VICA Danmark Opiniones 509

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået lavet skydedøre til vores annex af Vica. Hele processen fra start til slut har været fremragende. God service og vejledning fra deres medarbejdere. Især Martin som er byggeleder har give... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kan varmt anbefale VICA hvis I drømmer om Udestue/Glashus. Vi har fået den bedste behandling fra første besøg👍 Sælger & Byggeleder & VICA's Håndværker⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Prisen ligger i den høje ende,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu glæder vi os til, at vi kan bruge vores overdækning. Bestilling, byggetilladelse, opsætning af overdækning, har gået lige efter bogen. Byggeleder, og tømrer har lavet et flot stykke arbejde.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vica byggede en væghængt Pergola til os sidste efterår af modellen Camargue fra Renson. Jeg skriver normalt ikke anmeldelser på Trustpilot, men jeg har sjældent oplevet en virksomhed som Vica, med... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de construcción
  2. Constructor de porches y pérgolas
  3. Invernadero
  4. Contratista de solarios

Escrito por la empresa

VICA Danmark leverer udestuer, orangerier, pergolaer, drivhuse, overdækninger og pavilloner i vedligeholdelsesfrie materialer i altid høj kvalitet. Besøg vores showrooms i Kolding, Køge og Aalborg. Siden 2004 har VICA leveret over 10.000 kvalitetsløsninger med udgangspunkt i solidt håndværk, tidløst design, højt serviceniveau og gode priser til glade kunder i hele Danmark.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Professionelle folk

Da vi først havde besluttet, hvilken udestue vi skulle have forløb processen virkelig fint.
Meget kompetente mennesker sørgede for byggeprocessen. Byggeleder og håndværkere var helt i top. Kæmpe fornøjelse!
Projektet overholdt hele vejen igennem den aftalte tid!

28 de julio de 2025

Hej Vini,

Tusind tak for din flotte anmeldelsen!🌟
Det glæder os rigtig meget, at du har haft en god oplevelse - både i processen med at vælge udestue og under hele forløbet. Vi er også rigtig glade for vores byggeledere og montører, og det betyder meget at du bekræfter det☘️

Hvor er det dejligt, at projektet blev en fornøjelse for dig. Det er lige sådan en oplevelse vi ønsker vores kunder!

Må du få en masse dejlige stunder i din nye udestue de næste mange år!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse at anskaffe et nyt…

Fantastisk oplevelse at anskaffe et nyt drivhus.
Alt lige fra tilbud til aflevering var en fornøjelse at være vidne til.
Min bedste anbefaling.

4 de junio de 2025

Hej Niels,

Hvor bliver vi glade af at læse din anmeldelse!
Vi stræber jo efter, at hele rejsen fra første tilbud til sidste skrue skal være en god oplevelse, og det betyder meget at høre, at vi lykkedes med det!💚

Tak for din anbefaling, og må dit nye drivhus give dig mange grønne glæder de næste mange år☀️

Hej Søren,

Tak for ordene og fedt vores montører er gået hurtigt og professionelt til værks! Det er lige sådan vi gerne vil gå til stålet🛠️

God weekend

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi er glade for vores Orangeri

Vi er glade for vores Orangeri
At de fejl vi opdagede blev delvist udbedret derfor blev det ikke til 5 stjerner

13 de julio de 2025

Hej Carsten,

Tak for de fine ord. Det glæder os vi fik rettet op, hvor det var nødvendigt og at jeres orangeri nu danner rammerne om mange hyggelige stunder💚

Må solen skinne ekstra meget på jeres nye orangeri!☀️

God weekend

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik svar på spørgsmål og planlægning i…

Fik svar på spørgsmål og planlægning i god tid og opstilling som ønsket.

28 de mayo de 2025

Hej Allan,

Stort tillykke med din nye glasbygning!
Altid dejligt når vi kan hjælpe🫱🏼‍🫲🏽

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Proff sælger og byggeleder.

Proff sælger og byggeleder.

19 de mayo de 2025

Hej Mogens,

Skønt at høre om din oplevelse hos os. Tak for at dele herinde☀️

Hej Annette,

Tusind tak for din anmeldelse - vi bliver bare så glade💚
Skønt at opstillingen lever op til forventningerne og du nyder timerne i din nye glasbygning.

