Vinfordig.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er altid en god service i butikke, uanset om man skal bruge vin til en særlig lejlighed, en god whisky eller bare tapas til en hverdag. Udover service og viden er der altid et godt tilbud.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når Vinfordig.dk skriver: "Vi stræber altid efter at yde fantastisk service," er det ikke tomme ord. Det oplevede jeg ved mit sidste køb, hvor noget gik galt for fragtfirmaet - de 60 flasker kom i s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde bestilt tapas til en større gruppe - men ramte desværre i sygdom på dagen .... her var bare smil på og ingen sure miner over en sen afbestilling - som faktisk endte med at vi tog det bestilte ma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle holde 50års fødselsdag hjemme for 20 gæster. Bestilte lux tapas og vinsmagning af 3 stk vine som vinfordig havde udvalgt. De unge gutter fra vinfordig leverer rigtig god service hele vejen igen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Siden 2014 har vi distribueret kvalitetsvin og spiritus til hele Danmark. Vi brænder for at levere jordnær service og give dig den bedst muligt oplevelse. Vi ses hos Vin For Dig!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ofte gode tilbud

Ofte gode tilbud, altid god og ærlig vejledning.

8 de agosto de 2024

Respuesta de Vinfordig.dk

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi sætter en ære i at tilbyde gode tilbud og ærlig vejledning, så det er fantastisk at høre, at det bliver værdsat. Vi glæder os til at fortsætte med at hjælpe dig med at finde de perfekte flasker til enhver anledning! 🥂🎉

May Børding,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid glade og hjælpsom..

7 de agosto de 2024

Hej Jan,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Det betyder meget for os at kunne give dig en god oplevelse hver gang.

Vi glæder os til at se dig igen snart!

De bedste hilsner,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffet

Skuffet. Det er ordet jeg vil bruge om den oplevelse jeg har fået hos vinfordig.

Jeg bestilte noget vin for første gang hos vinfordig efter at have prøvet vinhuset og den sidste flaske, så tænkte jeg de to gutter skulle have en chance. Jeg opdager så selv at pakken jeg har modtaget er ufuldkomne og ringer til dem. Jeg får fandt på en sød herre som fortæller mig han vil undersøge det nærmere og sende de manglede flasker og vende tilbage inden de lukker 17:30. Jeg hører ingen ting. I dag da jeg ringer igen får jeg Mathias i telefonen som var grunden til denne anmeldelse, jeg fortæller ham om forløbet og han virker lidt ligeglade, han går igang med at forsvare dem og næsten roser dem selv for at rykket hurtigt, og fortæller mig at de ikke havde tænkt sig at ringe retur fordi de følte sagen var løst, samt om jeg overhovedet vil have flaskerne hvis jeg er utilfreds… Manden jeg snakkede med igår talte om at finde en løsning i form af noget vin eller andet, Mathias var der ingen ting, derimod kun kold luft og manglede even til at lytte og forstå kunden som er det vigtigste hos en virksomhed.
Jeg har før prøvet hos vinhuset at de ikke havde sendt det hele med, men de ringede selv til mig og undskyldte og sendte ny ekstra vin som undskyldning. Kundeservicen her var for kold og kontant, og den følelse jeg sidder med nu, er om jeg overhovedet kommer til at handle der mere og om man har lyst til at anbefale virksomheden til venner og familie når kundeservicen var så dårligt hos Mathias.

11 de julio de 2024

Hej Phillip,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og jeg forstår din frustration over, at kommunikationen og håndteringen af din sag ikke har levet op til dine forventninger.

Vi tager din feedback meget seriøst og vil bruge den til at forbedre vores service fremover. Hvis problemet endnu ikke er løst, vil jeg stærkt opfordre dig til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@vinfordig.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en passende løsning.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi håber, at du vil give os en chance til at vise, at vi kan gøre det bedre.

Hej Inge,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er utroligt glade for at høre, at du har oplevet venlig og imødekommende betjening hos os. Det er præcis sådan en positiv oplevelse vi stræber efter at give❤️

Venlig betjening

Venlig betjening

Hejsa Rita,
Mange tak for at du har taget dit tid, til at give os så flot en anmeldelse 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ingen slinger i valsen og hurtig…

Ingen slinger i valsen og hurtig respons👍

27 de junio de 2024

Hej Carsten 👋
Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at alt gik glat, og at du fik hurtig respons. Det betyder meget for os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har altid fået en suveræn behandling…

Vi har altid fået en suveræn behandling hos jer både on-line og når vi er dukket op i Brørup eller i Kolding ;-)

Altid venlige, humørfyldte og vidende omkring jeres vine.

27 de junio de 2024

Hej Hanne
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Vi sætter stor pris på jeres loyalitet og er glade for at høre, at både vores online service og besøgene i Brørup og Kolding har levet op til forventningerne.

