Verktygsboden Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg ville egentlig ikke sende en anmeldelse endnu,da min levering ikke er helt okay endnu. Jeg modtager 2 kolli,hvoraf den ene pakke er meget skadet. Lidt skriveri frem og tilbage,med billeder af skad... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick problem med en ny billyft. Verktygsboden ställde upp klanderfritt. Kan man lägga 10 stjärnor på detta företag, hade jag gjort detta utan att blinka. Kommer garanterat att handla igen. Kan v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hjemmeside. Der var også video af produktet, hvordan det fungerer. Har mange ting til en god pris. Levering gik fint. Kom en dag senere end estimeret. Men det er transportfirmaet. Kan anbefales... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og alt var som bestilt. Jeg har allerede taget værktøjet i brug, og det fungerer rigtig godt og gør arbejdet både nemmere og bedre. Jeg er meget tilfreds med både produkterne og handle... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de herramientas
  2. también en la categoría
  3. Ferretería
  4. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Verktygsboden er en af ​​Sveriges største aktører inden for værktøj og maskiner. Vores mål er at levere et komplet udvalg af værktøjer og tilbehør til både professionelle og gør-det-selv-folk. Til de billigste priser muligt. Virksomheden har i dag et unikt produktsortiment med mere end 100 etablerede mærker, der spænder over flere områder såsom elværktøj, trykluftværktøj, svejsning, metalbearbejdning og løfteudstyr. Verktygsboden har også to egne mærker – PELA og Pratts. Fra vores butik i Borås leverer vi produkter fra den lille skrue til den store maskine. Via vores netbutik og centrallager kan vi også forsyne kunder med varer til hele Danmark.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

341 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

12 de julio de 2026

Vil du se, hvad der sker bag kulisserne hos Verktygsboden?
Følg os på Facebook, Instagram og TikTok – her deler vi inspiration, nyheder og særlige tilbud.

Hurtig betjening 👍

Hej,
Stor tak for din anmeldelse – vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid! 🙏
Følg os gerne på Facebook, Instagram og TikTok for at få de seneste nyheder, følge vores projekter og få adgang til eksklusive tilbud.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig service og levering men nu vil…

Hurtig service og levering men nu vil jeg så prøve den nu så flotte lift det bliver spændene 😉

30 de junio de 2026

Hej Heidi

1 de julio de 2026

Hej Peter

Snapt!

Hurtig og fin ekspedition til Danmark. Varerne levede op til forventningen.

28 de junio de 2026

slangeopruller. Nemt og hurtig levering 👌

28 de junio de 2026

Hej Carsten

Hurtig og præcis leverance

Hurtig og præcis leverance. Varen levede op til min forventning

27 de junio de 2026

Hej Claus og Lotte

god og hurtig handel som forventet

god og hurtig handel som forventet

Hej Ryszard

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg synes der var lidt for korte bolte…

Jeg synes der var lidt for korte bolte og ingen skiver … som jeg synes det skal samles… men ellers fin lift til prisen… og hurtig levering… jeg kunne nu dog godt have brugt lidt mere info om hvornår den kom … jeg kunne tracke at den skulle være der fredag … holdt mig hjemme hele dagen og der kom ingen … der kom så en mail som jeg tror var spam om at de havde forsøgt at aflevere pakken…men at der ingen var hjemme… og den kom på en mail jeg ikke har opgivet… så dhl må jo være hakket… der kom så besked om den ville komme mandag… der ville jeg så godt vide ca hvornår… da jeg ikke kunne være hjemme hele dagen … jeg var der heldigvis da den kom … så det endte jo 😊

hurtig ekspedition

16 de junio de 2026

Lyttet til mig

16 de junio de 2026

Hej Olsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at bestille og forholdvis hurtig…motorcykellift

Nemt at bestille og forholdvis hurtig levering

12 de junio de 2026

Hej Tom

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.