La empresa ha respondido
Det er den mest forfærdelige oplevelse man kan forestille sig. Og man er fuldstændig hjælpeløs. Men dyrlægen var hjælpsom, forstående og gav mig lidt tid med Kjeld.
La empresa ha respondido
Min hund skulle have trukket renset tænder. Desværre havde hun fået konstateret paradentose og fik trukket 13 tænder ud. Personalet var meget hjælpsomt og de ringede endda omsorgsfuldt næste dag fo... Ver más
La empresa ha respondido
Bubbi min elskede kat måtte desværre aflives, pga total nyresvigt. De to dyrlæger vi havde med at gøre på Skive dyrehospital, var professionelle, så søde og rare. Mange trøstende ord den dag han blev... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Skive Dyrehospital tager vi os af familiens dyr i Skive og Mors. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Elskjærbakken 5, 7800, Skive, Midtjylland, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 68% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Killingeaftale.
Altid venligt og professionelt personale, både fysisk og tlf.

Respuesta de VetGruppen - Skive Dyrehospital
Altid venlig modtagelse og søde personaler 🙏🏻

Respuesta de VetGruppen - Skive Dyrehospital
At jeg til enhver tid kan få min hunds negle klippet og analkirtel klemt. Altid søde og venlig personale 👍🫶

Respuesta de VetGruppen - Skive Dyrehospital
Kompetent/professionel undersøgelse/behandling på en akut situation.

Respuesta de VetGruppen - Skive Dyrehospital
Vi er meget tilfredse med skivedyrehostital og brug den nu i tre år. Vi har en lille hund som skal have renset tænder årligt. Så vi kommer og får årlige tjek og vacciner samt renset tænder og scannet hjertet. Vi oplever vores lille hund bliver behandlet på mest skånsomme måde når alt dette skal gøres.
Prisen en konkurrencedygtig. Og man kan altid få en pris inden man bestiller behandlingen - og det pris man får holder.

Respuesta de VetGruppen - Skive Dyrehospital
Flinke medarbejdere og en kompetent dyrlæge.

Respuesta de VetGruppen - Skive Dyrehospital
Syntes godt om deres virke som dyrlæger mm, men syntes at priserne er skruet op, og bestemt når de høre man har forsikring.
Super søde mennesker og selvfølgelig rigtig gode til dyr...

Respuesta de VetGruppen - Skive Dyrehospital
Personalet var meget hjælpsomt og de ringede endda omsorgsfuldt næste dag for at høre, hvordan min hund havde det.
Jeg sparede endda ca. 800 kr. på regningen, fordi jeg har vet plan

Respuesta de VetGruppen - Skive Dyrehospital
Fantastisk service. God og grundig behandling af min hund med guldimplantation i hofterne. Høflig og venlig personale. Stor forståelse for at vi kom langsvejs fra ( Als ).

Respuesta de VetGruppen - Skive Dyrehospital
Super sød dyrelæge ,tog godt imod os ,meget nærværende ,følte min hundehvalp var i trygge hænder❤️

Respuesta de VetGruppen - Skive Dyrehospital
Altid smilende og venlig betjening.
Men, mangler kvittering fra dagens køb på mail.

Respuesta de VetGruppen - Skive Dyrehospital
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.