Een winterjacket besteld. Zag er mooi uit op foto. Na lang wachten komt de jacket toe, maar een maat groter. Te groot. Verschillende mails gestuurd, maar behalve een automatisch reply terug met "we... Ver más
Vilena gebruikt mijn oude bedrijfsnaam en domeinadres. Nergens kun je contactgegevens van hen zien. Mijn bedrijf is begin vorig jaar opgeheven. Dit is ook te zien op KvK. Er is geen enkele andere... Ver más
Zoals zovelen onder jullie hebben wij ook een engel besteld van €39,95 bij Vilena.nl Bevestiging gekregen van betaling. Tot op heden geen engel ontvangen en site blijkbaar ook niet meerbereikbaar.... Ver más
Ik heb ook nog steeds niets ontvangen en krijg geen reactie op mijn mails. Ik kijk het nog een week aan, dan ga ik melding doen van internetoplichting. Ik raad anderen aan die ook al langer op hun b... Ver más
Información sobre la empresa
La gente también ha visto
The absolute worst company
The absolute worst company! Have sent 20+ emails and seem to get automated responses back the parcel is underway but they can't provide any tracking. They can't prove it's been sent because it hasn't. Ordered 4/2 and still nothing...Joke. It's a scam website. Do not buy from here.
Oplichters??
Op 8 februari 2021 een fleece pyjama bij Vilena besteld, bezorging op zijn laatst 15 dagen, nu nog niks ontvangen.
2x mail contact gehad en geld terug gevraagd, helaas geld terug kan niet en mijn pakketje is iets langer onder weg is het antwoord.
Is er nog hoop?
Oplichting
Ik heb vijf februari een huispak besteld maar heb niks gekregen. Heb gemaild maar leek een standaard mail terug te krijgen aangezien ik dezelfde mails ontving. Dikke oplichterij. Heb aangifte gedaan.
Geen ster waard
Geen ster waard. 10 februari huispak besteld. Nog niks ontvangen. Ook geen reacties op mijn mails(3).
Pure oplichterij niks bestellen hier!!!
Adverteren met 24/7 bereikbaar echter alleen per mail en daar wordt niet op gereageerd !!!!
Opgelicht door Vilena
1 maand geleden een Vilena Fleece pyjama besteld en ik hoor niets meer.
Helaas had ik de reviews eerst moeten lezen, dramatisch slecht en dat dit nog mogelijk is in Nederland om consument zo op te lichten.
Oplichters
Niks hier bestellen! Je bestelling komt nooit aan. Sommige mensen hieronder geven aan dat ze een standaard reactie krijgen, maar ik krijg helemaal geen reactie als ik ze een mail stuur. Telefonisch kun je ze niet bereiken, er staat geen telefoonnummer. Dat had op zich al een belletje moeten laten rinkelen. Niet doen dus!
Update: na aangifte te hebben gedaan bij de politie én dit tegen hen gezegd te hebben, heb ik toch (na 3 maanden) mijn pakketje ontvangen. Wel waardeloos en slechte kwaliteit, maar dat terzijde. Overigens heb ik nooit meer iets van ze gehoord (ook geen mail met verzendbevestiging of iets). Klopt van geen kant. Een beetje dreigen schijnt dus wel te helpen, maar ik zou het bestellen maar laten zitten:)
Eigenlijk wil ik geen ster geven
Eigenlijk wil ik geen ster geven, 1 ster is al teveel! Zo slecht, maanden geleden iets besteld en niets ontvangen, kan niet eens bellen, alleen mailen en krijg dan standaard reactie terug dat het onderweg is. Hoe kan ik deze site laten blokkeren, want is gewoon oplichting!
Niets kopen hier
Niets kopen hier. Het zijn een stelletje oplichters.
Oplichters na je bestelling sturen ze…
Oplichters na je bestelling sturen ze steeds een mail retour met is onderweg. Echter je bestelling wordt nooit geleverd. Pure oplichterij. Hoeveel trappen er nog in. Positieve reviews zijn door de oplichters zelf gemaakt.
Oplichter
Twee pakken besteld. Niks geleverd gekregen. Pure oplichterij. Ik heb op meerdere manieren proberen contact te krijgen, maar dit lukt niet. Ze reageren nergens op.
Mijn echtgenote wacht al meer dan een…
Mijn echtgenote wacht al meer dan een maand op haar winterjas,mails worden niet beantwoord,nooit meer
Bestelling niet geleverd
Op 5 feb een bestelling gedaan. Nog steeds niet geleverd. Er wordt wel op mijn mails gereageerd met de boodschap dat de bestelling onderweg is. Duurt nu wel erg lang.
Ik bestel hier geen 2e keer meer...
Fraude!!
Ik heb op 4/02 een bestelling geplaatst van €80. Ik heb een bevestiging e-mail ontvangen met daarin, van zodra je bestelling verzonden is wordt je op de hoogte gebracht. Tot op heden heb ik nog steeds geen mail ontvangen dat mijn bestelling verstuurd is. Ik heb alreeds 4 mails gestuurd naar Vilena en nog steeds geen antwoord gekregen. Vertrouw deze site niet! Het geld is van mijn rekening dus dit ben ik kwijt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.