På gensyn❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt nogle vintønder og kvaliteten…

Har købt nogle vintønder og kvaliteten lever op til mine forventning. God kundeservice og hurtig ekspidition.

Hejsa Helle,
Det er så dejligt at hører, at du er glad for dine nye vintønder 👏
Mange tak for anmeldelsen 🌹

May Børding,

Vin for alle

Super vin til priserne hvor alle kan være med

Respuesta de Vinfordig.dk

Hej Finn 😊 Tusind tak for din skønne anmeldelse! i er glade for at høre, at du synes vores vin er super og til priser, hvor alle kan være med. Det betyder meget for os at kunne tilbyde kvalitetsvin, som alle kan nyde.

Fantastik dejlig Rose-vin

Fantastik dejlig Rose-vin.
Vi aftager gerne flere 😊

Hej Jan,
Mange tak for anmeldelsen!😊
Det er dejligt at høre, at du har nydt vores rosévin! Det har også lige været vejr til det i weekenden. Vi glæder os til at levere flere flasker til dig og fortsætte med at give dig gode vinoplevelser🍇

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bundfald

Har købt 6 fl rødvin med meget bundfald, får at vide at det skal man regne med da den er øko.produceret, kunne godt have været oplyst ved køb(live salg på Facebook)

22 de junio de 2024

Hej Ole,

Vi er kede af, at vinoplevelsen ikke levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback og vil gerne bruge muligheden til at forbedre os.

Økologisk vinproduktion med minimal påvirkning kan nogle gange resultere i bundfald, hvilket er et naturligt fænomen. Dette er et tegn på, at vinen er produceret med færre tilsætningsstoffer og minimal filtrering.
Bundfaldet påvirker ikke smagen af vinen 🍷

Vi forstår dog, at dette kan være uventet og uønsket for nogle, og vi tager til efterretning, at dette bør være en del af vores fremadrettede kommunikation om vinen - også på liveshopping.

Vi har tidligere været i dialog over mail omkring dette, og vi er kede af, hvis vores forklaring ikke var tilstrækkelig. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med deres køb, og vi arbejder altid på at forbedre os. Derfor er din feedback også vigtig – tak for det!

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os igen.

Dejlig hurtig

Dejlig hurtig

4 de junio de 2024

Hejsa,
Tusind tak for din positive anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores service som dejlig hurtig.

Vi ser frem til at betjene dig igen 🚚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en fornøjelse at komme i…

Virkelig en fornøjelse at komme i butikken. Høj service og altid med et smil.

4 de junio de 2024

Hej Sanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik. Det betyder meget for os at levere høj service og et smil.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🍷

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej,
Mange tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og fundet masser af gode vine hos os. Det betyder meget for os at levere en god oplevelse.

Vi vil meget gerne høre, hvad vi kunne gøre endnu bedre! Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at forbedre os.

Vi ser frem til din næste besøg hos os og håber på at kunne give dig en endnu bedre oplevelse 🍷

Hej Pernille,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du altid oplever god service og hurtig levering hos os. Det betyder meget for os at levere en positiv oplevelse.

Vi ser frem til at kunne give dig flere gode vinoplevelser i fremtiden 🚀🍷

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god vin til gode priser.

Altid god vin til gode priser.
Dejligt at komme i butikken og få en god vinsnak.
Har også prøvet tapas til min fødselsdag. Både os selv og mine gæster var meget tilfredse.
Så 5 stjerner er ikke for mange.

Hej Kjeld,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 🙏 Vi er utroligt glade for at høre, at du sætter pris på vores sortiment, og at du har haft positive oplevelser i vores butik med vinsnak og tapas til din fødselsdag.

Det betyder alverden for os at kunne tilbyde en god service og lækre produkter🧀🍷 Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og hjælpe emd din næste vinoplevelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er en god vinhandel

Det er en god vinhandel, sådan næsten.
Godt personale, gode vine og rimelige priser.
Jeg var i butikken i Brørup den 8. maj 2024 for at købe 2 flasker vin til en gave, der blev jeg afkrævet 10 kr. for en pap vinæske, jeg ved beløbet ikke er stort, men det er måden jeg synes det er at gå i små sko. så måske jeg skal købe mine vingaver et andet sted.

Hej Asbjørn,
Tak for din flotte anmeldelse og feedback!🙏
Vi bestræber os efter altid at levere god service og vejledning, samt et spændende vinsortiment til gode priser. Så vi er rigtig glade for, at det også var din oplevelse🤗
Prisen på papæsken er en del af vores omkostninger, som vi selvfølgelig er nødt til at dække. Vi beklager, hvis dette har påvirket din oplevelse negativt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sørgeligt

Sørgeligt
Blev lovet levering men intet modtaget men de har selvfølgelig hævet pengene
Ellers lovet af indehaveren Marco jeg ville modtage dagen efter
Håber jeg hører fra dem for da ikke god foretnings stil

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.