Vinfordig.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er altid en god service i butikke, uanset om man skal bruge vin til en særlig lejlighed, en god whisky eller bare tapas til en hverdag. Udover service og viden er der altid et godt tilbud.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når Vinfordig.dk skriver: "Vi stræber altid efter at yde fantastisk service," er det ikke tomme ord. Det oplevede jeg ved mit sidste køb, hvor noget gik galt for fragtfirmaet - de 60 flasker kom i s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde bestilt tapas til en større gruppe - men ramte desværre i sygdom på dagen .... her var bare smil på og ingen sure miner over en sen afbestilling - som faktisk endte med at vi tog det bestilte ma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle holde 50års fødselsdag hjemme for 20 gæster. Bestilte lux tapas og vinsmagning af 3 stk vine som vinfordig havde udvalgt. De unge gutter fra vinfordig leverer rigtig god service hele vejen igen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Siden 2014 har vi distribueret kvalitetsvin og spiritus til hele Danmark. Vi brænder for at levere jordnær service og give dig den bedst muligt oplevelse. Vi ses hos Vin For Dig!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hurtig klar til udlevering

Hurtig klar til udlevering, super god rom, som blev pakket pænt ind.

28 de agosto de 2024

Hej Lena,
Tak for at du tager dig tid, til at skrive os en anmeldelse - det betyder så meget for os! Vi håber du bliver ligeså glad for din rom, som vi blev af at læse din anmeldelse 😃

Rigtig god weekend!

Rigtig fine hvidvine

Rigtig fine hvidvine til en virkelig god pris, nemt at bestille og hurtig levering

3 de septiembre de 2024

Hej Birgitte,
Dejligt at høre, at vores hvidvine har gjort indtryk! 🍇
Tusind tak for din anmeldelse - vi elsker, når alt spiller!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God vin til rimelige priser

Hej Per,

Fantastisk at høre, at du er tilfreds med både hastighed og indpakning! 🎁 Vi håber, rommen bringer lige så meget glæde, som din anmeldelse har givet os 🙏

Rigtig god service og godt udvalg

Rigtig god service og godt udvalg

28 de agosto de 2024

Respuesta de Vinfordig.dk

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! 😊 Vi går meget op i at tilbyde et bredt udvalg, og det er fantastisk, at du synes om det. Glæder os til at handle med dig igen!

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

27 de agosto de 2024

Respuesta de Vinfordig.dk

Fantastisk at høre, at du oplevede en god og hurtig proces hos os! 🚚 Vi arbejder altid på at få vinen hurtigt frem, så det er dejligt, at du har bemærket det.

God pris

God pris, godt produkt.

Respuesta de Vinfordig.dk

Det lyder som en perfekt win-win! 🍷💰 Vi er glade for, at både pris og produkt har ramt plet. Her hos os handler det om at levere kvalitet, der giver glæde i både glasset og pengepungen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og problemfri handel.

Hurtig og problemfri handel.

Respuesta de Vinfordig.dk

Tak for din anmeldelse! 🚀 Vi er glade for at høre, at din handel var både hurtig og problemfri. Det er lige præcis, hvad vi stræber efter!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lidt skuffende oplevelse

En fin forretning og online butik.
Bestilte denne gang 2 x 6 flasker vin fra et kaos med væltede flasker.
Der stod forskellige flasker.
Bestilte jo i troen på, at jeg så ikke fik 2 ens kasser 🙈 hvilket er tilfældet. 2 helt identiske kasser...øv

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse og feedback! 😊 I opslaget/ja-tak tilbuddet om "Shit Happens" kassen nævnte vi, at der var seks forskellige vine (5 rødvine og 1 hvidvin) til rådighed fra den væltede palle. Derfor har det desværre ikke været muligt at undgå, at du modtog de samme vine, hvis du bestilte to kasser.

