VICA Danmark Opiniones 509

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået lavet skydedøre til vores annex af Vica. Hele processen fra start til slut har været fremragende. God service og vejledning fra deres medarbejdere. Især Martin som er byggeleder har give... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kan varmt anbefale VICA hvis I drømmer om Udestue/Glashus. Vi har fået den bedste behandling fra første besøg👍 Sælger & Byggeleder & VICA's Håndværker⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Prisen ligger i den høje ende,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu glæder vi os til, at vi kan bruge vores overdækning. Bestilling, byggetilladelse, opsætning af overdækning, har gået lige efter bogen. Byggeleder, og tømrer har lavet et flot stykke arbejde.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vica byggede en væghængt Pergola til os sidste efterår af modellen Camargue fra Renson. Jeg skriver normalt ikke anmeldelser på Trustpilot, men jeg har sjældent oplevet en virksomhed som Vica, med... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de construcción
  2. Constructor de porches y pérgolas
  3. Invernadero
  4. Contratista de solarios

Escrito por la empresa

VICA Danmark leverer udestuer, orangerier, pergolaer, drivhuse, overdækninger og pavilloner i vedligeholdelsesfrie materialer i altid høj kvalitet. Besøg vores showrooms i Kolding, Køge og Aalborg. Siden 2004 har VICA leveret over 10.000 kvalitetsløsninger med udgangspunkt i solidt håndværk, tidløst design, højt serviceniveau og gode priser til glade kunder i hele Danmark.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Orangeri Vica Grande

Samarbejdet om løsningen var rigtig god. Forskellige ideer og designs om muligheder var en god oplevelse.

11 de noviembre de 2025

Hej Torben,

Mange tak for at dele din oplevelse herinde. Det betyder så meget for os at høre, at samarbejdet omkring jeres VICA orangeri har været en god oplevelse, og at sparring og idéer har været værdifulde for jer!☘️

Dejlig weekend til jer

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og præcis reaktion på vores…

Hurtig og præcis reaktion på vores henvendelse

5 de noviembre de 2025

Kære Erland,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet en hurtig og præcis reaktion på din henvendelse - vi gør vores ypperste for at være tilgængelige og hjælpe vores kunder!

Tak fordi du delte din oplevelse💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God rådgivning og professionel…

God rådgivning og professionel projektstyring. Alt klappede bare.

29 de septiembre de 2025

Hej Susanne,

Af hjertet tak for de fem stjerner💚
Tak for tilliden og samarbejdet.

Vi håber du får mange skønne timer i din nye glasbygning fremover!

Dejlig weekend til dig
Dbh Stephanie

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vand alle vegne 😢

Vi har lige fået opført et stort flot Gigant drivhus integreret på huset gavl ,så vi direkte kan bruge det som “udestue” der var lidt bump på vejen ved opsætningen , det blev rettet op og flot ser det ud nu, men vi er meget skuffede over at det regner så meget ind alle vegne og at det så sejler med vand på gulvet , det rigtig øv til de penge 😢

15 de octubre de 2025

Hej Heidi,

Tak fordi du deler jeres oplevelse - også selvom den ikke har været, som den skulle. Først og fremmest er vi glade for at høre, at resultatet blev flot efter rettelserne, men vi er naturligvis meget kede af, at I oplever indtrængende vand i jeres nye glasbygning. Det skal selvfølgelig ikke være sådan.

Vi vil hellere end gerne hjælpe med at finde årsagen og få det løst hurtigst muligt, så I også kan få den fulde glæde af drivhuset. Du må meget gerne sende en mail til service@vica.dk og fortælle hvad I oplever, så hører I fra os hurtigst muligt derefter. Det er selvfølgelig noget der skal kigges på💚

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Processen har som udgangspunkt være…

Processen har som udgangspunkt være rigtig god. Men jeg er dog lidt skuffet over forkert vejledning. Fik af vide, at jeg kunne opsætte et sejl i min udestue - det er så ikke muligt i den model jeg fik. Jeg synes og så, at der er besynderligt, at I ikke skal tjekke at opsætningen er sket korrekt og uden fejl/mangler - indflytningssyn. Trods alt ekstern håndværker I benytter

Jeg har kontaktet projektleder af flere omgange, og blev lovet at I ville komme forbi, da mit ene håndtag skraber mod ruden. Nu er der så gået 2 måneder, og I er endnu ikke kommet. Er faktisk lidt skuffet over, at kontakten var god indtil I havde fået pengene. Kender flere som er igang med el. vil bygge med jer, har gjort opmærksom på disse udfordringer.

