Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Welkom bij Verrassingsdoos.com Voor elk moment een persoonlijk cadeau – handgemaakt met zorg in Rotterdam Bij Verrassingsdoos.com draait alles om aandacht, creativiteit en maatwerk. Wij maken unieke cadeaus, verpakkingen en decoraties voor elke gelegenheid – van bruiloft tot bedrijfsevenement. Alles wordt lokaal geproduceerd door verrassingdoos.com en DVG Precision B.V., met moderne technieken zoals DTF-print, vinylbedrukking, lasergravure, 3D-printen Cricut-snijwerk.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een roos in glas gekocht maar…

Ik had een roos in glas gekocht maar bij PostNL was een fout gemaakt. En direct bij de afhaal punt bezorgd. Ze hebben voor mij contact gehad met PostNL en dit dit samen opgelost geweldig product was ook heel mooi.

3 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een aanrader voor persoonlijke cadeaus!

Ik heb een bestelling geplaatst bij De Verrassingsdoos en ben ontzettend tevreden. Ze maken echt mooie gepersonaliseerde items en denken goed mee over de mogelijkheden. Vooral de 3D-prints zijn van hoge kwaliteit en tot in detail netjes afgewerkt. De communicatie verliep soepel en mijn bestelling werd snel geleverd. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau!

8 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een custom made urn laten maken…

Ik heb een custom made urn laten maken en ik vind het echt super bijzonder. Ik ben er heel blij mee. Ik ben daarnaast ontzettend goed geholpen; er werd echt meegedacht en alles is met veel zorg en aandacht gedaan. Een hele fijne en respectvolle ervaring. Absoluut een aanrader.

13 de diciembre de 2025

Respuesta de Verrassingsdoos

Dank je wel voor deze bijzondere en warme woorden. Het vertrouwen dat je ons hebt gegeven voor zo’n persoonlijk en betekenisvol product raakt ons echt. We vinden het ontzettend fijn om te lezen dat je de begeleiding en zorg zo hebt ervaren. Nogmaals dank voor je vertrouwen en aanbeveling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had twee prachtige vazen online…

Ik had twee prachtige vazen online gezien en was oplag verliefd, na overleg met de eigenaar was het helemaal mogelijk en ook nog eens in mijn kleur wensen. ze zijn prachtig ! dank jullie wel ik ben er heel erg blij mee. scroom dus niet om met je online idee te komen ze zijn heel toegankelijk en denken met je mee.
Dank jullie wel voor de service

tot de volgende keer

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Verrassingsdoos

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat de vazen helemaal naar wens zijn en dat het overleg prettig is verlopen. We vinden het belangrijk om echt mee te denken, dus dit lezen we met een grote glimlach. Heel graag tot een volgende keer!

Vaas

Super mooie vaas besteld, snelle levering.
heel blij mee, echt een aanrader

20 de noviembre de 2025

Respuesta de Verrassingsdoos

Dank je wel voor je mooie review en het vertrouwen in Verrassingsdoos. Fijn om te horen dat de vaas en de snelle levering zo goed zijn bevallen. Dank voor de aanbeveling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had hier een mooie 3D print besteld…

Ik had hier een mooie 3D print besteld van hertenlampje het was binnen 2 dagen binnen en zien en erg leuk uit. Dank

14 de noviembre de 2025

Respuesta de Verrassingsdoos

Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen in Verrassingsdoos. Fijn om te horen dat de 3D-print snel binnen was en goed is bevallen. Veel plezier ermee!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.