Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som at have fået ny sofa. Super flot resultat. Super flink og informativ medarbejder der udførte arbejdet. Tak Vikingrens. 5 stjerner herfra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Vikingrens. De var meget venlige, professionelle og gjorde virkelig et godt stykke arbejde. Min sofa er blevet så ren og fremstår nu som helt ny. Kan klart anbefa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yderst god service, og meget servicemindede! Vi har tidligere lejet en tæpperenser og selv forsøgt at fjerne små pletter på vores dyre hvide tæppe, uden held. Da fruen så spildte en hel kop kaffe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sød kompetent og professionel mand ankom præcist som aftalt . Jeg havde forsøgt mig med ‘selvrens’ ( hvilket jeg ikke skulle have gjort) . Han fik stort set udbedret skaderne på en dyr afholdt sofa. V... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de tapicería
  2. Personal de limpieza

Escrito por la empresa

Vi hos Viking Rens har erfaring og ekspertise i rengøringsbranchen. Vi levere professionelle rengørings ydelser, og står altid klar til at rådgive dig på bedste vis. Vi består af et ungt smilende og imødekommende team, som altid står klar til at tage imod dig med åbne og trygge arme. Vi er miljøbevidste og derfor gør vi brug af miljøcertificerede og svanemærket produkter. Vi er Danmarks førende møbelrensere.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

fantastisk service!

fantastisk service!! Fantastisk arbejde og de kan virkelige gøre det umulige muligt!!! Kan varmt og stærkt anbefale dem! Troede virkelig ikke på, at min sofa ville se og føles sprit ny igen!

27 de octubre de 2025

Respuesta de Viking Rens

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og resultatet. Det betyder meget for os at kunne gøre en forskel – især når vi kan overraske positivt!
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du anbefaler os videre 🙏

Flot resultat

Min knapt 10år gamle, temmeligt snavsede og plettede sofa har fået nyt liv efter et besøg af Vikingrens.
Kan varmt anbefale dem! ?

18 de octubre de 2025

Tusind tak, Helene!
Hvor er det dejligt at høre, at din sofa har fået nyt liv – det er præcis den forskel, vi elsker at gøre. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og anbefale os videre

Rens af stor sofa

Meget professionel og fremragende service hos VikingRens. Vil gerne anbefale VikingRens til familie, venner og andre.
Nemt at booke tid, er der til tiden, billigt og efterlader et yderst flot resultat.

13 de octubre de 2025

Tusind tak, Stine!
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både resultatet og vores service. Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os videre – det betyder meget for hele holdet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sofa næsten som ny - fantastisk service

Vi fik besøg af Viking Rens og er utroligt tilfredse.
Vi havde oprettet opgaven forkert, men blev ikke krævet ekstrabetaling for sovesofa og de gjorde også lige lidt rent på gulvtæppet foran sofaen uden ekstrabetaling.

Sofaen ser næsten ny ud, og vi er meget tilfredse med resultatet.

Hej Niklas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med resultatet. Vi gør altid vores bedste for at give lidt ekstra, når vi kan – så det betyder meget, at du lagde mærke til det
Mange tak fordi du delte din oplevelse!

Renset dagen efter

Meget hurtig respons; dagen efter jeg bestilte, var sofaen renset. Hurtig, venlig og effektiv service.
Den gamle sofa ser næsten ny ud.

Hej Kasper,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er skønt at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv service – og at sofaen fik nyt liv. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse

Super arbejde af Sam

Super arbejde af Sam, hurtigt og effektivt

Hej Peter,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre, at du er tilfreds med Sams arbejde – det giver jeg straks videre til ham
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin service kan varmt anbefales

Fin service kan varmt anbefales. Hurtig service og flot stykke arbejde, jeg bruger dem helt sikkert igen 😊

14 de julio de 2025

Hej Deen,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både service og resultat – og at du vil bruge os igen. Det sætter vi stor pris på

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De gav min tidligere grimme sofa nyt liv 😍

Jeg kan varmt anbefale Viking Rens. Jeg fik renset min 5 år gamle sofa og resultatet er helt fantastisk. Den ser og føles som ny igen. Jeg var ærlig talt skeptisk om det kunne lade sig gøre at få den gamle sofa til at se frisk ud, men efter deres dybderens er både farven og stoffet virkelig blevet forvandlet. Alle de små pletter er væk og den lidt trætte lugt, som man næsten vænner sig til over årene, er også forsvundet.

Servicen var professionel hele vejen igennem med god kommunikation, punktlighed og venlig betjening. Man kan tydeligt mærke at de går op i kvalitet og i at gøre kunden tilfreds.

Hvis du vil have din sofa til at se ud og føles som ny, så er Viking Rens helt klart pengene værd. Jeg er virkelig imponeret over resultatet og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger dem.

