Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Cenimy sobie uczciwość. Jeśli dokonujesz fraudów, próbujesz naciągać i oszukiwać ludzi z pomocą naszego sklepu, nie spotka się to z aprobatą. Blokujemy, wstrzymujemy osoby które próbują wykorzystać nasz sklep do swoich oszustw. Uczciwe osoby ZAWSZE mogą być pewne i spokojne swoich zakupów. Trustpilot niestety jest platformą pozwalającą na fałszywe i oszczercze opinie nawet oszustom, którzy myślą że jak wrzucą tutaj negatywną opinię, to nasz zmuszą do współpracy. NIE! Wszelkim oszustom mówimy zdecydowane NIE! Chcesz oszukiwać? IDŹ gdzie indziej! Pozdrawiam i zapraszam uczciwych ludzi.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zakup na allegro okazał się jednym…

Zakup na allegro okazał się jednym oszustwem pierwszy kod spoko następny już nieaktualny pan ( cwaniaczek) wmawia co robiłem z innym kodem i straszy że jak nie usunę negatywnego komentarza to mnie załatwi nie polecam

29 de octubre de 2025

Respuesta de Vertigo

Buractwo i chamstwo jakie prezentuje ten osobnik, poraża nawet Allegro. Mają go na czarnej liście bo jak się okazuje, większość zakupów próbuje coś wyłudzić i do każdego ma zastrzeżenia. Tylko narzucenia z UOKiK nie pozwalają mu zablokować konta bo już by go dawno zablokowali. Zwyczajnie mściwy cham który żyje jak to pasożyty, czyimś kosztem i z cwaniactwa.

Oszustwo

Oszustwo. Brak reakcji na niedostarczone w pełni zamówienie. Otrzymalem 80zł z 480 za które zapłaciłem w JEDNYM ZAMÓWIENIU. Abstrakcja..

20 de octubre de 2025

Respuesta de Vertigo

"Otrzymaliśmy z banku zgłoszenie, że poniższe transakcje zostały wykonane w wyniku oszustwa." Więc GÓWNO warte są twoje żale i próba szkalowania nas lipnymi ocenami! Wypie***j z naszego sklepu oszuście! Masz problem z legalną robotą, to się pod pociąg rzuć! Za każdym razem tłumacze, ze nie tolerujemy oszustów, nie współpracujemy z taką padliną. Idź sobie oszukiwać gdzie indziej !

Brak otrzymanych kodów paysafecard

Zapłaciłem 400 zł za kody paysafecard, które nie zostały dostarczone. Sklep nie reaguje na wiadomości, mimo przesłania pełnego potwierdzenia z banku. Zablokowali mój adres e-mail w systemie a właściciel, jak sam napisał do mnie prywatnie, jest znany wielu policjantom, w co akurat nie wątpię.

Sprawa została zgłoszona do UOKiK i organów ścigania. Zdecydowanie odradzam zakupy – to wygląda na wyłudzanie pieniędzy!

edit:
Szczególnie absurdalna jest jego narracja o Trustpilot – według niego to rzekomo „platforma bezprawia, gdzie oszuści wystawiają opinie”. Tylko że… sam dodał tu swój sklep. Skoro uważa ten portal za niewiarygodny, to czemu z niego korzysta? To podważa nie tylko jego logikę, ale i ujawnia desperację – próbuje manipulować opinią publiczną, bo wie, że prawda działa na niekorzyść jego szemranej działalności. Omijać.

9 de mayo de 2025

Respuesta de Vertigo

Kolejna ocena, jednego z członków grupy oszustów, którzy wyłudzają pieniądze a później, jak ich sprzedawca zablokuje, to szantażują go groźbą negatywnej opinii. Ciekawe dlaczego do nas się zgłaszają ofiary tych "niby zakupów" albo policja w ich imieniu, że zostali oszukani, a oni zaparcie i anonimowo, udają że nic o tym nie wiedzą.
Zobaczcie sobie jak działa ta strona (Trustpilot), gdzie właśnie wszelkiej maści naciągacze najczęściej wystawiają opinie, bo nie działa tu polskie prawo, platforma nie przestrzega polskiego prawa! Allegro ocena 1,4. Amazon ocena 1,5. Zalando ocena 1,5, Temu 2,4, Shein 1,3. Wszystkie te firmy, wiedzą że tutaj jest kompletne bezprawie i handel ocenami. Kupuje ktoś na Allegro czy Amazon albo Zalando ? to nawet z tymi kilkoma oszustami co mi negatywy wystawili, jestem w tutejszych standardach kosmicznie uczciwszy i lepiej oceniany.!
A do oszustów: Idźcie gdzie indziej kupować i szukajcie sobie innych firm do prania pieniędzy! Ja działam uczciwie i legalnie i nastawiony jestem na uczciwych klientów.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Polecam, miła obsługa, wszystko okej :)

18 de febrero de 2025

Respuesta de Vertigo

Dziękujemy, cieszymy się że mogliśmy pomóc :)

Oszust!!!!!

Oszust!!!!!
Wział 1800 prawie , zrobił coś kompletnie innego, nie uzal reklamacji, nie wystawił faktury.
Omijać szerokim łukiem

10 de mayo de 2024

Respuesta de Vertigo

Faktury się nie wystawia na karty podarunkowe, takie prawo i jest o tym informacja. Reklamacja? Kody kart przekazałeś obcokrajowcom w internecie, rzekomo w celach inwestycyjnych i cię oszukali a ty składasz do nas reklamację? Poczytaj do czego służą karty Steam zanim zaczniesz wierzyć że to jest doładowanie do inwestycji.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

kupowałem u nich na Allegro

kupowałem u nich na Allegro, ale później przeszedłem na zakupy w sklepie firmowym na stronie. 4 lata, kilkadziesiąt zakupów, zero problemów! Tak 3mać!

31 de agosto de 2024

Respuesta de Vertigo

Zawsze taniej niż na Allegro. Zapraszamy.

Oszuści jakich mało

Oszuści jakich mało, płatności wszystkie z gory, nie wywiązują się z zawartych umów a poza tym całkowicie nie znają się na swojej robocie

23 de abril de 2024

Respuesta de Vertigo

Wstrzymano realizację ze względu na to, że była podejrzana i następnego dnia zgłosiła się ofiara od której wyłudziłeś kod BLIK. Nie tolerujemy oszustów i takich działań i nie będzie z naszej strony przyzwolenia na takie działanie. Przymuszanie nas negatywami aby tylko wysłać kod za który zapłaciliście kradzionym BLIKiem, nie zadziała.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.