Banner for Vinkylen.se

Vinkylen.se Opiniones 854

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det personliga bemötandet har varit mycket bra. Dock hade tydligare instruktioner tillsammans med kretskortet varit önskvärda. Grundinstruktionen var, "byt ut det bakre kretskortet". Såg en plas... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vinkylen var trasig vid leverans viket ni inledningsvis skyllde på mig, tråkig ton i mailväxling. Leverans: första leveransen glömdes varan av speditör, med resultatet att jag tvingades stanna hemma... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade problem med en liten vinkyl. Det var absolut inga problem att få hjälp. Jag fick omgående en ny och den fungerar alldeles utmärk. Mycket nöjd med bemötandet jag fick. Pontus G

1. Tienda de electrodomésticos
  2. Bodega de vino
  3. Instalación de almacenamiento de botellas de vino

Acerca de Vinkylen.se

Escrito por la empresa

Experter på vinkylar och vinlagring

På Vinkylen.se hittar du allt du behöver för den perfekta lagringen av din vinsamling. Vi har Skandinaviens största lager av vinkylar och vinlagringsskåp.

Hur vill du förvara dina viner?
Vi har ett brett sortiment av vinkylar och vinlagringsskåp i olika storlekar och garanterar att vi erbjuder rätt vinkyl för dina behov!

🍷 Fristående vinkylar

🍷 Inbyggbara vinkylar

🍷 Integrerbara vinkylar

🍷 Vinlagringsskåp

🍷 Ölkylar

Fri frakt, prisgaranti och snabb leverans!

4,6

1 estrella

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det personliga bemötandet har varit…

Det personliga bemötandet har varit mycket bra.

Dock hade tydligare instruktioner tillsammans med kretskortet varit önskvärda.
Grundinstruktionen var, "byt ut det bakre kretskortet". Såg en plastkåpa direkt dit det gick kablar, monterar bort allt med visst besvär, bara för att se när kåpan är borttagen att det är fel kort. Då hittar jag en ny plastkåpa där kablar går in på baksidan, alltså inte klart synligt.

Hade varit bra med en liten indikation om vilken plastkåpa som innehåller detta kort.

3 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

OBSA att vikten gör att ni behöver vara…

OBSA att vikten gör att ni behöver vara tydliga med att det krävdes 2 för att bära in kylrn

28 de marzo de 2026
Logotipo de Vinkylen.se

Respuesta de Vinkylen.se

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi tar med oss din input för framtida förbättringar.
Vi hoppas att du i övrigt är nöjd med produkten och servicen från oss.
Är det något du skulle behöva hjälp med så är du alltid välkommen att kontakta våd kundservice.

Vänlig hälsning
Malin WB
Vinkylen.se

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick ett mycket bra bemötande på ett av…

Fick ett mycket bra bemötande på ett av deras showroom där jag beskrev vad jag letade efter och de placeringsmöjligheter för en vinkyl jag har. Säljaren föreslog snabbt den lösning som passade mitt kök o rum bäst. Kylen fungerar precis som utlovat(exakt temp och tyst).

17 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har inte fått kylen.

Jag har inte fått kylen.

17 de marzo de 2026
Logotipo de Vinkylen.se

Respuesta de Vinkylen.se

Hej Magnus,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Tag gärna kontakt med vår kundservice avdelning så att vi kan hjälpa dig att reda ut vad status på leveransen är.

Vänlig hälsning
Malin WB
Vinkylen.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.