Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na 4 jaar bij Odido te hebben gezeten zijn wij daar weg gegaan. Toen besloot videoland zonder enige melding dat ons oude abonnement weer was herstart zonder toestemming of mailtje. Wij kwamen er pas a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Had abonnement, betaalde 10,99 per maand. Via Odido kreeg ik gratis abonnement. Videoland bleef gebruik maken van automatische afschrijving en liet me dubbel betalen. Klantenservice meldde dat ik... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De tv app blijft vast hangen op laadscherm bij het opstarten. Geen enkele andere app heeft dit zelfde probleem bij ons. - app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd werkt niet. - persoonlijke acc... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik krijg videoland met geen mogelijkheid meer gestart. Na een uur kijken, liep ie na de reclame vast. Vervolgens lukt het niet meer te starten. Modem herstart, tv uit en aan, niets helpt. En bij elke... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Abonnementsprijs verhogen maar niets verbeteren

Wederom de abonnementsprijs verhogen maar helemaal niets met feedback doen. Ik heb Videoland zo'n 3 jaar geleden aan de lijn gehad vanwege een storing. Toen gaf ik gelijk aan hoe vervelend het is dat je bij series alleen maar afleveringen vooruit kan en niet terug en dat ik al tig keer had doorgegeven via de feedback knop. Ja staat in de top 3 van zaken die we op gaan lossen want het is een veel gehoorde klacht. Nu 3 jaar later is dat nog steeds niet opgelost en nog een heleboel andere knulligheden. Wanneer komt er eens gezonde concurrentie? Jullie scoren een 1,2 hier!!! Schaam jullie 🤬😡

2 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Totaal geen nieuwe films of goede…

Totaal geen nieuwe films of goede classic ers ,het enige wat een voordeel is dat je programma's kunt terug kijken zonder reclame ,verder is het een te duur maandelijks abonnement ,hoop dat ze er iets mee gaan doen

1 de febrero de 2026

Betaling liep fout.. moest €20 betalen ondanks een lopende incasso

Twee keer een betaling niet goed gegaan, eerste keer was goed gedaan.. maar de tweede keer..
3 dagen geleden heb ik de betaling terug gehaald. Erna kreeg ik een melding (vandaag) dat ik nog moest betalen.
Ik heb dit bedrag overgemaakt en ik kwam nog steeds mijn account niet in. Ik mailen , krijg ik terug dat mijn account gestopt is en ze een aantal mailtjes gestuurd hadden en omdat t niet betaald was?? Nou pardon? Het is 3 dagen geleden en ik heb geen enkel mailtje gehad als alleen dat ik nog moest betalen en heb dit gelijk gedaan.. ineens moest ik nog maar een keer 10 betalen om mijn account opnieuw te activeren?! Pardon.. ik heb een factuur betaald van 2025 december (die ik later terug gehaald had en dus binnen 3 dagen betaald had? Ik als Trouwe klant word dus gewoon bedankt voor de 10€ en moet erna maar nogmaals €10 betalen terwijl ik altijd gewoon een doorlopende incasso had.. normaal krijg je altijd een mailtje met , uw betaling is mislukt ect ect.. en nu ineens is in 3 dagen mijn account gestopt... Ik raad Videoland niet aan.. een keer een ding en gelijk gezeik. Account had moeten doorlopen en nu heb ik €20 moeten betalen terwijl mijn account nog geldig had moeten zijn! Overigens was het bedrag van januari ook gewoon betaald.. dus 3 maal als je het zo bekijkt.

20 de enero de 2026

Mijn abonnement opgezegd

Nu ik de reviews hier zie is het toch een geruststelling dat het bizarre contact met de klantenservice niet aan mij lag.
Ik had geen beeld en na mijn verzoek om hulp, moesten er meer dan 30 berichten over en weer worden verstuurd. Er werd herhaaldelijk hetzelfde advies gegeven (wat ik natuurlijk allemaal allang had geprobeerd) en om dezelfde gegevens gevraagd, en er was steeds nieuwe info nodig; nog meer foto's, daarna een video, nóg een screenshot.
Om vervolgens na wekenlang contact de mededeling te krijgen dat ze het niet konden oplossen...
Na lang zoeken ontdekte ik uiteindelijk dat er slechts één instelling uitgevinkt moest worden.
Onbegrijpelijk dat zo'n groot bedrijf zo'n beroerde klantenservice heeft én een incompetente technische afdeling.
Ik heb mijn abonnement meteen opgezegd.

1 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte maar hele slechte video provider

Zat een tijdje met een Nederlandse vriend te kijken naar Videoland,

Dit vanuit België, ( abbo aangegaan in nl)

Uiteindelijk heeft de vriend 2 achterstallige facturen gehad.
Dus was ik zo goed om ze zelf te betalen voor m.

Nu tot dag van vandaag, kan ik nog steeds niet kijken, geld aannemen van Belgische bank voor openstaande facturen doen ze wel. Maar terug laten abonneren dat niet.

16 de enero de 2026

Totaal niet klantvriendelijk.

