Ik kocht een pakket bestaande uit een doos met chocolade en een ballon met beterschap. Op de site staat in het groot (ook bij het afrekenen nog eens!) dat als ik voor zoveel uur bestel het morgen gele... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Superblij met jullie snelle service! Ik weet dat ik enorm last-minute was met mijn relatiegeschenken zo voor de drukke feestdagen. Maar dankzij jullie kon ik mijn belangrijke partners alsnog v... Ver más
Wij van de Weggeefwinkel in Baarn hebben dit jaar gekozen voor een verwendoos van Pathé voor onze vrijwilligers. Dat leek ons een mooi kerstpakket/cadeau, nadat dit team het hele jaar belangeloos keih... Ver más
Leuk aanbod, snelle levering alleen kreeg ik verzendbewijs pas na telefonisch contact. Had vd ontvanger niet gehoord iets gekregen te hebben. Contact opgenomen met jullie, bleek het wel aangeboden. Be... Ver más
Jouw ideale cadeau in 2 minuten. 10.000+ cadeau's & 87 merken dichtbij. Geen gedoe met losse leveranciers en websites, maar alles overzichtelijk op één plek. Snel, persoonlijk en verrassend. Zo wordt geven niet alleen makkelijker, maar ook leuker.
Iepenwei 3F, 4191 PD , Geldermalsen, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik heb 2 verwendoosjes besteld en er een datum bij gezet en hij is op die dag ook bezorgd, dit is mijn tweede keer dat ik ze een verwenbox heb besteld.
Mike was zeer meedenkend en is oplossendgericht!
Ondanks dat het gepersonaliseerd kado iets te laat gaat binnenkomen, zijn wij erg blij met het zijn flexibele inzet.
Het was supergemakkelijk om de box te bestellen, hij werd zeer snel op afgesproken tijdstip bezorgd en alles zag er netjes en verzorgd uit. Nu nog wachten op de reactie van de ontvanger!!!
Al diverse keren een box besteld bij Verwenbox. De ontvangers waren allemaal blij verrast. Altijd leuk om een box met verassingen uit te mogen pakken. Etens- en drinkwaren waren van goede kwaliteit, heb ik mij laten vertellen. Het verzenden verloopt altijd vlot. Niet onbelangrijk.
3 boxen besteld. Erg leuk om cadeau te geven! Helaas waren alle 3 de boxen beschadigd aan de buitenkant bij aankomst, dit vind ik toch wel zonde.

Respuesta de Verwenboxen
Tweede keer dat ik hier bestel, geweldige aankoop. Als je niet weet wat je voor je stagebegeleiders moet halen of voor je nieuwe werkgever is dit top!
Ik moest een verjaardagscadeau vinden voor een vriendin en toen kwam ik deze website tegen. Ik vond daar vanalles, maar stuite op een heel leuk cadeau. Het leuke was dat ze het zelf moest openbreken wat zorgde voor een paar grappige gezichten. Ze had dit cadeau nooit verwacht en dit maakte het 2x zo leuk. Een tip is wel dat ze kunnen aangeven wanneer het paket binnenkomt, aangezien het plots op de deurmat stond. Maar als je een leuk en verrassend pakket zoekt zal ik zeker nog een keer naar verwenboxen.nl gaan!

Respuesta de Verwenboxen
Snelle verzending en de ontvanger was helemaal verrast met haar pakketje!! Echt een verwenpakket door de brievenbus!
Er is ruime keuze in het aangeboden assortiment en er was een snelle levering! Leuk om iemand met zo’n cadeau te kunnen verrassen.
Top service en een super snelle levering!
Toen ik op onderzoek uitging waarom het pakket niet was bezorgd op de dag dat het bezorgd had moeten worden, stuitte ik op de kleine lettertjes in de bevestiging. Ik had gekozen voor een bezorgdag waarop stond dat dit geen “zorgdag” (zo werd omschreven) was. Dinsdag besteld en betaald voor de bezorging op donderdag. Gezien het cadeaumoment voor een verjaardag is (verjaardagscadeau voor een vrouw met een felicitatie-kaartje), had men contact moeten opnemen. Zeker als men ziet, dat dit aangevraagde bezorgmoment niet uitgevoerd kon worden. Er is geen contact gezocht, niet per mail al telefoon.
“Mosterd na de maaltijd” dát is de beleving die dit cadeau nu geeft.

Respuesta de Verwenboxen
Ruim assortiment cadeau pakketten, mooie kwaliteit, verse prachtige boeketten, snelle bezorging
super snel en goed te woord gestaan
en het brievenbuspakketje werd snel geleverd bij onze PV-leden
Ik heb bijna alleen maar goede ervaringen met Verwenboxen.nl! De kwaliteit is altijd perfect! Er is 1 of 2 keer iets niet goed gegaan met bezorgen, maar dat werd direct goed opgelost. De service is net zo goed als de heerlijke boxen! Zeer aan te raden, vooral de brownies! :)
Pakket was mooi verpakt, snel verstuurd en ontvangen. Had het gekocht voor moederdag en mijn vrouw (moeder van onze dochter) was er zeer blij mee
Mooie producten met mooie extra's en levering zoals beloofd
Gevarieerd aanbod en leuke box voor Moederdag gescoord. Moeders helemaal blij en ik dus ook. Netjes op tijd bezorgd.
Super mooi pakket cadeau kunnen geven voor moederdag. Ze was er onwijs blij mee, het was mooi ingepakt in een stevige cadeaudoos. Voor herhaling vatbaar om hier cadeautjes te bestellen!