Valorada con 1 estrellas sobre 5

Had abonnement, betaalde 10,99 per maand. Via Odido kreeg ik gratis abonnement. Videoland bleef gebruik maken van automatische afschrijving en liet me dubbel betalen. Klantenservice meldde dat ik... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De tv app blijft vast hangen op laadscherm bij het opstarten. Geen enkele andere app heeft dit zelfde probleem bij ons. - app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd werkt niet. - persoonlijke acc... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik krijg videoland met geen mogelijkheid meer gestart. Na een uur kijken, liep ie na de reclame vast. Vervolgens lukt het niet meer te starten. Modem herstart, tv uit en aan, niets helpt. En bij elke... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zonder toestemming je abonnement door laten lopen

Na 4 jaar bij Odido te hebben gezeten zijn wij daar weg gegaan. Toen besloot videoland zonder enige melding dat ons oude abonnement weer was herstart zonder toestemming of mailtje. Wij kwamen er pas achter na de afschrijving en Videoland zegt zoek het maar uit je mag over 30 dagen opzeggen. Misleiding en oplichters zijn het!

12 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top klantenservice!

Zeer goed en snel geholpen door de klantenservice toen het (her)activeren van het abonnement niet lukte op het moment dat wij een bokswedstrijd live wilden kijken. De oplossing waar ze me kwamen kunnen andere bedrijven iets van leren!
Bedankt (medewerkers van) Videoland!

9 de mayo de 2026

Wat een waardeloze dienst

Wat een waardeloze dienst, zoveel storing juist als ik journaal wil kijken, waarschijnlijk is het dan druk op het net maar ik betaal er ook voor. Drama !

6 de mayo de 2026

Onnodige mensen

Videoland de makers ervan zijn nog te gierig om te investeren in hun eigen streaming dienst krijg toch de *$¥## man kan geeneens een serie verder kijken wel 25 reclames in een aflevering van 30 min, Knuppels

1 de mayo de 2026

nahh

Wat een verschrikkelijke app, hoe durven ze hier bijna dezelfde prijs als Netflix voor te vragen.. dit kan echt zóveel beter. Zelfs de NPO app die gratis is, werkt beter. Ontevreden. Alles word duurder, maar zorg dan wel dat zo'n app een beetje werkt. De andere reviews zijn het er duidelijk ook mee eens. Dit kan zoveel beter. En waarom is er een optie voor actie code? Er is nog nooit een actie geweest?

10 de abril de 2026

abonnementskosten dubbel betaald

Had abonnement, betaalde 10,99 per maand.
Via Odido kreeg ik gratis abonnement.
Klantenservice meldde dat ik tegoed kreeg, dat moet nog gebeuren..
Erg slechte service

12 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb 'n gratis abonnement van de…

Ik heb 'n gratis abonnement van de Postcodeloterij voor 3 maanden.. Wat 'n slecht aanbod, serie's uit 2004 en weet ik niet voor ouwe troep.. Nou, ze kunnen het wel vergeten bij Videoland, Ik ga niet eens meer zoeken voor wat fatsoenlijks.. Wat 'n slecht aanbod...Ik heb de app maar verwijderd..

1 de abril de 2026

Oplichters

Oplichters, blijkbaar betaal ik al 4 maanden voor een abonnement waar ik geen weet van heb en nooit heb gebruikt. Ondanks dat ze konden zien dat er geen activiteit was op het account, kreeg ik m’n geld niet terug. Zeer slechte service en denken nul mee met de klant.

26 de marzo de 2026

Oplichters

Hallo, ik heb al meerdere keren contact opgenomen, aangezien ik sinds zondag geen videoland kan kijken. Nu heb ik al meerdere dagen achter elkaar en meerdere keren op 1 dag contact opgenomen en krijg ik telkens een code die NIET werkt. Dit is erg vermoeiend. Het is nu al meerdere dagen geleden dat het is betaalt dus ik verwacht dat het VANDAAG gaat werken. Ik betaal ervoor dus het moet gewoon werken. Ik ga NIET akkoord met een code. Graag hulp van iemand die verstand heeft want ik zit op mijn laatste adem en heb het niet meer in mij beleefd te blijven.

Schandalige klanten service, wel verwachten dat je betaalt, maar ondertussen kan ik al een week niet kijken. Ik ga zeker niet betalen voor iets wat ik niet kan bekijken. Ik verwacht ook een compensatie voor het niet kijken en ook voor de moeite en irritatie.

22 de marzo de 2026

Zeer slecht

Zeer slecht. Ik kreeg een maand gratis, van een vriendin. Omdat wij een wat oudere tv hebben, werkte het niet. Daarom, na een maand opgezegd. Ik moest nog een maand doorbetalen, omdat ik net iets te laat was. Prima, mijn fout. Nu zag ik, dat er 29.95 geincasseerd is, voor het stopzetten van mijn abo. Ja daaag, echt niet. Ik heb het terug laten boeken en ga het echt niet betalen, al gaan ze op hun kop staan.

16 de marzo de 2026

Veel te duur

Veel te duur, beperkt aanbod aan programma's waarvan het merendeel erg oppervlakkig is. Ook is het heel lastig om op te zeggen en laat de klantenservice te wensen over.

25 de febrero de 2026

WAARDELOOS

WAARDELOOS. Ze maken het bijna onmogelijk om op te zeggen. Incasso blijft gewoon doorlopen nadat ik had aangegeven te willen opzeggen. Wat een oplichters.

25 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Volgens mij weten jullie niet wat automatische incasso betekent

Echt stom. Volgens mij weten jullie niet want “automatische incasso” is automatische incasso is letterlijk dat jullie het afgesproken geld van de abonnement afschrijven zonder dat je dat zelf moet betalen. Niet dat ik elke maand een mailtje van jullie krijg dat er €12:99 niet kunnen afgeschreven kan worden. Prima, dan krijgen jullie maar niet mijn geld en dan beëindig ik de abonnement en ook mijn account bij jullie.

23 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vreselijk irritant

Vreselijk irritant. Iedere keer loopt videoland vast. Of zwart beeld (ligt niet aan tv, ook niet bij andere apps).

Jammer dat het zo duur is per maand en er zo vaak problemen zijn.

19 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.