Hele vlotte manier van aankopen. Tevens correct ontvangen wat werd besteld en dit op een snelle manier! Spijtig dat de verzendkosten vrij hoog waren voor dit product.
Via de site van verzorgmarket heb ik een aantal verzorgingsartikelen gekocht, oa. van diadermine. Ten eerste zijn de prijzen véél betaalbaarder en verlenen ze goede service....want... ik kreeg een bev... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Verzorgmarket
Ik heb mijn pakketje nooit ontvangen en…
Ik heb mijn pakketje nooit ontvangen en wel geld betaald.
Prima ervaring!
Mooi product tegen concurrerende prijs...en daarbij snelle verzending!
SUPER!
Ik ben zeer tevreden over deze webshop! Ik vond hier nog 10 doosjes L'Oréal blush in mijn favoriete kleur die inmiddels uit de handel is genomen maar hier nog verkrijgbaar was en ook voor een veel lagere prijs dan bij andere webshopsOok werd het dezelfde dag nog verzonden. Ik raad deze shop zeer aan. Bedankt Verzorgmarket!

Respuesta de Verzorgmarket
De bestelling was netjes verzorgd en…
De bestelling was netjes verzorgd en keurig op tijd verzonden

Makkelijke site
Makkelijke site. Snelle verzending. Ze hadden een product dat nergens meer te krijgen is.

Alles volgens afspraak
Alles volgens afspraak. Nette verzending en product conform de informatie van de website. Beste prijs bij online winkels.

Respuesta de Verzorgmarket
Zeer vlug en goed verpakt geleverd
Zeer vlug en goed verpakt geleverd. Aanrader!!

Respuesta de Verzorgmarket
Heb mijn bestellingen snel binnen…
Heb mijn bestellingen snel binnen gekregen en ook de echtheid van het product is gegarandeerd waar ik op verschillende sites enkel maar valse replica's tegenkwam ,Bedankt aan verzorgmarket en personeel!

Respuesta de Verzorgmarket
Niet alles geleverd van mijn bestelling
Jammer dat er niet goed gereageerd is op mijn mail dat ik niet alles heb binnen gekregen, geen mail of bericht dat niet alles in voorraad was, van 1 artikel beetje geld terug gekregen maar van het andere niets gehoord. Wel alles netjes bezorgd en op tijd.
Alles prima
Alles prima. Nu twee keer een bestelling van rond de 100 euro gedaan en alles netjes geleverd. Gewoon een betrouwbare website ondanks hetgeen sommige andere recensies beweren.

Respuesta de Verzorgmarket
Snel besteld en snel geleverd
Snel besteld en snel geleverd! Top!

Goede keuze!
Ten eerste de zeer scherpe prijzen, groot assortiment en wat zeker niet onbelangrijk is de snelle levertijd.

Bestel hier niet
Bestel hier niet! Willen defecte elektrische tandenborstel niet omruilen omdat er zogezegd niks mis mee is en ze geen twee keer verzendkosten willen betalen. En dat terwijl ik €10,99 betaald heb voor de verzendkosten en er wel degelijk iets mis is met het toestel. Het ergste is dat ze het toestel (aangezien er volgens hen niks mis mee is) gewoon terug verkopen aan iemand anders..
Heb niet ontvangen wat ik besteld heb
Heb niet ontvangen wat ik besteld heb. Verkeerde produkt gestuurd! Dit heb ik laten weten. In plaats dat ze het juiste alsnog opsturen, moet ik hun werk doen, het foutieve bestelling terug sturen met een label en de kosten betalen! Terwijl de fout bij hun ligt. Niet klant gericht. Ik doe geen zaken neer met hun. Belachelijk
Vriendelijk geholpen verder snel…
Vriendelijk geholpen verder snel geleverd
Het product is niet wat het belooft op…
Het product is niet wat het belooft op de site. Het is niet de oude smaak.
Snelle levering van de Prodent Fresh…
Snelle levering van de Prodent Fresh mint tandpasta fijn dat er nog een bedrijf is waar je nog spullen kan krijgen die nergens anders meer te krijgen zijn jammer dat ze er nog maar 4 hadden