Dejlig dag til dig

Hej Anita,

Kort sagt - og lige til hjertet💚
Tak for de ord! Det glæder os, at du har haft en behagelig oplevelse hele vejen - sådan skal det føles.

Alt det bedste herfra

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kommunikation i alle led.fra salg…

God kommunikation i alle led.fra salg til færdig montering af produktet. Mvh Børge

15 de mayo de 2025

Hej Børge,

Hvor er det bare en fornøjelse at høre! Vi sætter stor pris på at du har lagt mærke til hele rejsen - fra første samtale til sidste skrue🛠️
Vi håber, du får en masse skønne timer i din nye glasbygning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fundamentproblemer

Vi har fået lagt et fundament i vores nye glastilbygning og der er klare fejl og mangler, med tydelige revner og forkert lagt gulv. Vica slår det hen som normale småproblemer som formentlig ikke betyder noget men vi har haft fagfolk ude der siger at hvis vi lægger klinker så vil de revne, løfte sig og fuger revne. Vi føler at vi bliver presset af Vica til at betale det fulde beløb for arbejdet nu selvom gulvet i høj grad er mangelfuldt. Vi har også oplevet meget dårlig kommunikation og kundeservice undervejs i hele processen, hvor vi ikke har anet hvornår forskellige håndværkere skulle lave deres arbejde ligesom vi sjældent får en tilbagemelding, når vi har luftet vores frustration over processen eller det leverede arbejde.

25 de junio de 2025

Hej Lars,

Tak for din ærlige feedback selvom vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke har levet op til hverken jeres eller vores standarder.
Vi forstår, hvor frustrerende det må være at opleve fejl og mangler på et så vigtigt element som fundament i jeres nye glasbygning, og vi tager naturligvis jeres bekymringer alvorligt.

Som der også er aftalt, kommer vi på et ekstra besøg for at gennemgå situationen grundigt sammen med jer og sikre, at vi finder den bedst mulige løsning på de udfordringer, I oplever.

Vi sætter stor pris på jeres tålmodighed og ærlighed, og vi vil gøre vores bedste for, at I får en tryg og tilfredsstillende afslutning på projektet.

De bedste hilsner
Stephanie, VICA Danmark

Professionel service

Professionel service, levering og montering - samt ikke mindst opfølgning.
Vi er super glade for den løsning vi fik med glasvægsinddækning

8 de mayo de 2025

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse og de venlige ord! Det glæder vores VICA hjerter at I er glade for både løsningen med glasinddækningen og vores service💚
Tak for at dele herinde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sælgeren gjorde mig tryg helt fra start…

Sælgeren gjorde mig tryg helt fra start - og uanset hvad jeg spurgte om var der er altid hurtig respons. Vicas kørselsplanlægger, distributør og montører kunne mange lære af - meget professionelt !!
Største ros herfra - og selve “driver-livet” leves fuldt ud. Kan varmt anbefales 👍🏼
Rikke

15 de mayo de 2025

Hej Rikke,

Af hjertet tak for dine varme ord - det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig tryg fra start, og at vi kunne være hurtige og professionelle hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på dine roser og din anbefaling varmer helt ind i hjertet💚

Dejlig solskinsdag til dig☀️

Fuldt ud tilfredshed

Fuldt ud tilfredshed
Vores grønne spir på drivhuset var der ca. 10 stk. som havde mistet farven
De blev udskiftet ret hurtigt. Tak

4 de junio de 2025

Hej Dorthe,

Tak for at tjekke ind herinde - det er fedt at høre, at vi kunne komme hurtigt til undsætning.

Vi håber, at din glasbygning nu står smukt og grønt igen - og at du får glæde af det i mange år fremover💚

Dejlig dag til dig

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med proces og resultat

Vi havde Christian på som byggeleder og har fået virkelig god vejledning og proces under byggeriet. Og vi var også virkelig tilfredse med montørerne. De var meget opmærksomme på detaljerne og man kunne mærke at de gjorde sig umage

9 de junio de 2025

Hej Line,

Mange tak for de skønne ord!🙌🏼
Det er så fantastisk at høre, at Christian som byggeleder har kunne guide jer godt gennem hele processen - det er netop dét samarbejde vi sætter allerhøjest.

