Jeg har efterhånden haft besøg af Manoo flere gange, og hver gang har jeg været meget tilfreds. Mit hus er gammelt, og i forbindelse med etablering af nyt køkken skulle der trækkes en del ny... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kontaktet vest-elektriker alias. Manoo, som havde til opgave at udskifte et gamle El-tavle samt extra stik i mit badeværelse. Meget grundig arbejde fra start til slut, alt blev fortaget professionel... Ver más
La empresa ha respondido
Fik udskiftet en hel del kontakter til nye flotte kontakter og stik. Super effektivt arbejde, med fin vejledning hele vejen igennem. Kom til aftalt tid og fandt på rigtige fine løsninger ved udfordren... Ver más
De redede min weekend den aften med den defekte stikkontakt. Tak God response ved akut-opkald.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi hos Vest-elektriker ApS, med mange års erfaring, er klar til at hjælpe vores kunder med alt i el-service, nye elinstallationer, vedligeholdelse og el-tjek på el-anlægge både for erhverv og private. Din mening om vores arbejdskvalitet og kundeservice sætter vi store pris på.
Información de contacto
Asger Jorns Allé 21, 2300, København S, Dinamarca
- info@vest-elektriker.dk
- vest-elektriker.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er meget glad for Manoo
Jeg er meget glad for Manoo.
Han er dygtig og en rigtig god mand.
Super fin service!
Super fin service!
Vil helt klart anbefale dem👍
Formidabelt arbejde og service!
Formidabelt arbejde og service. Manoo kunne tilbyde sin hjælp indenfor kort tid og til en meget fornuftig pris. Han gik den ekstra mil for den opgave, jeg havde forespurgt. Med sin ekspertise, gav han gode råd og var meget grundig. Selvom der opstod nogle uforudsete udfordringer mht. min el, som jeg ikke havde oplyst i opgaven, fiksede Manoo det effektivt.
Takket være Vest-Elektriker har jeg nu et hjem hvor alle stik-kontakter endelig fungerer og er tilgængelige, og mine lamper hænger præcis som de skal. Efter at have haft forskellige elektrikere, kan jeg kun anbefale Vest-Elektriker som firma hvis I gerne vil have udført et arbejde, som er meget grundigt og effektivt, af høj kvalitet, og til en god pris.
Super godt arbejde jeg fik lavet i min…
Super godt arbejde jeg fik lavet i min lejlighed.
Hurtig service
De redede min weekend den aften med den defekte stikkontakt. Tak
God response ved akut-opkald.
La experiencia Trustpilot