1 de septiembre de 2025

Kære Anette,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er vigtigt for os at få den slags feedback - også når noget ikke har levet op til forventningerne.

Jeg er ked af at høre om de udfordringer, du beskriver og det er noget vi kigger ind i asap, det er ikke den service, vi ønsker at levere i VICA💚

Jeg kan se du har snakket med Kenneth om ovenstående og der lavet en aftale til udbedring af mangler/fejl. Det glæder os, så vi kan få rettet op og sikre, at alt bliver, som det skal være!

Tak igen for at du gør os opmærksomme på det.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så elendig kommunikation og manglende…

Så elendig kommunikation og manglende opfølgning. Vi har i månedsvis ventet på udbedring af fejl, men bliver mødt med tavshed, brudte løfter og ingen plan. Et lækkert og eksklusivt produkt, men en service der er langt under hvad man burde kunne forvente af sådan ét firma.

21 de octubre de 2025

Hej Patrick,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse - også selvom det er tydeligt, at den ikke har været, som den burde. Det er vi meget kede af og tager selvfølgelig situationen alvorlig.

Jeg har været i dialog med mine kollegaer, som allerede har lagt en plan for det videre forløb, så I kan komme i mål og få glæde af jeres orangeri. Du skulle meget gerne have modtaget en opdatering fra dem samt en dato for færdiggørelse af arbejdet☘️

Vi beklager virkelig, at forløbet ikke har været som forventet og vi håber, vi kan rette op på oplevelsen herfra.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp.

Professionel sparring

Lige fra start til slut resultat - god dialog - god info - godt arbejde til aftalt tid
Kan bestemt anbefale Vica og vil helt sikkert bruge dem igen til andre projekter

13 de agosto de 2025

Hej Dan,

Tusind tak for din anmeldelse☘️
Vi sætter stor pris på dine ord - det betyder meget for os at høre, at du har haft en god dialog med os og et tilfredsstillende resultat!

Vi glæder os til at hjælpe dig igen med fremtidige projekter👏🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var professionelt på den gode måde

Det var professionelt på den gode måde, lige fra valg af type drivhus til etableringen og rådgivning undervejs

8 de septiembre de 2025

Hej Kirsten,

Hvor er det skønt, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen - både med valg af drivhus og opsætning.

Vi håber du får mange gode stunder i dit nye drivhus☘️

alting gik som smurt.

14 de octubre de 2025

Hej Claus,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse🌟
Det betyder mere end du aner, at alt er gået som smurt - lige præcis sådan vi ønsker, det skal være!
Endnu engang tak og tak for også at tjekke ind herinde.

God dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Resultatet er helt perfekt og æstetisk…

Resultatet er helt perfekt og æstetisk flot! Det var små fejl som efterfølgende er blevet rettet med en positiv og professionel indstilling.

6 de octubre de 2025

Hej Susan,

TAK for din skønne anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele herinde💚
Vi er mere end glade for, at du er tilfreds med resultatet - og det glæder os især, at du har oplevet vores tilgang som både positiv og professionel🌟

Profeesionelt og ordentligt

Vores nye glasskydevæg er et resultat af et indsigtsfuldt salgsarbejde, en ordentlig proces og et et stykke professionelt arbejde i forbindelse med opsætning og fugearbejde.
Vi er meget tilfredse og selvom kvalitet jo koster penge, træder prisen lidt i baggrunden i forhold til glæden over det fine produkt.

26 de septiembre de 2025

Hej Claus,

Hvor er det en fornøjelse at læse jeres anmeldelse – tusind tak for de flotte ord!
Vi ved, at det er en stor beslutning, og derfor betyder det meget for os, at I både har følt jer godt rådgivet undervejs og er glade for det håndværk, der er lagt i projektet🌟

Rigtig god weekend

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg betingede mig MEGET BESTEMT at min…

Jeg betingede mig MEGET BESTEMT at min emailadresse KUN blev brugt til at fremsende tilbud på en ordre..
OG dette har jeg IKKE engang modtaget endnu..
Og så lyver i mig direkte op i ansigtet og sender spammail alligevel... FØJ FOR ET LØGNAGTIGT FIRMA..
Bare glem ordren og det hele - Jeg vil ALDRIG handle med sådan et løgnagtigt firma..FØJ

10 de septiembre de 2025

Hej Claus,

Vi er kede af at høre om din oplevelse - og vi beklager også både forvirring omkring mails og at du endnu ikke har modtaget dit tilbud.

