Vi er meget glade for Esbjerg dyrehospital, man får en glad velkomst og den dyrlæge der behandler vores 2 hunde er i verdensklasse, topkarakter fra 2 glade hunde og ejer😊
La empresa ha respondido
De havde den tålmodighed og rummelighed som min store og temmelig hyper-energiske hund havde brug for til sit sundhedstjek, vacciner samt klipning af negle, og han er også en smule angst/utryg ved n... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har måtte sige farvel til vores firbenede familiemedlem Bonnie gennem næsten 14 år. Vi fik af Dyrlæge Mads Rousing en varm, medfølende velkomst til klinikken og Mads oplyste og talte til os genne... Ver más
La empresa ha respondido
Kompetent dyrlæge og forståelse da vi skulle aflive vores kærlige og allerbedste ven cindy vores lille bomuldshund som bare var så rummelig overfor os alle børn og børnebørn En skøn hund som var bl... Ver más
La empresa ha respondido
VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.
Tarp Byvej 6 E, 6715, Esbjerg, Esbjerg N, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 72% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de VetGruppen - Esbjerg Dyrehospital
Altid bliver vi behandlet rigtig godt og professionelt

Respuesta de VetGruppen - Esbjerg Dyrehospital
Personalet var utrolig søde og medfølende
Da vores elskede gravhund Aslan skulle aflives.

Respuesta de VetGruppen - Esbjerg Dyrehospital
Dyrlægen som var ved os, var sød og forstående, efter hvor svært det var at ligge min højt elskede hund til at sove ind♥️

Unser Hund hatte starken Durchfall
Hier wurde uns geholfen
Sehr nette und kompetente Ärzte und ein hilfsbereites Team
Danke 👍🏻👍🏻

Respuesta de VetGruppen - Esbjerg Dyrehospital
Kompetent og omsorgsfuld behandling. Og omsorg til os , da vi måtte sige farvel til lille Balder ♥️

Respuesta de VetGruppen - Esbjerg Dyrehospital
Jeg har kommet på esb. Dyrehospital i 50 år - først hos Jensen så dyrel. Bruun og sidst hos Dyrelæge Mads det har næsten været som at besøge noget familie- men efter Mads er stoppet er tilliden til dyrehospitalet væk!! At komme med sit dyr er en tillids sag og en trygheds sag! Men den er væk

Respuesta de VetGruppen - Esbjerg Dyrehospital
Dejlig atmosfære - man bliver altid mødt med venlighed - nærværende personale -selv min hund føler sig tryg ved at besøge klinikken

Respuesta de VetGruppen - Esbjerg Dyrehospital
Jeg bestilte tid til rabiesvaccination af min hund. Da jeg kom hjem og fik fakturaen pr. mail, opdagede at jeg også havde fået ekstra vaccination som jeg ikke havde bedt om- og som dyrlægen heller ikke havde spugt om jeg ønskede. Så det var en ekstraudgift de påførte mig - dårlig stil. Har været godt tilfreds med dem tidligere men tror at vi skifter dyrlæge, for det er ikke troværdig måde at drive virksomhed på, og troværdighed er vigtig for mig.
altid godt modtaget og der bliver taget hånd om min hund

Respuesta de VetGruppen - Esbjerg Dyrehospital
Vi nyder at komme derud de er så imødekommende og hunden føler sig rolig ❤️

Respuesta de VetGruppen - Esbjerg Dyrehospital
Så søde og rare dyrelæger og i det hele taget hele personalet 🤗

Respuesta de VetGruppen - Esbjerg Dyrehospital
Vores hund elsker at komme der ud😀de er søde og imødekommene