Banner for VillaVilla

VillaVilla Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super Ferienhaus in Olpenitz mit ein paar negativen Details. Teile der Ausstattung bräuchten einmal ein Refresh. Buchung war sehr einfach und problemlos. Die Gegend bietet mit vielen Radwegen und ei... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir haben jetzt zum dritten Mal ein Ferienhaus von VillaVilla gebucht und der Service rund um den Buchungsprozess ist außergewöhnlich. Sympathische und kompetente Mitarbeiter/innen. Wir freuen uns jet... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeres betalingssystem virker usikkert, forstået på den måde, i skriver og undskylder i har problemer med modtagelse. Jeg skifter til masterkort og her skriver i det samme, men læser så derefter i ha... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles supergut: Vom Beginn der Buchung, der Betreuung während des Aufenthalts bis zur Nebenkostenabrechnung als Abschluss unserer Reise nach Mommark im Juni 2026. Wir haben schon mehrere Reisen über V... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de casas para vacaciones
  2. Cabaña
  3. Servicio de hospedaje para vacaciones
  4. Casa de vacaciones donde no se permite fumar
  5. Alquiler de vacaciones

Escrito por la empresa

Hos VillaVilla tror vi på, at man får de bedste oplevelser, når man er sammen. Derfor har vi specialiseret os i at udleje store sommerhuse, hvor flere generationer, flere børnefamilier og store grupper kan være på ferie sammen. Sommerhuse så store, at vi kalder dem Sammenhuse. I et Sammenhus er der god plads til 12-30 personer og masser af aktivitet – uanset årstid og vejrudsigt. Husene har pool og aktivitetsrum med fx billard eller bordtennis, udendørs wellness område med udespa, sauna og loungemøbler. Madlavning til mange er nemt i det store køkken og der er plads til alle mand omkring spisebordet. Et Sammenhus er et sted, hvor bedstemor kan fejre rund fødselsdag sammen med alle børn og børnebørn. Et sted, hvor gamle venner, der har fået børneflok, kan nyde en fælles ferie i hinandens selskab. Et sted, hvor kolleger kan holde strategidage eller seminarer uden forstyrrelser. Med andre ord: et sted, hvor der er plads til at ses noget mere. Det er nemt og dejligt at være gæst i et VillaVilla-hus. Ved ankomsten tager vores lokale VillaVilla-vært imod gæsterne, introducerer husets faciliteter og svarer på spørgsmål. Værten står til rådighed for spørgsmål i løbet af opholdet. Ved afrejse kommer værten ud og afregner forbrug osv. VillaVilla er danskejet og blev etableret i 2003 af Jakob Nautrup og Bjørn Krogh Andersen. De første år hed vi Luksushuse, men i 2022 skiftede vi navn til VillaVilla. Vi udlejer omkring 500 sommerhuse, der ligger over hele Danmark, i Sverige og Nordtyskland.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 64% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

400 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Altid rene og klargjorte huse til tiden

Altid rene og klargjorte huse til tiden
Altid venlig og hjælpsom personale på
kontoret
Har brugt dem 5 gange og ingenting at
klage over

9 de marzo de 2026

Hej Marianne

Mange tak for din flotte anmeldelse og loyalitet☺️

Det betyder meget for os at høre, at I på ny har haft en dejlig oplevelse både før og under opholdet i VillaVilla-huset.

At du har valgt os hele 5 gange uden noget at klage over, er jo bare den bedste anbefaling, vi kan få 🙏

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En skøn oplevelse i et rent og lækkert…

En skøn oplevelse i et rent og lækkert hus i Nr. Lyngby ved Løkken.
Alt fungerede som det skulle og en meget venlig Serviceansvarlig Tanja, som guide os igenem, aflæsning og nøgle. Super modtagelse lige fra starten hos Villa Villa da vi ordrede opholdet.

Hurtig afregning efter alt var gjort op.
Vi gir Villa Villa og service Tanja de bedste anbefalinger, og det er absolut ikke sidste gang vi benytter Villa Villa.

26 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Hejsa

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling👏

Det glæder os at høre, at I har haft en dejlig oplevelse i huset i Nr. Lyngby, og at alt fungerede, som det skulle. Vi er især glade for, at Tanja kunne give jer en god og tryg start på opholdet – det betyder meget for os, og roserne bliver straks sendt i Tanjas retning 💐

Dejligt også at høre, at både hele gæsterejsen levede op til jeres forventninger.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen hos VillaVilla!

omfattende billdmateriale og…

omfattende billdmateriale og supplerende tekster om poolhusene.

6 de marzo de 2026

Hej Kirsten
Mange tak - vi er glade for, at I fandt gode informationer om VillaVilla-husene. Det er vigtigt, som I ved, hvad I kan glæde jer til😉

Der er tænkt på alt.

God respons på ordre, udførligt letforståelig information, efterlader ikke lejer med ubesvarede spørgsmål. Oven i købet tryghedsgaranti inkluderet. God start på et ophold, føler mig tryg ved at skulle tilbringe kvalitetstid med familien.

6 de marzo de 2026

Hej Jens
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med både informationen og processen omkring din booking.

Vi gør os umage for at give vores gæster en tryg og overskuelig start på opholdet, så det er dejligt at høre, at det også er sådan, du har oplevet det.

