Veel keuze en goed voooruit te bestellen, updates over bezorging. Bijzonder is dat die in hun aanhef gericht zijn aan de ontvanger, maar gelukkig wel gezonden naar je eigen mailadres, anders zou verr... Ver más
Termijn van levering zoals aangegeven Producten ontvangen 1 daarvan bevatte een ander soort dan besteld. Contact opgenomen .ruim aanbod aan mogelijkheden gekregen voor de oplossing . Fijne man... Ver más
La empresa ha respondido
Was leuke verrassing. Werd leuk op gereageerd door collega's. Ik had verwacht dat de persoonlijke tekst op een sinterklaas kaart zou worden geplakt ipv een reclame kaart van het bedrijf. Dit vond ik m... Ver más
La empresa ha respondido
Een tapas verrassing besteld voor een verjaardag. Het kado werd zeer gewaardeerd, was erg smakelijk! Wat ik wel een beetje jammer vond, is dat het pakket 3 dagen na de verjaardag bezorgd werd. Geen ma... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vriend of vriendin? Bij ons ben je dan aan het goede adres. Wij zijn namelijk De online cadeauwinkel van NL en BE. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor relatiegeschenken! Zien wij jou snel terug op Verrasjevriend.nl?
Boomstraat 15, 3582 KP, Utrecht, Holanda
- klantenservice@verrasjevriend.nl
- verrasjevriend.nl
Goede service.
Goede service en de bezorging was op de afgesproken datum.
Vrienden zeker verrast
Leuke cadeautjes. Net wat anders dan anders. Goede prijs en prima bezorging
Leuk pakket en snel bezorgd
Origineel pakket, leuk verpakt en precies volgens afspraak geleverd.
Netje verpakt en op tijd bezorgd
Netje verpakt en op tijd bezorgd . En leuk cadeau om te geven
2 producten besteld
2 producten besteld.
Na een dikke week pas 1 product binnen.
Inmiddels al 2x gemaild met 0 reactie.
Hopelijk komt mijn 2e product later.
Beetje jammer.

Lange levertijd, geen contact
Lange levertijd, meerdere malen contact proberen te krijgen en niet gereageerd.

Respuesta de Verrasjevriend
Het zou op vrijdag bezorgt worden
Het zou op vrijdag bezorgt worden, dat is uiteindelijk pas op dinsdag gebeurt

Leuke producten
Was mis gegaan, maar ze nemen klachten zeer serieus.
Ze hebben het meer dan goed gemaakt.
Dus ik raad dit bedrijf zeer aan, ze hebben hele leuke dingen om iemand te verrassen.

Leuk pakket
Het pakket is heel leuk maar de verzending van het pakket was veel later dan gepland waardoor het verjaardagscadeau 4 dagen te laat werd geleverd.

Bioscoopcadeau pakket
Super snelle verzending en super service! Leuke gratis extraatjes bij de bestelling gekregen🥰

Respuesta de Verrasjevriend
Bestelling geplaatst: 50%korting op 2 saunakaartje. Naderhand uw mail: saunakaartjes niet meer geleverd. Bestelling geannuleerd en geld teruggestort. Op de website staat nog steeds 50% korting!
Op website staat nog steeds dat je 50% korting hebt op de 2 bijgeleverde saunakaartjes. Ik heb mijn bestelling geannuleerd omdat ik van u een mail kreeg dat deze actie is gestopt. Waarom de website niet aangepast? Ik vind dit misleidend.

Respuesta de Verrasjevriend
De treatments cadeaubox bevat geen…
De treatments cadeaubox bevat geen vouchers voor dagje wellness. Ik krijg verder helemaal geen reactie op mijn berichten.
Mijn bestelling is niet geleverd en…
Mijn bestelling is niet geleverd en krijg totaal geen reactie meer via de mail.
Mijn verzoek om mijn geld terug te storten is ook niet op gereageerd.

Super service!
Grote order voor onze organisatie besteld, mega tevreden! Snelle service en denken mee voor alternatieven voor onze collega's wonend in het buitenland. Zeker een aanrader! ;-)
De gestuurde producten waren erg lekker…
De gestuurde producten waren erg lekker en het pakket is in goede staat ontvangen

Respuesta de Verrasjevriend
Altijd goed gegaan vanaf bestellen tot…
Altijd goed gegaan vanaf bestellen tot bezorging!

Persoonlijk en uitstekende service
snel, simpel, volgens afspraak
Veel betaalmogelijkheden.
Persoonlijk door kleine attentie en persoonlijk geschreven briefje toegevoegd aan pakket.

Respuesta de Verrasjevriend
Más información sobre otros tipos de reseñas.