Nemt at bestille - fejl ved leverance - hurtig besked. Der blev sendt ny pakke med det samme, som indeholdte gave - og denne blev sendt direkte i stedet for pakkeboks. God service, gode produkter -... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var Sent ude i forhold til min datter’s fødselsdag, men der var Sørme hurtig service og aflevering af pakken - ‘bare’ fordi jeg havde skrevet det i kommentar til ordren. Dét var verdensklasse! O... Ver más
God handel Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet så pakken nåede desværre at blive sendt retur. Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sød og venlig b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vicca.dk er et skoleunivers hvor du kan købe alt man skal bruge når man går i skole. Skoletasker, penalhuse, skriveredskaber, skoletilbehør og madkasser/drikkedunke. Derudover har vi et stor udvalg indenfor leg og lær, motorik produkter og hjælpemidler til børn.
Información de contacto
Ravnshøjvej 66, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
- info@vicca.dk
- vicca.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Forfærdelig service
Fantastisk kvalitet, forfærdelig service.
Der gik 15 dage fra bestikkelses dato til jeg modtog dem, fordi den ene af de 6 ikke var på lager, selv om der stod den var…
Jeg kunne også kun komme i kontakt med kundeservicen klokken 10:00 præcis, hvilket betød at en lille samtale tog 4 dage.
Anmeldelse om ordre nr 49596.
Anmeldelse om ordre nr 49596.
Jeg bestilte en Thinking Putty d 2 maj 2023, og ordren kunne allerede hentes d 4 maj.
Da jeg åbner bøtten, kan jeg se tydeligt, at der er noget galt. For det første var bøtten ekstrem svær at åbne. Da jeg endelig får åbnet den, er indholdet helt ødelagt. En Thinking Putty skal have en konsistens som en silikone/gel, man så kan sidde med i hænderne.
Denne Putty var helt flydende og klistret. Dvs IKKE som den skulle være.
Jeg skrev så til kundeservice på e-mail d 4 maj, hvor jeg beskrev situationen, samt sendte et billede med.
Dags dato (10 maj), venter jeg stadig på svar fra kundeservice.
Jeg er utrolig skuffet over produktet, samt den lange svartid i deres kundeservice.
Øv øv.

Respuesta de Vicca.dk
Godt udvalg af varer og hurtig levering
Altid hurtig levering fra Camilla og Vicca.dk 😃 og et godt udvalg på hjemmesiden. Ikke mindst tilbuddet om en sanseudredning er en fantastisk mulighed.
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, men produktet (Thinking Putty) blev efter få timers brug gråligt og mat, trods at det kun blev brugt med rene hænder. Ikke nogen succes.

Tak♥️
Webshoppen var nem at overskue. Jeg fandt det jeg skulle bruge, købte hverken mere eller mindre - super god, hurtig og personlig service.
Hurtig levering!
Størrelsen på den sansebamse, som jeg ville købe i fødselsdagsgave til min datter viste sig udsolgt, da jeg forsøgte at bestille en uge før, gaven skulle gives. Jeg blev hurtigt kontaktet herom og fik valgt en større størrelse i samme farve. Grundet tidsnød spurgte jeg om mulighed for hurtig levering den følgende dag. Bamsen ankom som lovet, og den blev dagens bedste gave blandt mange ellers stærke konkurrenter. Kvaliteten er god, og bamsen er nuttet. Min datter bare elsker den!
Produkter går i stykker
Først købte jeg en bidetingest, som gik i stykker. Der blev jeg tilbudt en ny, i en hårdere variant. Så købte jeg en bold med vandperler og en stressbold. Først gik den med vandperlerne i stykker, så der var små kugler ud over det hele, og noget væske i tastaturet! Et par dage efter gik stressbolden i stykker! I øvrigt lugtede de begge meget kraftig, da jeg modtog dem. Sikke noget bras! Hun var dog flink at sige, at jeg kunne returnere, eller få pengene tilbage! Men jeg køber ikke noget derfra igen :-(

Super tilfreds.
Fine produkter, leveret lyn hurtigt, og i genbrugsemballage. Lidt sjovt, at det var en Tena Lady kasse, jeg vandrede ud gennem dagli'brugsen med men hva faaaaen🤣🤣 Alt er godt!

Dygtigt personale.
Dygtigt personale.
God oplevelse.
Kvalitetsvarer.
God hjælp og hyggeligt personale
Det rigtig godt at snakke med personalet, inden vi købte bamserne, da vi var lidt i tvivl om kvalitet og hvem der var bag hjemmesiden. Men børnene er super glade, og vi fik rigtig god hjælp.
Quick shipping, item as promised
Quick shipping, item was as promised and was packed well.
Ringen mister farve efter at have…
Ringen mister farve efter at have vasket hænder.
Super service
Super service, med god vejledning/rådgivning. Og stort udvalg i alle prisklasser.
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering. Det er første prioritet når jeg køber på nettet og det levede Vicca op til.
Helt i top
Præcis beskrivelse af produkt, overskuelig webshop og hurtig ordrebehandling!
MitSignal Armbånd
Det eneste minus er at den er lidt Løst ellers er dit fint produkt MitSignal Armbånd
Tror jeg har modtaget et defekt…
Tror jeg har modtaget et defekt produkt, men ingen svar på den email jeg har sendt.

En god oplevelse
Gode solide produkter som ankom hurtigt. Der var desværre en manglende vare, som dog blev eftersendt på fineste vis efter at jeg gjorde opmærksom på det. Her vender jeg tilbage en anden gang :)
mvh Pia H.
Virkelig god service
Virkelig god service, hurtig levering og spændende legetøj. Vi købte Muffik sansemåtter.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.