Ik kocht een pakket bestaande uit een doos met chocolade en een ballon met beterschap. Op de site staat in het groot (ook bij het afrekenen nog eens!) dat als ik voor zoveel uur bestel het morgen gele... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Superblij met jullie snelle service! Ik weet dat ik enorm last-minute was met mijn relatiegeschenken zo voor de drukke feestdagen. Maar dankzij jullie kon ik mijn belangrijke partners alsnog v... Ver más
Wij van de Weggeefwinkel in Baarn hebben dit jaar gekozen voor een verwendoos van Pathé voor onze vrijwilligers. Dat leek ons een mooi kerstpakket/cadeau, nadat dit team het hele jaar belangeloos keih... Ver más
Leuk aanbod, snelle levering alleen kreeg ik verzendbewijs pas na telefonisch contact. Had vd ontvanger niet gehoord iets gekregen te hebben. Contact opgenomen met jullie, bleek het wel aangeboden. Be... Ver más
Jouw ideale cadeau in 2 minuten. 10.000+ cadeau's & 87 merken dichtbij. Geen gedoe met losse leveranciers en websites, maar alles overzichtelijk op één plek. Snel, persoonlijk en verrassend. Zo wordt geven niet alleen makkelijker, maar ook leuker.
Iepenwei 3F, 4191 PD , Geldermalsen, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ruime keuze in cadeau boxen, ik ben voor de pathé filmbox xxl gegaan. de ontvanger was er heel blij mee
Het op internet gekozen cadeau bleek in de praktijk nog leuker te zijn. What you see is what you get. Er is genoeg keuze bij Verwenboxen om het juiste cadeau te vinden. Ook de aflevering was op tijd. Zeker een aanrader al mag de prijs wel een paar euro naar beneden
Het pakketje kwam precies op de goede dag aan. En hij vond het heerlijk. Goed geregeld.
Snel geregeld en ontvangen! Mooi pakket en werd gewaardeerd 😃
Ik heb besteld voor een zieke vriendin, in mails word ik constant met HAAR naam aangesproken, heel vreemd. Verder heb ik voor 1 bestelling 4 x dezelfde bevestigingsmail ontvangen, allemaal met exact dezelfde inhoud, onnodig en zeer verwarrend.

Respuesta de Verwenboxen
snelle levering en bij vragen snelle handelen, heel netjes afgehandeld, aan te raden!
Top geregeld! En het aller belangrijkste is dat de ontvanger er heel blij mee was!
Leuke verrassing voor door de brievenbus, kikkers met bloemen snoep, wel weinig keus onder de 15euro

Respuesta de Verwenboxen
De communicatie had beter gekund. Telefonisch kon ik niemand bereiken. Ik heb de bestelling geplaatst op 17/09, maar de ontvanger kreeg het geschenk pas op 22/09. Dit terwijl was aangegeven dat de levering maximaal binnen 1 à 2 werkdagen zou plaatsvinden.

Respuesta de Verwenboxen
Overzichtelijke website, groot assortiment met ruime keus met mooie verwenboxen voor ieder wat wils en snelle levering.
Verwenboxen made a difficult task very easy! My family and I wanted to send my sister a gift for her birthday. It was a special birthday and we wanted a gift that screamed 'love' and 'luxury'. That is not easy to do from another country.
I researched many, many, different options but I was not happy until I stumbled upon Verwenboxen
Because of them, I was able to order multiple packages and flowers. I was pleased with the quality and my sister was happy. Thank you!
Fijne site, product ( verwenbox met chocolade)was erg verrassend. Een aanrader.
Duidelijk product, snelle verzending, alles klopte.
Helemaal prima dus.
Fijn dat ze een groot assortiment hebben in vele prijsklassen, voor iedereen wel wat te vinden.
Leuke site voldoende keuze fijn dat de verzendkosten erbij zitten en de berichtgeving is ook prettig
Heel leuk om its anders te sturen naar familieleden in verband met verjaardagen 🥳🥳🥳👍🏻
dat je zelf de levertijd mag bepalen en jullie hebben mooie cadeaus waar je uit kan zoeken
Precies op tijd geleverd en verwenbox is helemaal volgens verwachting.
What you see is what you get. De ontvangers waren dan ook blij verrast en voelden zich inderdaad verwend.
leveringen zijn zeer laattijdig, soms leveren ze ook niet waardoor het pakker retour gaat naar hun. als het pakket dan retour is bij hun weigeren ze terugbetaling... als men dan alsnog levering wilt bekomen moet men zelf opdraaien voor extra verzendkosten.

Respuesta de Verwenboxen
Duidelijke website, goede kwaliteit producten.
Bestelling was helaas incompleet, initieel e-mail contact hierover lukte niet. Daarna via contactformulier op website wel snel en goed geholpen.