Vi har stor respekt for dine ønsker om kun at modtage den aftalte kommunikation og derfor har vi også undersøgt sagen. Der er på beklageligvis sat et kryds i et felt i systemet der ikke skulle have været sat.
Mine kollegaer er ind over og hvis du ikke allerede har hørt fra en af dem angående tilbud, så gør du det snarest.

Undskyld for den uheldige oplevelse.

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse🌸
Vi er rigtig glade for, at du har oplevet vores planlægning og opfølgning som god og tryg. Det betyder meget for os at sikre en god oplevelse hele vejen igennem, så du føler dig godt hjulpet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dejlig dag til dig🫶🏽

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt kom til tiden perfekt passer mega…

Alt kom til tiden perfekt passer mega til mit hus
God betjening

6 de agosto de 2025

Hej Brian,

Hvor er det dejligt at læse🌟
Vi bliver så glade, når alt bare spiller!

Tusind tak for at deler din oplevelse med os🙏🏽

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Succesfuld levering og installation af en pergola fra VICA

Gennem VICA Køge har vi fået leveret og installeret en pergola. Hele forløbet fra vores første henvendelse i showroom til aflevering af pergolaenhar været helt perfekt. Byggevejleder Christian lavede en meget professionelt og kompetent arbejde i projekteringen af pergolaen. Samarbejdspartneren Bach Snedker og Tømrerfirma gennemførte installation meget omhyggeligt og professionelt. Det var en fornøjelse at følge bygningssnedkerne Simon og Alexander arbejde sammen om installationen, et meget veludført arbejde.

18 de agosto de 2025

Hej Karsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord🌟

Vi er så glade for at høre, at hele forløbet - lige fra første møde i showroom til den færdige pergola - har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du har haft en tryg oplevelse.

Vi ønsker jer rigtig mange gode stunder under jeres nye pergola, og vi står altid klar, hvis I får brug for os igen💚

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Effektivt booking og udførelse af rude-udskriftning

Venlig, proaktiv og effektiv bestilling samt udførelse af rude-udskriftning på vores orangeri.

17 de agosto de 2025

Hej Karsten,

Vi bliver da helt glade, når vi læser, at bestilling og udskiftning af ruden til jeres orangeri blev oplevet som venlig, proaktiv og effektiv!
Dejligt jeres orangeri nu står klar igen. Klar til mange flere gode stunder💪🏽

Et lækkert produkt.

Flinke og tiltalende sælgere. Profesionel rådgivning og vejledning. God kommunikation og håndtering af eventuelle spørgsmål. Indgåede aftaler og tidsfrister blir overholdt. Dygtige håndværkere sikrer et perfekt resultat. Alt klapper bare. Vi er glade for at vi valgte VICA. 😊

11 de agosto de 2025

Hej Jørgen,

Vi bliver varme om hjertet, når vi hører, at både produktet, rådgiverne og håndværket gik op i en højere enhed.

Tak fordi I valgte VICA - og fordi I deler glæden herinde💚

Super garanti

Jeg havde en dobbeltdør som var fejljusteret og havde svært ved at lukke korrekt. Jeg fik på garantien et helt nyt dørparti. Hurtig og professionel service! Tak for hjælpen :)

4 de agosto de 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!💚
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Når noget ikke fungerer optimalt, er det vigtigt for os at finde den bedste løsning - og at det sker så hurtigt som muligt!

Tak fordi du valgte os🤞🏼
Rigtig god weekend

VICAs ordentlighed

VICA har leveret et ordentligt og professionelt stykke arbejde for os. Alle aftaler er overholdt og kvaliteten af det leverede levede bestemt op til vores forventninger.

14 de agosto de 2025

Hej Sune,

Tusind tak for de pæne ord om vores arbejde💚
Vi sætter pris på din tillid og er glade for at høre, at både kvaliteten og vores samarbejde har levet op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.