Vi håber, at resultatet lever op til jeres forventninger. Skøn sommer til jer☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det hele gik efter det som blev aftalt

De 2 som monterede var omhyggelig for at det målte rigtig

22 de abril de 2025

Hej Leif,

Tusind tak for at tjekke ind herinde👏🏼

Det glæder os helt vildt at høre, at vores montører levede op til aftalen og var så grundige med målene - det er jo lige sådan, vi gerne vil arbejde - med præcision og omtanke.

Vi sender et stort kompliment videre til teamet, som hver dag gør deres bedste for at sikre, at hver detalje er helt i top.

Vi håber du nyder resultatet.
Rigtig god sommer☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetent rådgivning og et…

Kompetent rådgivning og et kvalitetsprodukt

13 de junio de 2025

Hej Ole,

Mange tak for dine fine ord. Det betyder rigtig meget for os, at du føler dig godt rådgivet og at produktet lever op til dine forventninger.
Din tilfredshed er det vigtigste, og vi er glade for, at vi kunne levere netop det, du havde brug for☘️

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Udestuen er rigtig fin og god.

Selve udestuen er rigtig fin og god.
Vicas byggestyring lader meget tilbage at ønske. Byggeleder er endog meget længe om at besvare henvendelser. Den første estimerede tidsplan blev overskredet med mange uger. Sælger hos Vica er bare helt i top. Hvis det kun var for ham og selve udestuen, var der givet 5 stjerner.

11 de junio de 2025

Hej Ole,

Tak for din ærlige feedback. Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med selve udestuen og at vores rådgiver har leveret en god oplevelse - det vil jeg sørge for at give videre💚

Samtidig tager vi din kritik omkring byggestyring og kommunikation alvorligt. Det er forståeligt, at lange svartider og forsinkelser skaber frustration, og det er overhovedet ikke den standard, vi ønsker at levere.
Jeg kan dog ikke se i systemet, at der skulle være nogle mangler på projektet nu, men hvis jeg overser noget og du mangler svar, må du meget gerne henvende dig på min mail sp@vica.dk, så løser vi det👏🏼

Vi håber, at udestuen bliver samlingspunktet for dig og dine nærmeste de næste mange år. Rigtig god sommer🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig effektiv opsætning af et skønt…

Hurtig effektiv opsætning af et skønt drivhus
Det er blevet en ekstra stue - vi elsker det

27 de mayo de 2025

Hej Linda,

Hvor er det fantastisk at høre, at jeres drivhus ikke bare er et drivhus, men blevet et elsket ekstra rum i hjemmet!
Det giver virkelig mening, at et sted, hvor man kan nyde både natur og hygge, hurtigt bliver et favoritsted💚

Må jeres ekstra stue bringe masser af varme og gode stunder med sig!🌟👏🏼

Dygtig sælger og montør

9 de abril de 2025

Hej Karen,

Det er en stor fornøjelse at høre, at både vores rådgiver og montør har levet op til dine forventninger. Vi ved, at et godt resultat begynder med kompetent rådgivning og slutter med solidt håndværk. Og det glæder os, at du har oplevet det!

Tak fordi du valgte os - og for at dele din oplevelse☘️

Dejlig weekend til dig

Præcist og professionelt

Oplevelsen var rigtig god i hele forløbet. Vores børn havde i forvejen gode erfaringer med glasbygninger tilpasset deres boliger, så det var naturligt for os at besøge Vica i Kolding, da vores gamle drivhus blev ødelagt af hagl i efterårsvejret 2024.
Vi mødte to forskellige konsulenter på to besøg, og alle aftaler blev overholdt. Selve monteringen blev udført fantastisk præcist og professionelt, og nu står drivhuset til daglig glæde for os. Vi var i starten skeptiske for de lidt højere priser, men det forstår vi nu. Vi er meget tilfredse med hele forløbet.

22 de abril de 2025

Hej Hans Christian,

Det glæder os dybt at høre, at hele rejsen - fra det første møde til det færdige uderum - har været en god oplevelse.
At jeres valg blev truffet på baggrund af familiens tidligere erfaringer med os, gør det kun endnu mere meningsfuldt.

Vi forstår, at prisen kan give anledning til overvejelser, og derfor er det særligt værdifuldt for os at høre, at I nu står tilbage med både tilfredshed og forståelse for forskellen i kvalitet i udførelsen.

Tak fordi I valgte os - og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse☘️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.