Voorafgaand aan dit gesprek heeft een andere partij ons benaderd. Zij waren niet duidelijk genoeg, eea bleek in het gesprek met verduurzaamexperts anders dan vooraf gecommuniceerd en door ons begrepen... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
We were very happy to receive the very informative description of the whole home battery system from Leroy . He explained initially the system , as well as the benefit economically of having the syste... Ver más
Deze man Leroy heeft met ons een prettig gesprek gehad. Wist op alle vragen antwoord en gaf een heldere uiteenzetting van de gang van zaken. Tot dusver heel tevreden. Hopelijk ook na installatie!
Ik vond dat Ahlam duidelijk was in het overbrengen van informatie en het uitleggen van de verschillen ze kwam overtuigend over Ze heeft me overtuigd om veranderingen aan te brengen
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 4% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Duidelijke uitleg gehad en neemt de…
Duidelijke uitleg gehad en neemt de tijd om alles goed uit te leggen
Goed en duidelijk
Goed en duidelijk, gelukkig heb ik een persoonlijk aanspreekpunt
Goed gesprek met Ahlam gehad
Goed gesprek met Ahlam gehad, sympathieke dame
Alles heel goed uitgelegd
Alles heel goed uitgelegd. Met vragen of wij het begrepen. Herhalend.
Ondersteuning met beelden of getekend. Erg tevreden.
Verduurzaam Experts en Groen Adviespunt zijn bedriegende oplichters!!
Verduurzaam expert lijkt een aardige jonge kerel Leroy genaamd met een snelle babbel vertrouw hem niet!!!
Ik ben erin gestonken, voor een gedeeltelijke aanbetaling, €1750,00.
Hij dringt aan op tekenen van contract/offerte.
Hij verteld niet dat je annuleringsverzekering kosten moet betalen over het aankoop bedrag, bij herroeping op dezelfde dag. Hij zegt dat is algemeen bekend van de annulering, maar ik wist dit niet en heb dit ook niet gezien in de regels die ik heb gelezen. En hier zegt hij mondeling in het gesprek niets over.
Nu ik inmiddels rechtsbijstand heb ingeschakeld weet ik dat dit niet kan, zo’n annuleringskosten. Na herroepingsrecht heb mijn gedeeltelijk aanbetaling van €1750,00 niet terug gekregen, van 3 juli j.l.
Terwijl ik van te voren aangaf dat ik het nog moest bespreken met mijn ambulante begeleider.
Hij is een echte verkoper, eigen belang staat voorop.
Meneer denk niet aan mijn onzichtbare beperking, die ik met hem heb besproken. Ik vind dit misleiding.
Pas op met deze lieden, mensen stink niet in het gesprek met Groen Adviespunt en hun duurzaamheids analyse van je woning en maak geen afspraak met hem, dat geldt ben je al meteen kwijt €250,00
En laat door hun vooral geen afspraak in plannen met verduurzaam expert. Verduurzaam expert, schijnt onder vele namen te werken waar verduurzaam in voorkomt.
Ben gewaarschuwd mensen!!! Ga niet in zee met deze bedriegers!!
Helder verhaal over plaatsen en…
Helder verhaal over plaatsen en financieren van een thuisbatterij.
Goed en duidelijk uitgelegd
Goed en duidelijk uitgelegd, fijn gesprek
Prima gesprek alles duidelijk uitgelegd!
Fijn advies
Alles is rustig uitgelegd
Alles is rustig uitgelegd, vriendelijk en niet opdringerig. Daardoor hebben we met een gerust hart gekozen voor de warmtepomp.
Duidelijk uitgelegd goed geholpen dus…
Duidelijk uitgelegd goed geholpen dus fijn!
Niet goed behandeld
Werden gedwongen om een aanbetaling te doen terwijl we eigenlijk er nog over na wilde denken. Dit kon niet voor Leroy de deur uit ging moest er betaald zijn
Fijne uitleg.
Zijn grote oplichters die doen alsof ze…
Zijn grote oplichters die doen alsof ze premium spullen verkopen maar het is grote rotzooi wat ze verkopen voor prijzen wat nergens op slaat
Me ouders zijn 20.000 euro kwijt voor een thuis batterij die vervolgens maar de koop waarde heeft van 3400euro maar er word wel 20.000euro voor gevraagd en wil je de betalen weigeren dan beginnen ze te dreigen en te bellen
Ik vond het zeer leerzaam en duidelijk
Ik vond het zeer leerzaam en duidelijk.
Aanschaf van een 21kwh thuisbatterij met EMS en hybride omvormer
Duidelijk en goed gesprek.
Fijne gesprek Ryan