunnen ruilen. Super service!

5 de junio de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Vercate

Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is! Bedankt voor uw review.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vreselijke ervaring met dit bedrijf

Vreselijke ervaring met dit bedrijf, bestelde kleding die de verkeerde maat had en vlekken had. Klantenservice bestond niet en nutteloos. Weigerde de verantwoordelijkheid te nemen voor defecte producten en verwachtte dat ik zou betalen voor retourzending. Volledige verspilling van tijd en geld.

29 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Vercate

We vermoeden dat deze review niet voor ons bedrijf bedoeld is. We kunnen op basis van uw bericht geen bestelling of ordernummer terugvinden in ons systeem.

Onze klantenservice staat 24/7 voor onze klanten klaar en we nemen verantwoordelijkheid voor eventuele problemen met bestellingen. Helaas kunnen we u zonder verdere gegevens niet helpen, en lijkt het erop dat u mogelijk contact hebt gehad met een ander bedrijf met een vergelijkbare naam.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Stof valt tegen

18 de abril de 2025

Respuesta de Vercate

Wat jammer om te horen dat de stof niet aan uw verwachtingen voldoet. We stellen het zeer op prijs dat u dit met ons deelt. Vercate streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Mocht u ons kunnen aangeven wat u precies tegenviel, dan kijken we graag met u mee of we iets voor u kunnen betekenen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vercate wilde mijn retouren niet…

Vercate wilde mijn retouren niet verwerken omdat deze niet in het plastic werden geretourneerd.

3 de abril de 2025

Respuesta de Vercate

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw retourzending.

Graag lichten wij de situatie toe. De twee overhemden die u heeft geretourneerd roken sterk naar parfum en zijn zonder originele verpakking teruggestuurd. Volgens onze retourvoorwaarden mogen artikelen alleen worden geretourneerd als ze in nieuwstaat verkeren – dat wil zeggen: ongedragen, ongewassen en voorzien van de originele verpakking. Alleen op die manier kunnen wij de producten opnieuw aanbieden aan andere klanten.

Ondanks dat de retour hier niet aan voldeed, hebben wij uit coulance besloten het volledige aankoopbedrag aan u terug te storten, met het oog op klanttevredenheid.

Juist daarom vinden wij het erg jammer dat u desondanks een negatieve beoordeling heeft geplaatst. Wij streven er altijd naar om eerlijk, transparant en klantgericht te handelen, en hopen dat u dat ook zo heeft ervaren.

8 consejos para escribir buenas reseñas.