Der er altid hurtig levering, og hver gang ekstra tebreve med spændende smag, jeg blev rigtig glad for min overraskelse, en fin tedåse, så nu kommer der te med på job😊
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har handlet der flere gange, de har super lækre produkter - og jeg ved allerede, at jeg skal have smidt en ny ordre, en af mine yndlingste skal snart fyldes op, og så har jeg også fundet et nyt s... Ver más
Altid super gode produkter, og ikke mindst hurtigt levering, gode rabatter når man køber lidt mere.
Køber altid min te der og er super tilfreds. Hurtig afsendelse og altid prøve te breve vedlagt. Denne her gang var der en ekstra gave med, 2 store dåser med te breve🤩mange tak❤️jeg køber altid en sto... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
VildMedTe importerer, blander og pakker te. Vi har altid over 120 forskellige slags te på lager. Ud over vores mange forskellige typer te (både økologiske og konventionelle), har vi gourmet kaffe, helseprodukter, te dåser og masser af delikatesse gaver. Du er altid velkommen i vores butik i Felsted til at handle i vores altid åbne webshop.
Información de contacto
Graastenvej 38A, Felsted, 6200, Aabenraa, Dinamarca
- 51 80 76 23
- mail@vildmedte.dk
- vildmedte.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og dejlige the
Godt behandlet af VildMedTe
Blev begejstret for en anderledes smag da jeg købte og smagte deres Mate te - Har lige købt 2 poser mere på postordre og der var 3 smagsprøver ekstra i pakken - Herligt!
Dejlig te, hurtig ekspedition, intet at udsætte
Hurtig levering, dejlig te - intet at udsætte ☺️
Altid let at bestille den the jeg…
Altid let at bestille den the jeg ønsker og en hurtig og god levering efterfølgende.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service
Tusind tak for smags prøverne der lå i min kasse det var en dejlig overraskelse
Lækker te og lynhurtig levering 👍
Super godt bestilte en hel…
Super godt bestilte en hel delforskellige smage da jeg ikke er så glad for koffein og alm te. vildmedte en af de bedste jeg har set til prisen ikke sidste gang jeg bestiller der.
Fantastisk
Det har I gjort godt! Levering gik hurtigt og helt uden problemer. Og de smagsprøver I sendte med. Jeg elsker det. Jeg kommer til at handle hos Jer igen (og igen og igen)
fantastiske produkter, god hjemmeside,nem at bestille fra hurtig levering
god hjemmeside,nem bestilling,fantastiske produkter., hurtig levering.
køber al min løs vægt te her. sammen med det bestilte får man altid prøver på andre tevarianter.
Lækker kaffe og til rimelige penge
Lækker kaffe og til rimelige penge
Lækker overskuelig hjemmeside
Hurtig levering og så får man tilmed lækre kaffe og the prøver med ❤️😍
Dedikation var det første ord der faldt…
Dedikation var det første ord der faldt mig ind, da jeg skulle skrive en anmeldelse. Bestilte en te julekalender og lidt ekstra te ved siden af. Da jeg åbner pakken var der et par ekstra te prøver med. Så føler man sig særlig. Te prøverne er en rigtig god ide, for jeg fik da lige øje på ny te der skal bestilles næste gang. Leveringen kom hurtig, hjemmesiden er overskuelig. Det er ikke sidste gang jeg handler her det er helt sikkert
Hurtig levering.
Gode ekstra goddies og hurtig levering…
Gode ekstra goddies og hurtig levering uden pjat 👏👏👏
Dejlige teer og hurtig levering
Dejlige teer og hurtig levering. God kvalitet og stort udvalg.
La experiencia Trustpilot