Hoe er met mensen om word gegaan is echt belachelijk! Door een gekruide betaling is het abonnement stop gezet. Probeer dit met een medewerker via de chat op te lossen, maar dat gaat dus echt niet. Enige wat ik hoor is had je beter moeten opletten. Je kan een nieuw abonnement nemen, maar dan moet je wel 3 euro meer betalen en nu dus voor de 3e keer betalen. Ik vind de manier van omgang echt niet kunnen. Super om klantvriendelijk, 0,0 mee denkend en extreem geld belust. Videoland top series maar echt hele slechte klantenservice.

6 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De app werkt fijn maar

De app werkt fijn, overzichtelijk en simpel en veel leuke programma’s, maaaar de constante haperingen door de programma’s heen is ontzettend irritant. En dit gebeurd alleen bij videoland. Los dit ajb op

4 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

It's a miserable and fraudulent…

It's a miserable and fraudulent platform please don't enroll because is impossible to cancel the subscription or delete the account. I tried to cancel the subscription thousands times, after every attempt they send me an email saying they removed my cancellation even if on the platform it shown the cancelled message for a few days before reopen it automatically. I tried to delete the account with the main company because you can't do it from the Videoland page and guess what, it is saying I have subscriptions. The best solution is to put an account like Revolut who allows to block them, because again they are a fraud!

1 de diciembre de 2025

Proefperiode

Geen duidelijkheid over de proefperiode.

Ik heb een proefperiode genomen van €0,01, maar zonder dat ergens te zien is er €5,99 van mijn rekening geschreven. De klantenservice zegt dat dit niet kan, terwijl ik met dit rekeningnummer nog nooit een proefperiode heb gehad. Het aanbod is het geld niet waard. Alles wat hierop te zien is staat ook op NLZiet en die hebben nog meer aanbod.

14 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wanneer er een betaling heeft gekruist

Wanneer er een betaling heeft gekruist, gelijk dreigen met blokkade. Wat mij betreft is dit niet klantvriendelijk. Wanneer je een abonnement via je provider afsluit, zou je niet dubbel moeten hebben betalen voor je abonnement wat mij betreft.

12 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service en foutief verwerkte opzegging

Klantenservice is onvriendelijk. Ik had mijn abonnement opgezegd vanwege een slecht functionerende website, en omdat je in het buitenland überhaupt niet kunt kijken, zelfs niet met een geldig abonnement. Vervolgens kreeg ik te horen dat er een achterstallige betaling zou zijn, terwijl de eerste opzegging aan hun kant niet goed is verwerkt, waardoor ik nu een maand extra mag betalen.

Let er dus goed op dat je altijd een bevestiging van je opzegging ontvangt, anders blijven ze vrolijk doorgaan met afschrijven.

23 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Iedereen die problemen heeft met deze…

Iedereen die problemen heeft met deze app is denk ik gewoon zeer onhandig. Als je een normaal apparaat hebt met een normale verbinding dan werkt het gewoon als iedere andere dienst.

Aanbod is actueel en kan je opvragen voor je een pakket kiest, dat AI jou verteld dat Videoland film X aanbied is nou eenmaal je eigen onkunde. Heb al vaker met ze gebeld en de mensen reageren vlot, lief en denken goed mee. Had meerdere maanden last van een issue (wat helaas kan gebeuren) maar hier word je gewoon voor gecompenseerd op je kosten of krijgt zelfs gratis kijktijd.

In plaats van hier zuur zijn kan je ze ook gewoon een fatsoenlijke mail of whatsapp bericht sturen. Dan krijg je ook een normaal antwoord.

8 de diciembre de 2025

Gebruiksonvriendelijk. Beschamende resolutie

Interface is ontzettend gebruiksonvriendelijk. Internet is perfect en nog steeds is de beeldkwaliteit nog erger dan op een projector uit 1970 die op een zwarte muur schijnt. Geen enkele vorm van respect richting de consument

4 de diciembre de 2025

Arrogantie ten top

Arrogantie ten top. Hun eigen systeem en app disfunctioneert als een garnaal op het droge! Ik wilde met frisse tegenzin een 6 maanden oude factuur voldoen van maar liefst €10, (abonnementskosten voor één maand, terwijl ik al 3 maanden geen gebruik van hun diensten had gemaakt), maar dan van een andere rekening. Ik heb zojuist mijn 9e email verstuurd maar ben nog niks nakkus nada verder. Je krijgt nooit inhoudelijk antwoord op je vragen, of hulp bij de problemen die je omschrijft. Ik heb er zelfs bij gezegd dat ik opnieuw een abonnement wilde afsluiten, tegen beterweten in!!! Videoland ga je zaakjes is fatsoenlijk regelen, en op orde brengen, en maak vooral jullie klanten niet de dupe van jullie eigen organisatorische disfunctioneren!!!

1 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Loopt steeds vast

Loopt steeds vast, bijna onbruikbaar.

Later werd het beter en loopt nu al tijdje niet meer vast.

29 de noviembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.