Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Prece pavisam noteikti neatbilda gaidītajam. Pirmkārt, kvalitāte noteikti nav tā, kuru gaidīju, otrkārt, lai saliktu puķu dobi, tika izmantoti daudzi citi papildus instrumenti, kā arī ikviens to nevar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Опыт общения с компанией - отличный. Я заказала крышу для садовой палатки. Прислали в срок, именно то,что я заказывала. Претензий нет, одни благодарности. Прекрасный ассортимент товара. Нормальные, ад... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prece ir lieliskas kvalitātes, atnāca solītajā laikā, esmu ļoti apmierināta. Tomēr nācās sazināties ar klientu servisu par kļūmi rēķinā, un tur vairs negāja tik gludi - problēmas ar komunikāciju, t.k.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I like the general quality of product (bookshelf from solid pine wood), nice and fast delivery. Although in construction process it seemed a bit shaky, the shelf turned out to be good and stable. I h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda general

Escrito por la empresa

vidaXL ir starptautisks tiešsaistes mazumtirgotājs, pie kura varat atrast visu, kas nepieciešams jūsu mājai, dārzam, garāžai un dari-pats projektiem. Mūsu koncepta pamatā ir plaša produktu klāsta piedāvājums, kas ļauj cilvēkiem “dzīvot labāk, tērējot mazāk”. Izmantojot vienkāršus izmaksu samazināšanas risinājumus, kas negatīvi neietekmē produktu kvalitāti, mēs spējam padarīt mūsu produktus pieejamus pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam. Visi procesi - no produktu izstrādes un iegādes, mārketings un pārdošana, loģistika un klientu apkalpošana - ir mūsu rokās. Tādā veidā mēs pilnībā kontrolējam savu produktu funkcionalitāti, kvalitāti un izmaksas.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bad quality

I didn't get what I expected. Uncomfortable for the dog. The bed slides very hard on the floor, so the dog can not get up on it :(

9 de mayo de 2022

Dear Ilze,
Thank you for taking the time to write. I'm sorry to hear that the product you purchased was not as expected, but I appreciate you bringing this to our attention.
We are looking into this issue and hope to resolve it promptly and accurately. I have just sent you a email regarding this issue, please check your inbox/spambox.
Kind regards,
vidaXL

rakstīts

rakstīts, ka maksājumi skaidrā naudā, bet norēķināties par pirkumu, tik varēja ar karti

8 de abril de 2022

Cienījamais klient!
Paldies par jūsu atsauksmēm.
Atvainojiet, ja maksājuma veidi neatbilda jūsu cerībām.
Drīzumā nosūtīšu jums e-pastu, lai piedāvātu palīdzību šajā jautājumā.
Ar cieņu,

vidaXL

Отличное обслуживание,быстрая доставка.Iron Gym Ab fitnesa rullis Speed Abs, IRG013 - отличный,качественный ролик для пресса.

8 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nekvalitatīvs prece, atlaide reāli nedarbojas

Tika paaugstināta cena - mājās lapā viena cena, pie kurjera augstākā. Aparāts beidza darboties pēc pirmās lietošanas reizes.

8 de marzo de 2022

Mīļā Kristīne,

Paldies, ka veltījāt laiku pasūtījuma pārskatīšanai.
Man žēl, ka jums ir problēmas ar pasūtījumu.

Uzskatu, ka kupons par 5€ nebija reģistrēts. Neuztraucieties, mēs to varam viegli atrisināt

Tā kā jūs minējāt, ka produkts nedarbojas, es sazināšos ar jums, lai piedāvātu risinājumu

Mēs vēlamies jums apliecināt, ka mēs nepārtraukti strādājam pie uzlabojumiem gan mūsu produktiem, gan pakalpojumiem.

Vai jūs būtu tik laipns un pārbaudītu šo ziņojumu un, kad iespējams, sazinātos ar mani?

Ar nepacietību gaidu no jums atbildes.
ar cieņu

Very bad materials

Very bad materials. Metall elements broken after 1 hour not hard working.
Made only for vizual , not for working.

31 de enero de 2022

Dear Artur
Thank you for your feedback.
We will contact you as soon as possible to find a solution to the problem that has arisen.
Have a nice day

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.