Nemt at bestille - fejl ved leverance - hurtig besked. Der blev sendt ny pakke med det samme, som indeholdte gave - og denne blev sendt direkte i stedet for pakkeboks. God service, gode produkter -... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Størrelsen på den sansebamse, som jeg ville købe i fødselsdagsgave til min datter viste sig udsolgt, da jeg forsøgte at bestille en uge før, gaven skulle gives. Jeg blev hurtigt kontaktet herom og fik... Ver más
Jeg var Sent ude i forhold til min datter’s fødselsdag, men der var Sørme hurtig service og aflevering af pakken - ‘bare’ fordi jeg havde skrevet det i kommentar til ordren. Dét var verdensklasse! O... Ver más
God handel Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet så pakken nåede desværre at blive sendt retur. Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sød og venlig b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vicca.dk er et skoleunivers hvor du kan købe alt man skal bruge når man går i skole. Skoletasker, penalhuse, skriveredskaber, skoletilbehør og madkasser/drikkedunke. Derudover har vi et stor udvalg indenfor leg og lær, motorik produkter og hjælpemidler til børn.
Información de contacto
Ravnshøjvej 66, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
- info@vicca.dk
- vicca.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og produkter jeg ikke…
Hurtig levering og produkter jeg ikke fandt andre steder.
Hurtig levering og gode produkter 💙
Har virkelig hjulpet min datter…
Har virkelig hjulpet min datter koncentrere sig i skolen. Fantastisk hjælpemiddel for børn
Fin kvalitet og hurtig levering.
Min storebror har 12 skeer
Min storebror har 12 skeer
Den bedste bog til at forklarer om autisme. Shiiit jeg er helt blæst bagover af begejstring 😍
Meget tilfreds
Virkelig hurtig levering, vi havde pakken dagen efter, og produkt af lovet kvalitet. Jeg er meget tilfreds. Tak for det.
Købsoplevelse
Købte en tyngde/sanse bamse til hver af mine børn (3stk).
Ingen problemer med forsendelse.
Vi har desværre fået en bamse der går op i en sygning samme dag men vi oplever desværre det ikke er muligt at komme igennem til kundeservice på trods af flere henvendelser på mail.
Efter at have lavet anmeldelse herinde, kom jeg i kontakt med Vicca og der var ingen problemer med kundeservicen, har derfor ændret min anmeldelse 🌸

Respuesta de Vicca.dk
Det er en nem og overskuelig…
Det er en nem og overskuelig hjemmeside.
Hvor der er alt hvad man har brug for når man har børne med særlig behov.
Samt er fantastisk kundeservice
Så tak til Vicca for af eksister.
Hurtig og god service
Fin hjemmeside med vejledning og super hurtig levering.
Hurtig levering af den bestilte vare
Hurtig levering af den bestilte vare.
Bestilte en tyngdebamse torsdag formiddag og fredag blev den leveret
Jeg har købt en tyngde bamse
Jeg har købt en tyngde bamse. Den kom hurtigt.
Da jeg fik den, lugtede den mærkeligt, men heldigvis havde jeg set, at man kunne tage det tunge ud og så vaske bamsen/betrækket. Desværre var det bare ikke helt så nemt at sætte betrækket på igen, så det er ikke noget jeg vil gøre tit.
Men jeg er super glad for den
Skøn shop med et stort udvalgt og en…
Skøn shop med et stort udvalgt og en perfekt kundeservice. Tak for jer!
Jeg er glad for det
Hurtig levering og lækkert produkt
Hurtig levering og lækkert produkt.
Købte en stor axolotl i pink.
Hurtigt levering
Hurtigt levering. God kvalitet. Super service.
Problemfri levering
Problemfri levering, kom som lovet og bragte glæde hos modtagerene.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.