www.avantix.dk Opiniones 10

Información sobre la empresa

1. Tienda Hi-Fi
  2. Tienda de accesorios para automóviles
  3. Tienda de electrónica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Ærlig butik, vi har eget lager og kan derfor levere hurtigt og stabilt, så lager varer hos os betyder på lager :-) Vi forsøger at have DKs laveste priser på de kvalitets varer der er i vores sortiment, vi bytter eller giver pengene retur inden for 14+14 dage. Du kan afhente din ordre i Skanderborg på vores lager, eller få sendt til 25kr pr ordre. Med venlige hilsner Henrik G. Berg www.avantix.dk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

27.06.2020:

27.06.2020:
Den nye Avanti i Valby er piv ringe, maden er så som så, men fremfor alt så er betjening og især fra den nye ejer meget slet... rengøring burde ligeså prioriteres

27 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, god kommunikation - anbefaler!!!

Har i dag d. 11/3-16 hentet min vare på posthuset.
Bestilte denne d. 9/3 - der kom bekræftelse med det samme. Næste morgen kom endnu en mail med data om forsendelse og i dag var den klar til afhentning.
Super dejlig service! Man føler sig godt informeret og indpakning samt varens tilstand er top.
Kan varmt anbefale at shoppe hos Henrik aka Avantix!

11 de marzo de 2016

super kunde service

bestilte mine vare om tirsdagen. kunne hente dem dagen efter om aften.
det var virkelig god service.
det er ikke sidste gang jeg handler der igen :D

18 de noviembre de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering - men mærkelig fragtberegning

Jeg kan kun rose det store udvalg og den hurtige levering. Men af ukendte årsager kunne jeg ikke vælge levering til nærmeste posthus (kr. 25 i fragt), men alene vælge fragt med omdeling (kr. 55 i fragt). Jeg skrev i bemærkningerne til ordren, at jeg ikke kunne vælge nærmeste posthus, men vælger alligevel at overføre indkøbspris + kr. 55 i fragt via MobilePay.
I kvitteringsmailen samme dag oplyses det venligt, at leveringen er ændret til nærmeste posthus, og at jeg muligvis har haft et browserproblem, da jeg ikke var i stand til at udvælge nærmeste posthus som leveringssted.
Nå - men, jeg henter varen på posthuset dagen efter, og alt er fint, men jeg sender en mail, hvor jeg spørger, om der ikke er betalt for meget i fragt, men jeg får et mystisk svar om, at en manuel label koster mere.
Jeg mener dog stadig, at jeg har betalt kr. 30 for meget i fragt, da jeg selv har hentet pakken på posthuset, og det koster jo kun kr. 25 i fragt i følge firmaets prisliste, men herefter ophører kommunikationen fra firmaets side. Er det måske min skyld, at der ikke er fuld funktionalitet på hjemmesiden?
Kr. 30 er jo ingen herregård, men når jeg bliver ignoreret og ikke kan forstå bevæggrundene, kan jeg desværre kun tvinge mig op på 3 stjerner.

Efter svar: OK forklaring forstået og accepteret, så jeg tildeler en ekstra stjerne. Også god påske til dig Henrik.

30 de marzo de 2015
Logotipo de www.avantix.dk

Respuesta de www.avantix.dk

Hej Tom

Tak for din anmeldelse. :-)

Beklager at jeg ikke har svaret din mail, må indrømme at jeg har læst den da den kom, men tænkte at den krævede en dybere forklaring, som jeg ikke lige havde tid til da jeg læste den, jeg har så åbenbart ikke fået mailen markeret til senere læsning, og den er så blevet gemt iblandt de ca 50-100 mails vi får hver dag.

Summen er at når vi tilbyder fragt uden omdeling, så gælder det kun til Post DK, og kun hvis kunden selv udfylder ved bestilling, og det er Post Danmark der levere systemet som du ser på skærmen, og hvis din browser ikke er opdateret, kan det ske at skærmen ikke altid vise de animerede punkter på kortet og adresse punkterne, hvilket formodentlig var tilfældet for dig.
Vi kan desværre ikke lave en allerede lagt ordre om til uden omdeling" som vi til byder til 25kr, og som vi faktisk giver ca 35kr for.
Da jeg tilbød dig at retter din ordre, var jeg godt klar over at jeg måtte af med 76kr+m i alt 95kr for at få din pakke ud til det posthus du ønskede, for når jeg manuelt taster en pakkeseddel til en firma adresse i Post DKs system, så fakturere Post Danmark mig for en firma levering, også selv om den ikke bliver omdelt til dig, for de ser den som en levering til en firma adresse.
Jeg undlod at sige at det ville koste mig de 76+m da du jo havde betale 55kr for en alm. levering, og så tænkte jeg at jeg heller ville betale den beskedne difference end bede dig om at opdatere din browser og prøve igen.
Selvfølgelig skulle du have haft denne forklaring samme dag du sendte mailen, beklager endnu engang at jeg ikke vendte tilbage!

Jeg er glad for at du er tilfreds med varen og leveringen. :-)

Med venlige hilsner
Henrik G. Berg
God påske :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig forsendelse og rigtig gode priser!

Bestilte en forstærker til bilen hos Avantix.dk og den var næsten 1000 kr. billigere end andre steder på nettet. Den blev afsendt samme dag som forretningen modtog min betaling. Der kan ikke betales med kreditkort på siden, men hvis det til gengæld betyder at de kan holde priserne nede er det helt fint for mig. Jeg har ingen betænkeligheder ved at lave en bankoverførsel. Alt i alt en god oplevelse og jeg vil med garanti handle der igen, hvis behovet opstår.

11 de julio de 2012

Rigtig god service

Jeg bestilte for et par siden et sæt højttalere og nogle kabler fra avantix.dk. Jeg må indrømme at jeg var en smule forvirret over manglen på dankortbetaling, men efter at have læst anmeldelserne her på Trustpilot besluttede jeg mig for at bestille alligevel, og betale via bankoverførsel.

Efter at have overført pengene, blev varerne sendt dagen efter og avantix.dk var god til at opdatere mig om pakkens status via email.

Varerne er blevet godt modtaget, og der var endda en Snickers med i pakken :) Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Avantix.

1 de marzo de 2012
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Manglende betalingsmuligheder

Når man tænker på hvilken tider vi lever i, så bliver jeg straks betænkelig når man på en webshop ikke kan benytte alm. betalingskort, visa osv....

Så begynder mine røde lamper at blinke, men når det er sagt så tog jeg her chancen og forløbet var også problemfrit, efter jeg havde overført min betaling, men jeg er stadig af den holdning at det kan gøres nemmere og bedre for os kunder, så derfor får de kun 3 stjerner !

7 de enero de 2012

No title

avantix.dk = bergs.dk.
På trods af manglende mulighed for betaling med kreditkort (som i øvrigt skyldes at PBS kun vil dække 1.000,- ved svindel og 0,- ved bedrageri og mgl. dækning) samt sparsomme kontaktmuligheder, er den service jeg har oplevet, fremragende. Bergs tlf.nummer findes på f.eks. find.dk og krak.dk.
Jeg bestilte og betalte samme dag og modtog min pakke dagen efter. Sådan!
På grund af manglende information og betalingsmuligheder, giver jeg bedømmelsen 4 ud af 5 stjerner.

29 de agosto de 2007

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.