Vestjyskudlejning Opiniones 9

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Información sobre la empresa

1. Tienda Hi-Fi

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi udlejer højtalere og lysshows til private og virksomheder, der står og skal holde en fest eller et arrangement, der gerne vil have en god stemning. Fordele for dig som kunde: - Billigt - så alle har råd! - 4 dages låne tid - for mere fleksibilitet! - Højtaler beklædning - så det er flot at se på! - Selv-afhentning eller levering samt opsætning - du bestemmer!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

En fantastisk god oplevelse

En fantastisk god oplevelse at leje udstyr hos Vestjyskudlejning. Der var fuldkommen styr på det. Det var let at finde og afhente udstyret, og det virkede upåklageligt (vi lejede den store pakke med diskotekslys og røgmaskine). Vi kunne ikke lige hitte ud af lyset til at begynde med (vi er ikke tekniske), men fik god, telefonisk vejledning og på 5 min var der styr på det til alles fornøjelse. Det var faktisk ret nemt, også for to der aldrig før har sat lys op til en diskofest. God kvalitet, gode lysindstillinger der kunne oplyse en hel gymnastiksal og en røgmaskine der var meget effektiv. Meget billig leje af godt udstyr, som ikke kan sammenlignes med andre steder, hvor prisen er meget højere.

19 de marzo de 2026

Anbefalelsesværdig

Jeg lejede en mellem festpakke. Ved ikke alverden og lyd og lysteknik, men alt kommer transportposer og er lige til at sætte op. Det tog ingen tid.
Afhentning og aflevering var uden problemer.
Anbefalelsesværdig

3 de septiembre de 2022

Super god service

Super god service, til en rigtig god pris.
Yderst fleksibel med afhentning og aflevering.
Var så uheldig at miste nogle af taskerne til udstyret, det håndterede de virkeligt godt. Skulle betale ca. 125 kr i alt for de to tasker jeg havde forlagt, det må siges at være yderst fair.

14 de noviembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk udstyr samt service.

Super god service.
Havde lejet et lille lyspakke og fik det opgraderet til en stor lyspakke uden nogen ekstra betaling.
Kan kun varmt anbefale vestjysk udlejning.

5 de julio de 2020

Fantastik service og kvalitet

Super god oplevelse med udlejning af Den store pakke. Højtalerne var af super god kvalitet og mega god lyd.
Ejeren er lige til tiden og super troværdig + super god service.
Kun gode ting at sige herfra
5 stjerner.

26 de enero de 2020
Logotipo de Vestjyskudlejning

Respuesta de Vestjyskudlejning

Hej Mette

Mange tak for de positive ord. I må endelig sige til, hvis i får brug for lyd og lys en anden gang 😀

Mvh

Mathias

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god service og kommunikation

Rigtig god service og kommunikation - her booker vi meget gerne lys udstyr igen - kan varmt anbefales

11 de diciembre de 2019
Logotipo de Vestjyskudlejning

Respuesta de Vestjyskudlejning

Hej Bettina :-)

Jeg siger mange tak for din anmeldelse - I er altid velkommen til at kontakte mig igen.

vh.

Mathias / Ejer

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.