Vi ønsker jer et skønt ophold og masser af kvalitetstid sammen med familien.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Forventningerne er høje :-)

Vi ledte efter et sommerhus til familien i efterårsferien, og det foregik let og smertefrit. efterfølgende booking - igen let og smertefrit.
Mon ikke selve opholdet også bliver det ;-)

4 de marzo de 2026

Hej Jens
Mange tak - vi skal gøre alt for at leve op til forventningerne, så I får et fantastisk ophold🏊‍♀️🤿🎱🏓

Ja mehrfach

Wir haben schon oft über Villavilla gebucht. Waren immer zufrieden. Mängel wurden immer schnell beseitigt. Was negativ ist: wenn ich ein Haus ausgesucht habe und ich mich wieder neu bei Villavilla anmelde kann ich das Haus nicht mit der Nummer suchen

3 de marzo de 2026

Guten Tag Frau Kreis

Vielen Dank für Ihr Feedback und Ihre langjährige Treue zu VillaVilla. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie bereits mehrfach über uns gebucht haben und mit unseren Häusern sowie unserem Service zufrieden sind

Wir nehmen Ihr Feedback zur Suchfunktion gerne mit und geben es an unser Team weiter, damit wir unsere Benutzerfreundlichkeit weiter verbessern können.

Wir freuen uns, Sie auch in Zukunft wieder bei VillaVilla begrüßen zu dürfen.

Freundliche Grüsse

Freundliche Grüße
Ihr VillaVilla Team

Fin behandling

Fin behandling. Lidt overfladisk rengøring prisen taget i betragtning.

1 de marzo de 2026

Hej Ruth
Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores service – det er vi rigtig glade for at høre.

Vi arbejder hver dag på at sikre en høj og ensartet kvalitet i rengøringen af husene, og din feedback er med til at holde vores fokus skarpt på netop det.

Jeg kan se, at I allerede har booket huset igen til næste år - dejligt, at vi må byde jer velkommen igen.

Venlig hilse

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var dejlig nemt og overskueligt at…

Det var dejlig nemt og overskueligt at kigge og bestille på jeres hjemmeside.

1 de marzo de 2026

Hej Merete
Mange tak, det glæder os meget, da vi dagligt arbejder benhårdt på at gøre gæsteoplevelsen - også den digitale - så god og behagelig som muligt💻🙏

Buchung war ok

Buchung war ok. Das Haus sieht auf den Bildern gut aus. Die ständigen Fragen nach einer guten Bewertung nerven.

21 de febrero de 2026

Respuesta de VillaVilla

Vielen Dank, dass Sie sich dennoch für die Bewertung Zeit genommen haben🙏.

Freundliche Grüsse

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke tilfreds

Vi skulle betale 2. Rate, men skærmen frøs. “Kontakt kundeservice”. Det gjorde jeg, og næste gang jeg kiggede på skærmen, var vores bestillingen annuleret !!!!!!!!. Heldigvis så jeg det kort tid efter, og så blev det genoprettet. Men denne gang med forkert slutdato !!!!! Opkald igen, og så kom det i orden.
Tænk, hvis jeg ikke havde været opmærksom hele tiden. Så var vores familie gået i vasken - 21 mennesker 😖😖😖. Hilsen Lone.

Hej Lone
Tak for din anmeldelse, som vi beklager at modtage.
Ved en dum misforståelse slettede vi jeres booking, det er korrekt. Men mindre end 20 sekunder senere oprettede vi bookingen igen, da vi havde opdaget, at der var sket en fejl. Så jeres ophold har altså aldrig været i fare.

Vi ønsker jer et dejligt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ophold😀

Perfect

Perfect 👌👍👍

Thank you, Vytautas!
Kind regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse god betjening…

Super god oplevelse god betjening hurtig behandling af ønsker om leje af poolhus derfor valgte vi villa villa og bestilte hus

9 de febrero de 2026

Hej Steen
Mange tak - dejligt, at du har haft en super god oplevelse, og at du oplevede både god betjening og hurtig behandling af jeres forespørgsel. Vi er rigtig glade for, at det var med til, at I valgte at booke jeres ophold hos VillaVilla.

Vi håber, I får et fantastisk ophold, og vi glæder os til at byde jer velkommen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var nødt til at afbestille en…

Jeg var nødt til at afbestille en reservation.Det accepterede I uden brok. Tak

13 de febrero de 2026

Hej Ingrid
Selvfølgelig. Der kan jo altid komme noget i vejen, når man booker et hus til så mange mennesker, og indenfor 7 dage kan man altid afbestille eller ombooke huset kvit og frit. Vi synes nemlig, at det skal være trygt at bestille hos os☺️

Vi håber at kunne hjælpe jer en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Huset er dejligt veludstyret .

Huset er dejligt veludstyret .

Ved mangler er der straks superservice.

På nogle områder er inventaret ved at være slidt især spisestuestolene.

Hej Kirsten

Det glæder os at høre, at I havde en god oplevede med både hus og vores VillaVilla-service, når der har været behov for hjælp. Det er vigtigt for os, at vores gæster hurtigt får den nødvendige assistance.

Vi sørger for at give din tilbagemelding ang. inventaret videre til rette sted, så det kan blive vurderet og forbedret.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pool eller soppebasin

Der var en revne i poolen, så den tabte vand og derfor kun kunne bruges 2 ud af 7 dage.
Vi har betalt knap 20.000kr for opholdet. Villa Villa er kun villige til at betale kompensation på 2300kr. Det står slet ikke mål med de bristede forventninger🤥

7 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Hej Signe
Vi er rigtig kede af, at I oplevede problemer med poolen under jeres ophold. Det lever bestemt ikke op til hverken jeres eller vores forventninger, når en så central del af huset ikke kan bruges som planlagt.

Når der opstår en skade som en revne i poolen, gør vi vores bedste for at udbedre det hurtigst muligt og fastsætter kompensation ud fra den periode og den konkrete del af opholdet, der har været påvirket. Derfor har vi kompenseret jer for de to dage, hvor I ikke kunne bruge poolen, og derudover har I fået hele vandforbruget tilbage. Alt i alt har vi udbetalt en kompensation på over kr. 3400.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.