Verlichtinggroothandel Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb bij een ander bedrijf spotjes besteld. Deze bleken een driver te hebben, die veel te hoog was voor het plafond in de dakkapel op zolder. De gaten waren al gezaagd, dus ik was behoorlijk in pani... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik kreeg de vraag om deze bestelling te beoordelen nog voordat de pakketbezorger mijn oprit heeft gevonden. Op basis van de luchtige verpakking (die momenteel nog puur uit zuurstof bestaat) en de sn... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelde producten werden snel geleverd en zijn top. Service was uitstekend: een nabesteld product werd gratis na gestuurd en toen de vervoerder “de weg kwijt was “ bleef verlichtingsgroothandel er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer nette prijzen voor goede kwaliteit. Ruim assortiment. Zeer behulpzaam, zowel pre-sales, hulp bij keuze voor het juiste product, als after sales met hulp bij het aansluiten. Nette, vriendeli... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Goede producten en goede service 😎

En goede verlichting

23 de enero de 2026

Respuesta de Verlichtinggroothandel

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten, service en verlichting.

Hele fijne samenwerking gehad

Hele fijne samenwerking gehad, er wordt met je meegedacht en de communicatie verliep perfect!

10 de enero de 2026

Respuesta de Verlichtinggroothandel

Dank u wel voor uw positieve feedback! Mooi om te lezen dat de samenwerking en communicatie perfect zijn verlopen. Graag tot een volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Moest een specifiek type lamp hebben…

Moest een specifiek type lamp hebben omdat deze niet meer werkte. Email gestuurd voor advies en werd binnen een paar uur beantwoord. Daarna snel in huis. Wij komen terug!

17 de enero de 2026

Respuesta de Verlichtinggroothandel

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen met het juiste type lamp en dat alles vlot geleverd is. We staan graag weer voor u klaar. Tot de volgende keer!

Led panelen

Hadden een aantal led panelen nodig voor ons kantoor. Snel geleverd en voor een nette prijs.

18 de enero de 2026

Respuesta de Verlichtinggroothandel

Dank u wel voor uw positieve feedback! Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat de led panelen snel in huis waren. Graag helpen we u in de toekomst weer.

Zeer tevreden over…

Zeer tevreden over Verlichtinggroothandel.nl! Goed assortiment, duidelijke productinformatie en scherpe prijzen. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Ook de kwaliteit van de verlichting is top. Absoluut een aanrader

16 de enero de 2026

Respuesta de Verlichtinggroothandel

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u zo tevreden bent over Verlichtinggroothandel.nl. Graag helpen we u in de toekomst opnieuw.

Snel geleverd

Snel geleverd , tevreden

16 de enero de 2026

Respuesta de Verlichtinggroothandel

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Great lightingshop

What you see is what you get for small prices and delivered the next day. I happy with this shop, come back for sure

12 de enero de 2026

Respuesta de Verlichtinggroothandel

Thank you for your review! Glad you’re satisfied with our products and fast delivery. See you next time!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de verlichting en service

Zeer tevreden over zowel de verlichting als de klantenservice. De lampen zijn van goede kwaliteit. Ik werd snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Levering verliep soepel en alles was netjes verpakt.

5 de enero de 2026

Respuesta de Verlichtinggroothandel

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zowel tevreden bent over de kwaliteit van de verlichting als over onze klantenservice. Ook goed om te lezen dat de levering soepel is verlopen en alles netjes verpakt was. Graag tot een volgende keer!

Heel erg tevreden

Goede kwaliteit, goede service & snelle levering!

7 de enero de 2026

Respuesta de Verlichtinggroothandel

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, service en snelle levering.

Alles goed

Niks op aan te merken

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Verlichtinggroothandel

Dank u wel voor uw positieve feedback! We waarderen het vertrouwen.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.