Verwenboxen Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik kocht een pakket bestaande uit een doos met chocolade en een ballon met beterschap. Op de site staat in het groot (ook bij het afrekenen nog eens!) dat als ik voor zoveel uur bestel het morgen gele... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superblij met jullie snelle service! Ik weet dat ik enorm last-minute was met mijn relatiegeschenken zo voor de drukke feestdagen. Maar dankzij jullie kon ik mijn belangrijke partners alsnog v... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leuk aanbod, snelle levering alleen kreeg ik verzendbewijs pas na telefonisch contact. Had vd ontvanger niet gehoord iets gekregen te hebben. Contact opgenomen met jullie, bleek het wel aangeboden. Be... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Jouw ideale cadeau in 2 minuten. 10.000+ cadeau's & 87 merken dichtbij. Geen gedoe met losse leveranciers en websites, maar alles overzichtelijk op één plek. Snel, persoonlijk en verrassend. Zo wordt geven niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

81 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Betrouwbaar!

Verwenboxen heeft er alles aan gedaan om de bestelde box, na een fout in het adres mijnerzijds, heel netjes te bezorgen.
Hulde aan de medewerkers die alle tijd nemen en heel behulpzaam reageren.

16 de enero de 2026

Bestelling 3 weken te laat bezorgd dan de toegezegde bezorgdatum

Voor het plaatsen van een bestelling van 19 kerstpakketten hebben wij vooraf per e-mail bevestiging ontvangen dat de gewenste bezorgdatum haalbaar was. De bestelling is vervolgens via e-mail geplaatst, inclusief een bijgevoegd adressenbestand. Na deze bevestiging is er echter geen verdere actie of communicatie vanuit het bedrijf geweest.
Het bedrijf bleek telefonisch slecht bereikbaar en er is geen enkele update verstrekt over de verzendstatus. Uiteindelijk zijn de kerstpakketten pas op dinsdag 6 januari geleverd, ruim na de afgesproken periode en na de feestdagen.
Ondanks deze vertraging en het gebrek aan communicatie, weigert het bedrijf enige concessie of tegemoetkoming te doen op een factuur van circa €600,-. Dit getuigt van een gebrek aan klantgerichtheid en service.
Conclusie:
Slechte communicatie en bereikbaarheid
Niet nakomen van afgesproken leverdatum
Geen compensatie bij duidelijke tekortkoming

Reactie op Verwenboxen:
Er is geen communicatie vanuit uw kant geweest over het niet kunnen nakomen van de afgesproken levertijd.

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Verwenboxen

Hi Nathalie, we hebben deze per mail ook uitvoerig toegelicht m.b.t de bestelling en voorraad enkele dagen voor kerst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superblij met jullie snelle service!

Superblij met jullie snelle service!
Ik weet dat ik enorm last-minute was met mijn relatiegeschenken zo voor de drukke feestdagen. Maar dankzij jullie kon ik mijn belangrijke partners alsnog voorzien van een dankbare attentie per post. Heb ook leuke reacties teruggekregen van hen.

Volgend jaar probeer ik iets eerder te zijn maar jullie staan zeker weer op mijn lijst van feestdagen gifts.

Dank jullie wel.

Warme groet, goed 2026!
Angela | TechVAdeJong.nl

11 de enero de 2026

Leuke en diverse pakketten

Superleuke pakketten die snel en discreet verpakt opgestuurd worden - zo kwamen de twee kerstpakketten die ik last-minute had besteld op tijd aan, en als volledige verrassing voor de ontvangers.

2 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service!

De ontvanger vond het pakket super leuk, alleen kwam het 1 dag later dan verwacht… helaas met kerst gebeuren dit soort dingen

20 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben verrast door jullie meedenkende…

Ik ben verrast door jullie meedenkende werkwijze. De bestelling van de brievenbus appeltaarten (echt vers en lekker) ging eenvoudig via de webwinkel, ook het toevoegen van een kaartje. Misschien de mogelijkheid bieden om de tekst wat langer te maken....Ik heb helaas niet kunnen ontdekken of ik mijn bedrijfslogo ook kon toevoegen op de kaart of de verpakking. Evengoed viel dit cadeautje bij mijn relaties zeer goed!!! Alleen positieve reacties gekregen (van echt Iedereen!). Het adressenbestand moest in Exel aangeleverd worden (beter aangeven) ik had het in Word gedaan maar zelfs dat werd door verwenboxen.nl na telefonisch kontakt met mij gewoon opgelost. Echt super!!!!

19 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hele slecht ervaring met dit bedrijf.

Hele slecht ervaring met dit bedrijf.
Fruitmand besteld, nooit aangekomen.
Meerdere malen gebelt en gemailt zonder resultaat!!
Geen geld willen terug betalen omdat ze nog geen reactie hebben ontvangen van de koerier.
Lekker klantvriendelijk.
Mensen bestel nooit bij dit bedrijf.
Ben al twee weken bezig om mijn geld terug te krijgen.

16 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Weggeefwinkel verwende zijn vrijwilligers.

Wij van de Weggeefwinkel in Baarn hebben dit jaar gekozen voor een verwendoos van Pathé voor onze vrijwilligers. Dat leek ons een mooi kerstpakket/cadeau, nadat dit team het hele jaar belangeloos keihard heeft gewerkt! Lekker met de kerst de beentjes omhoog, doos uitpakken en genieten van de film en het lekkers wat erbij zit! #Feestelijk!

15 de diciembre de 2025

Enorme verrassing!

De Pathé verwenbox was écht een enorme verrassing voor mjjn zusje die net geopereerd was. Wij hebben hem vanuit Spanje besteld. Keurig op tijd geleverd. Mooi verpakt en vól met leuke producten om te genieten van een avondje bioscoop thuis op de bank.
Ze belde ons enthousiast op om te bedanken. Het was een leuk en origineel cadeau

27 de noviembre de 2025

Gewoon alles goed!

Makkelijk te bestellen, snel en netjes afgeleverd en een gezin wat wel even een opkikker kon gebruiken blij kunnen maken. Kortom zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar!!

22 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het adres was niet goed overgenomen…

Het adres was niet goed overgenomen waardoor het pakket moeilijk bezorgt kon worden. Ook werd het op de verkeerde datum bezorgt had pas met sinterklaas bezorgt moeten worden helaas lol eraf.

18 de noviembre de 2025

Respuesta de Verwenboxen

Super vervelend, dan gaan we oppakken met de inpakkers om dat volgende keer beter te doen!

- Mike

Topverrassing

Ik had een theebox besteld als een ruggensteuntje voor een vriendin die het wat moeilijk heeft. Amai dat heeft haar deugd gedaan ! Merci

27 de octubre de 2025

Super fijn!

8 consejos para escribir buenas reseñas.