Voorafgaand aan dit gesprek heeft een andere partij ons benaderd. Zij waren niet duidelijk genoeg, eea bleek in het gesprek met verduurzaamexperts anders dan vooraf gecommuniceerd en door ons begrepen... Ver más
We were very happy to receive the very informative description of the whole home battery system from Leroy . He explained initially the system , as well as the benefit economically of having the syste... Ver más
Deze man Leroy heeft met ons een prettig gesprek gehad. Wist op alle vragen antwoord en gaf een heldere uiteenzetting van de gang van zaken. Tot dusver heel tevreden. Hopelijk ook na installatie!
Ik vond dat Ahlam duidelijk was in het overbrengen van informatie en het uitleggen van de verschillen ze kwam overtuigend over Ze heeft me overtuigd om veranderingen aan te brengen
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 4% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Top geholpen met verduurzamen
Heel fijn gesprek met Ahlam gehad
Heel fijn gesprek met Ahlam gehad
Zeer tevreden en ze is nog eens super gezellig ook
De adviseur was zeer professioneel en…
De adviseur was zeer professioneel en duidelijk. Goede uitleg.
Goed gesprek en goede uitleg.
Ahlam
Ze is geweest maar ze legd het goed uit en weet waarover ze praat
Ondanks het lastige begin
Ondanks het lastige begin, wat niet aan Leroy ligt, duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden zowel privé als zakelijk.
Recensie 3.
Recensie 3.
Het is heel frustrerend om met Verduurzaamexperts te moeten communiceren via een recensie omdat het via de mail of telefoon mij onmogelijk wordt gemaakt. Het is één richtingsverkeer omdat het bedrijf gewoon niet het fatsoen heeft om te reageren op mails en telefoontjes. Het haalt allerlei trucjes uit om géén garantie te hoeven geven en het oplossen van technische problemen. Bijvoorbeeld ik heb technische problemen gemeld per telefoon en dan werd ik doorverbonden naar Arie van de Technische Dienst die mij weer doorverbond met de afdeling Planning. Daar werd de telefoon niet opgenomen. Dit spelletje heeft zich minstens vijf keer herhaald.
Eén keer werd er excuses aangeboden en beterschap beloofd maar er gebeurde verder niets. Later werd per mail een afspraak gemaakt maar zonder reden van verhindering niet nagekomen en daarna werd het stil, het bedrijf reageert niet meer.
Er blijft voor mij dan niet anders over dan het via de rubriek recensie openlijk contact te zoeken met Verduurzaamexperts in Utrecht expert in het ontduiken van haar verantwoordelijkheden. Verduurzaamexperts is niet aangesloten bij een brancheorganisatie of een klachtencommissie als klant met problemen sta je er alleen voor en ook mijn “onafhankelijke adviseur” Arjan Sayad van Saldeerplan blijkt een wolf in schaapskleren te zijn en hanteert toevallig dezelfde methoden als Verduurzaamexperts aan wie hij mij als klant heeft gekoppeld. Hij had een prachtig verhaal met veel beloftes met o.a. dat hij zou zorgen voor de BTW-teruggave en bereikbaar zou zijn als adviseur voor vragen maar daar kwam niets van terecht. Bij het afscheid nemen was ook mijn “onafhankelijk adviseur” Arjan Sayad van de aardbodem verdwenen, de telefoon neemt hij niet op en ook een terugbelverzoek lapt hij aan zijn laars!
Verduurzaamexperts is een Utrechts bedrijf dat lak heeft aan zijn klanten als er problemen zijn!! Daar is het expert in!
Pas op voor de mooie praatjes…
Ik lees dat iedereen een goed gesprek hebben gehad met de verkopers,dat klopt allemaal...mooie praatjes alles klopt gewoon allemaal...maar dan....moet je de btw voorschieten omdat ze de subsidie dan gelijk kunnen aanvragen...klopt niet moet je achteraf zelf doen....kosten 89 euro , btw terug gaven....alleen voor verduurzaam experts niet voor de klant, kortom laat je niet door mooi praatjes inpalmen ...elders veeel goedkoper en zeker betere service
Ahlam heeft alles goed en duidelijk…
Ahlam heeft alles goed en duidelijk uitgelegd
Tevreden
Wel oke goed
Oplichters
Helaas ben ik er ook ingetrapt.
In de ochtend eerst een telefonische gesprek gehad met Zon Zeker Plan. En in de middag kwam meneertje Leroy langs €1000 heeft het me gekost. Ze proberen je in een hoek te drukken met als je de btw niet kan betalen en annuleert dat je de annuleringskosten moet betalen die ongeveer even veel is als de btw. Ik weet niet of ik het geld ooit terug zal zien maar ik weet wel dat ik met alle macht jullie ga laten pakken. Zo veel slechte reviews over jullie die allemaal vrijwel recent zijn. Jullie gaan in een cel eindig steek dat maar in je hoofd.
Meneer was heel duidelijk
Verhelderend en duidelijk.
Verhelderend en duidelijk.
Na advies besloten tot aanschaf
100% tevreden tot nu toe
100% tevreden tot nu toe, fijn gesprek
Duidelijke uitleg en goed geholpen
Was een duidelijk advies en netjes…
Was een duidelijk advies en netjes afgehandeld. Blij mee.
Een goed en duidelijk uit leg rustig en…
Een goed en duidelijk uit leg rustig en behulpzaam.
Gewoon een eerlijk open en duidelijk…
Gewoon een eerlijk open en duidelijk gesprek
Kijk uit
Kijk uit. Betaal niets aan. Want je krijgt het nier meer terug. OPLICHTERS!! Houden zich niet aan de regels van de ACM. Staan op de zwarte lijst! Geven valse voorlichting vwb btw teruggave, plaatsbepaling levering van apparatuur, aanbetaling en ga zo maar door. En als je dan toch iets hier besteld hebt, kijk goed wat je geleverd krijgt, hier klopt meestal niets van. Je betaald veel te veel! Bovendien het vestigingsadres wat ze opgeven klopt niet, dus als er iets mis is zijn ze niet te vinden of geven niet thuis. Ze gebruiken 1 kamer van koophandel nummer waar 3 bedrijven staan ingeschreven t.w. groene keuze;verduurzaamexperts en duurzame keuze, alle 3 oplichters op hetzelfde adres!