En lørdag var vores lille kat akut syg og vi søgte dyrlægevagten - der var stort set ikke ventetid og vi fik den fineste undersøgelse og behandling af vores dyr. Han blev lidt bedre og begyndte at spi... Ver más
La empresa ha respondido
Selve oplevelsen er der ikke noget at udsætte på syntes bare i er blevet for dyre efter I er kommet med i vet gruppen
La empresa ha respondido
Helt fantastisk behandling. Vi kendte ikke dyreklinikken, men blev henvist hertil i weekenden med vores dreng (læs: hund 🫣). Lige fra vi trådte ind af døren følte vi os velkommen. Under konsulta... Ver más
La empresa ha respondido
Luffe som er vores gamle labrador retriever får den bedste behandling hos Gimlinge dyreklinik vi er så taknemmelige og glade for at kunne have Luffe frisk og rørig længe endnu. Tusind Tak for jer. V... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Gimlinge Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Gimlinge, Slagelse og Vestsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Præstebakken 18, 4200, Slagelse, Sjælland, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 72% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Både Freja og jeg følte os trykke med en god og
Venlig professionel behandling.
Venlig hilsen Vibeke Søderberg

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Rigtig empathisk sted men efter aflivning de presser for review konstant. Empathi sluttet samt med dyrs livet.

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Vi fik en god dialog om, hvordan vi kunne give vores kat en acceptabel behandling, så tak for det.

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Altid så søde og smilende personale.
Når man har spørgsmål, tager I jer til til at forklare.
Og det er vigtigt, for det gør at man føler sig tryg ved at lade jer behandle ens dyr.

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Venligt og dygtigt personale på en klinik som familien har brugt i mange år. Jeg kører gerne 45 min. for at bringe mine hunde til Gimlinge.

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Søde venlige læger der virkelig har godt tag på dyr og man kan virkelig mærke at de ved og har forstand på hvad de gør

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Fuld fokus på behandling og altid gode til opfølgning

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Jeg var meget tilfreds.det var min kat 🐱 osse

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Vi skulle have aflivet vores hund Jack og mødte den mest fantastiske dyrlæge som gjorde den triste dag lidt bedere. Tak for det.

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Det er altid en fornøjelse at komme på besøg hos jer, tak for det. Skulle hilse fra hunden og sige vuf jul og vuf nytår, ses næste år

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Gode dyrlæger. Min hund er 9 år og har altid haft allergi i slem grad. De er altid professionelle og søde, og tager sig kærligt af min hund ved undersøgelser.

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Altid søde og venlige både dyrlæger og sekretær og og dygtige dyrlæger

Respuesta de VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Min gamle hund kunne ikke mere, så skulle have hjælp. Blev modtaget af en sød ung dyrlæge som havde lagt et tæppe på gulvet hvor hunden og jeg kunne tage en kærlig afsked.