Jeg beklager, hvis det ikke var tydeligt nok, og jeg er ked af, at det ikke helt levede op til dine forventninger. Vi tager din feedback til os og vil sørge for at kommunikere dette endnu tydeligere fremover.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte noget yderligere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe. 🙏

Smagekasse

Fremragende vin

Respuesta de Vinfordig.dk

Tusind tak for din anmeldelse! 🍷 Det er dejligt at høre, at smagekassen har levet op til forventningerne med fremragende vin. Vi håber, du nyder hver eneste dråbe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at finde rundt på deres hjemmeside…

Nemt at finde rundt på deres hjemmeside og gode tilbud dukker jævnligt op, butikken er lige så indbydende som personalet er. Godt tilfreds 👍

Respuesta de Vinfordig.dk

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐
Det gør os virkelig glade at høre, at både vores hjemmeside og butik giver dig en god oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – både online og i butikken! 🥂

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening

Respuesta de Vinfordig.dk

Tak for din anmeldelse! 🌟 Vi bliver virkelig glade, når vi kan give jer en oplevelse, der gør en forskel. Det er lige præcis det, vi arbejder for! 🍷

Perfekto 🤌🤌

9 de agosto de 2024

Respuesta de Vinfordig.dk

Magnifico! 🎉 Vi er vilde med din stil – lige i vinskabet! Skål for flere gode oplevelser! 🍷

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gode

Gode: vine,priser, hurtig levering.

Respuesta de Vinfordig.dk

Tusind tak for de gode ord! Vi er glade for at ramme plet med vinene og leveringen📦
Vi arbejder altid på at gøre det endnu bedre, lad mig endelig hører, hvor stadig vi kan forbedre os? 🍷⭐

De bedste anbefalinger herfra

Jeg handler ofte hos “Vin for dig” - både på nettet og i deres fysiske butik i Brørup.

De har et godt udvalg i både vin og spiritus - og ved den personlige handel i Brørup er der altid god service fra Marco og Mathias.

De bedste anbefalinger herfra.

Respuesta de Vinfordig.dk

Tusind tak for den fantastiske anbefaling! 😄
Det er altid en fornøjelse at handle med dig – både i Brørup og online. Marco og Mathias sender også et stort tak! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart – både i butikken og på webshoppen. 🍷🙌

God vin til en god pris

God vin til en god pris.
Hurtig levering.

Respuesta de Vinfordig.dk

Det er lige præcis det, vi stræber efter – god vin til en god pris og levering, der sidder lige i skabet! 🍷🚚
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Skål for mange flere gode vinoplevelser!

Meget tilfreds👍👍

Respuesta de Vinfordig.dk

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er mega glade for at høre, at du er tilfreds! Det er præcis den oplevelse, vi går efter at levere.

Tak for de to tommelfingre op – vi giver dig 3 tilbage! 👍👍👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid super service!!

Som altid super service og venlig og smilende betjening. En fysisk butik som buger af lækre vine (og andre gode drikkevarer) samt lækre delikatesser samt en onlineshop hvor du kan finde det meste af sortimentet.
Jeg kan kun på det varmeste anbelafe Vin for Dig.

Respuesta de Vinfordig.dk

Tusind tak for de fine ord! 😊 Det er ekstra nemt at levere god service, når vi har så skønne besøgende som dig. Vi er glade for, at du nyder både vores butik og webshop, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart. Skål for flere lækre vine og hyggelige stunder! 🍷

Jeg ris og ros

Jeg er glad jeg efterspurgte en ost og nu kan jeg få den men 3 gange måttet gå forgæves på samme vin men gik alligevel med noget 😉

9 de agosto de 2024

Respuesta de Vinfordig.dk

Tak for din ærlige feedback, Stine Louise! Vi er virkelig glade for, at vi kunne få osten hjem til dig – den er også virielig god! 🧀
Vi beklager, at vinen ikke altid var på lager, men vi er glade for, at du stadig fandt noget lækkert at tage med hjem.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os med spørgsmål om hvad vi har på lager, eller andet - så du aldrig behøver gå forgæves.
✉️kunderservice@vinfordig.dk
📱 71 99 28 23

Altid god service

Respuesta de Vinfordig.dk

Tak for din dejlige feedback! Vi gør vores bedste for at give god service hver gang, og det er skønt at høre, at du oplever det sådan. Vi glæder os til at fortsætte med at hjælpe dig fremover! 🍷😊

Respuesta de Vinfordig.dk

Tusind tak for din anmeldelse Mette! Selv få ord kan betyde rigtig meget, og vi er virkelig glade for, at du værdsætter vores service. Vi ser frem til at fortsætte med at give dig den bedste oplevelse, hver gang du handler hos os. 🍷😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.