30 de septiembre de 2025

Hej Yasir,
Tusind tak for din fantastiske og detaljerede anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds med både resultatet og oplevelsen fra start til slut. Vi sætter virkelig stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og hvor er det skønt, at sofaen har fået nyt liv igen
Tak fordi du valgte os – vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen en anden gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget professionelle og grundige i…

Meget professionelle og grundige i deres arbejde. Vil helt klart anbefale til andre. Både vores sofa og gulvtæppe så ud som nærmest nyt igen efter en rens fra viking rens

16 de septiembre de 2025

Hej Johanne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med resultatet – og at både sofa og gulvtæppe fik nyt liv efter rensningen. Vi sætter stor pris på din anbefaling

alt perfekt

20 de septiembre de 2025

Hej Ivan,
Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at alt var perfekt – det sætter vi stor pris på

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel rengøring og super service

2 de octubre de 2025

Hej Laith,
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede både professionel rengøring og god service – det er lige præcis det, vi stræber efter hver gang

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan godt lide Jeg kan godt lide virksomhedens præcision i arbejdet og dets dygtige tekniske personale, der er præcise i deres arbejde.…

2 de octubre de 2025

Hej Beyan,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine ord – især din ros af vores tekniske team. Præcision og kvalitet betyder meget for os, så det er skønt at høre, at det skinner igennem i vores arbejde

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super arbejde af Sam og Hassan som…

Super arbejde af Sam og Hassan som effektivt, professionelt og venligt fik renset min sofa samt madras på min dobbeltseng, samtidig fik de akkommoderet til min travle hverdag som indgår hjemmearbejde. Vil til enhver tid anbefale dem til andre.

1 de octubre de 2025

Hej Malte,
Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både resultatet og servicen fra Sam og Hassan. Vi er glade for, at de kunne tilpasse sig din hverdag og levere et resultat, du er tilfreds med
Tak fordi du vil anbefale os videre – det betyder meget for os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot rens af møbler og gulvtæppe

Er super tilfreds med resultatet! Vores 12 år gamle møbler (sofa og to lænestole) ser nærmest nye ud efter rensen. Tak til Sam for godt arbejde og god service.

24 de septiembre de 2025

Kære Jette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at dine 12 år gamle møbler nu ser næsten nye ud, og at du er tilfreds med både arbejdet og servicen fra Sam.

Det var sgu bare nemt

Det var sgu bare nemt; ringede, fik en aftale næste dag og så kom der en enormt venlig mand ved navn Sam ud, som var ekstremt effektiv og virkelig rar (det er ret vigtigt, når man lukker fremmede ind i sit hjem tidligt om morgenen, Hæhæ). Så ja, tak for en super gnidningsfri oplevelse til Sam og Viking Rens 👌🏼

23 de septiembre de 2025

Kære Camilla,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at oplevelsen både var nem, effektiv og rar – og at Sam gjorde et godt indtryk. Vi er glade for, at alt forløb gnidningsfrit.

Sofaen er som ny

Fantastisk godt arbejde, nu er min sofa lige som ny.
Jeg bestiller tid igen

22 de septiembre de 2025

Kære Rikke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er så tilfreds med resultatet, og at sofaen står som ny. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Professional and Efficient

We had Hassan who helped us to clean our sofa with the standard package. It was really professional and thorough.
He also gave us some tips for everyday clean and explained the difference between various cleaning packages they offered.
Surely recommend their services.

17 de septiembre de 2025

Dear Doris,

Thank you so much for your kind review! We’re happy to hear that Hassan gave you both a professional cleaning and useful advice for maintaining your sofa. Great to know you’re satisfied with the result and our service.

Best regards
Viking Rens Team

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sofaen blev renere men langt fra perfekt

Sofaen blev pænere men der stadig en del pletter.
Viking Rens gav en ekstra rens efter første klage og sofaen blev bedre men der er stadig en del pletter.
Resultatet afhænger nok af sofaen, men I vores tilfælde var det ikke rigtigt pengene værd.

15 de septiembre de 2025

Kære Søren,

Tak fordi du har delt din oplevelse med os. Vi er glade for, at sofaen blev pænere efter rens, men vi beklager samtidig, at resultatet ikke helt levede op til dine forventninger. Som du nævner, afhænger resultatet desværre ofte af materialet og typen af pletter, men vi forstår godt din skuffelse og tager din feedback med videre.

Kongeleverance

Havde seng jeg næsten habde opgivet men kæmpe store sorte pletter er væk fra topmadras og seng

9 de septiembre de 2025

Kære Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at de store pletter på både topmadras og seng nu er væk, og at du er tilfreds med resultatet.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.