Verzorgmarket Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele vlotte manier van aankopen. Tevens correct ontvangen wat werd besteld en dit op een snelle manier! Spijtig dat de verzendkosten vrij hoog waren voor dit product.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestel hier niet! Willen defecte elektrische tandenborstel niet omruilen omdat er zogezegd niks mis mee is en ze geen twee keer verzendkosten willen betalen. En dat terwijl ik €10,99 betaald heb voor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via de site van verzorgmarket heb ik een aantal verzorgingsartikelen gekocht, oa. van diadermine. Ten eerste zijn de prijzen véél betaalbaarder en verlenen ze goede service....want... ik kreeg een bev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over deze webshop! Ik vond hier nog 10 doosjes L'Oréal blush in mijn favoriete kleur die inmiddels uit de handel is genomen maar hier nog verkrijgbaar was en ook voor een veel lag... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Product is ver over de datum

Product is ver over de datum. Reactie van klantensercice is wel top. Ik kreeg dirct retour label gestuurd. Maar wees eerlijk over wat je verkoop. Geef aan dat.het product ( ver) over de datum is. Ik kan dan afwegen of ik dat wil.

8 de mayo de 2026

Producten zoals gehoopt.

Bestelling kwam vlot, er waren geen beloftes gedaan hoe snel. Producten zoals gehoopt. Prima. Brievenbusbestelling, vind ik fijn.

4 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

İk raad dit bedrijf niet aan!

Ze hebben een product in een compleet andere kleur opgestuurd en ze nemen de telefoon niet op! Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan!

30 de enero de 2026

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw bestelling bij verzorgmarket.nl.

U heeft bij ons een Oral-B elektrische tandenborstel Vitality Pro Protect X Clean White gekocht voor €20. Zoals u op de afbeelding kunt zien, zit het genoemde product in twee verschillende verpakkingen, maar het betreft hetzelfde product met hetzelfde serienummer en beide varianten zijn wit. U heeft één van de tandenborstels binnen één werkdag ontvangen. 😧😧
Wij zijn een online winkel van Van Wijnege dat Klanten kunnen ons rechtstreeks telefonisch bereiken en wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 20:00 uur.
met onderste link kunt u gekochte artikel zien.

Gewoon correct

De 2e keer dat ik hier iets bestel. Het product is zoals geadverteerd en de afhandeling is correct.

21 de diciembre de 2025

Alles ok

Alles ok. Snel opgestuurd. Goede prijs. Niks op aan te merken

6 de diciembre de 2025

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie. Ze waren even niet aanw. Daar informeren ze je over, vragen wat je wilt. En leveren vervolgens keurig op moment dat ze er weer zijn. Dit al meerdere malen ervaren. Prettig én betrouwbaar

16 de octubre de 2025

👍👍

8 consejos para escribir buenas reseñas.