Vinspecialisten Herning Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte tapas til syv personer. Ét fad, kedelig anrettet og ovenikøbet var der ikke nok til os. Yderst pinligt! Jeg troede, når vinen til tapas kom fra vinspecialisten, var den god, men des... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev inviteret på kærestetur til Herning City, til vinsmagning hos byens førende vinhandel. Sikken en skøn aften ! Pragtfulde vine, herlige fortællinger om hver enkelt vin og dejlig tapas til at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg manglede en gave til en rigtig god ven og købte en flaske Rom hos vinspecialisten i Søndergade i Herning. Fik en så god behandling og service at jeg må kommentere det her , følte mig virkelig s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service. Altid god rådgivning med et smil på læben. Havde købt en gavekurv med øl og diverse til en gave. Finder ud af at modtageren er afholdsmand, Og får uden problemer øllene by... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

I Vinspecialisten, vil vi altid give dig den bedste service som vi kan. Vi vil vejlede dig og hjælpe dig på hele dit køb, så du får en rigtig god oplevelse. Vores butik er spændende fordi vi har varer over det hele i butikken, med de sjove vinkler og forskellige rum. Vi har tit vin på køl til smagning. Skal du holde fest og har købt vinen her og ikke får brugt det hele, tager vi meget gerne vine retur, hvis de ikke er åbnet. Ligeledes hvis du har fået en gave du ikke kan bruge, bytter vi med et smil til anden varer eller et tilgodebevis. Vi har i sortiment: Summerbird, Bülow, Wally and Whiz, The Mallows, Bagsværd lakrids, Hr. Skov produkter, øl fra mange forskellige bryggerier. Lokalt Borgs Bryghus, Ikast, Møn, Skagen, Hvide Sande, Gravballe og mange andre. Mange udvalget vine fra HJ.Hansen og stort udvalg af spiritus, te og kaffe fra Te og kaffespecialisten.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Skuffende oplevelse.

Jeg troede, når vinen til tapas kom fra vinspecialisten, var den god, men desværre ikke.

Jeg blev efterfølgende ringet op. Positivt de reagerede på min dårlige oplevelse.

Jeg fik kompensation. Gavekort på 2 gange gratis tapas.
Jeg betalte for en ekstra kuvert. Hentede tapas til 3 personer.
Her var der en del tilovers. Der var af de forskellige ting- pølse, tilbehør, oste mm nok til, alle kunne smage de forskellige ting, hvilket der ikke var til 7 personer.
Til 7 personer, var der ikke meget mere, end jeg fik til 3 personer.

21 de noviembre de 2025

Hej Inge
Vi er rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse med vores tapas
som vi ellers får meget ros for både hvad angår mængde og smag, du skriver at det var "kedelig anrettet" det er jo anrettet som på billederne i brochuren og på hjemmesiden
så man kan se hvad man får ! du skriver at du troede at vinen var god "når den kommer fra vinspecialisten" jamen det er den også, men smag og behag er jo forskelligt vi har valgt en spansk vin i Rød, Hvid og Rosè som vi synes passer godt til Tapas, vinen medfølger gratis med 1 flaske pr 2 personer og så kan man opgrader vinen hvis man er til noget andet, hvor vi modregner den gratis vin i prisen på den du vælger.

Vi leverer tapas'en i samarbejde med Tapasfordig.dk de producerer og vi udleverer det,
Vi har et fælles ønske om at have tilfredse kunder, så du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Tapasfordig.dk
Mvh. Stig
Vinspecialisten Herning

Fantastisk god Tapas anretning

Vi har i dag fået en Tapas de luxe anretning fra Vinspecialisten i Herning. Den var rigtig god og meget lækkert anrettet på fade lige til at sætte på bordet. Der var masser af mad, brød og vin. Alle vores gæster var meget tilfredse. Det kan vi varmt anbefale.

25 de octubre de 2025

Respuesta de Vinspecialisten Herning

Det er vi rigtig glade for, mange tak.

En fantastisk butik

En fantastisk butik, som er god til at betjene hver er en kunde.

17 de mayo de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var til roseløb i lørdags :) med to…

Var til roseløb i lørdags :) med to veninder , hvor vi gik 4,2 km og fik 6 glas rosé på ruten. Virkelig nogle gode roser .. endte selv med at købe 2 flasker af den gode rose new age :) super dygtig ekspertise og en virkelig flot butik, som er besøget værd :)

19 de mayo de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne give 5 stjerner til…

Jeg vil gerne give 5 stjerner til personalet i Vinspecialisten i Herning for deres fremragende service og professionalisme. ☺️ Jeg deltog i arrangementet Roseløb 2025 for nyligt. Det var en fantastisk oplevelse med god stemning, dejlig atmosfære og med en masse glade mennesker. ☺️☺️ Jeg kan kun sige gode ting❤️

17 de mayo de 2025

Respuesta de Vinspecialisten Herning

tusind tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

Fantastisk service

Fik en så god behandling og service at jeg må kommentere det her , følte mig virkelig så tilfreds og godt behandlet og en god vejleding. Gode priser og stort udvalg
Tak til Marianne og Stig for denne service , her kommer jeg snart igen.

19 de mayo de 2025

Respuesta de Vinspecialisten Herning

Tusind tak for de flotte ord, du er meget velkommen igen:)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så dårlig betjening arrogant og snoppet…

Så dårlig betjening arrogant og snoppet personale. Ved ikke hvorfor jeg er blevet ved med at komme tilbage.
Seneste episode er at jeg som en rigtig god kunde 14 dage før deres arrengement rose’ løb. Anmoder om at få billetter refunderet. Ved godt det kan man ved normale omstændigheder ikke men jeg har mistet min mand og vi 3 andre kommer selvfølgelig ikke til det arrengement Men de er fløjtende ligeglade der tænker jeg i endegyldigt mistede en storkunde. Fremover hedder det Uhrskov for mit vedkommende

2 de mayo de 2025

Respuesta de Vinspecialisten Herning

Det er vi rigtige kede af, at du føler vi er arrogante, det kan vi ikke rigtig forstå, da vi jo var i dialog med dig om at vi ville prøve at sælge dine billetter til anden side hvilket ikke lykkedes da der ikke kom flere tilmeldinger, vi må dog også gøre opmærksom på man ingen steder kan få refunderet sine billetter om det så er: Koncertbilletter, teater, arrangementer mm.
Vi vil meget gerne hjælpe vores kunder så meget vi kan, og lagde opslag op om billetter til Roseløb helt frem til fredag aften - desværre uden held.
Vinspecialisten Herning

Venlighed

Venlighed
God betjening
God faglighed
God oplevelse
Min nye vinleverandør :-)

11 de junio de 2024

Respuesta de Vinspecialisten Herning

Vi takker for de fine ord:) Mange tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er fantastiske til at anbefale den vin…

Er fantastiske til at anbefale den vin der passer til det mad man ønsker at servere.
Meget hjælpsomme og kompetente, ved hvad de taler om.

28 de octubre de 2023

Super fed vinsmagning hos Stig og Marianne

Sikken en skøn aften !
Pragtfulde vine, herlige fortællinger om hver enkelt vin og dejlig tapas til at akkompagnere.
DET var en god oplevelse.
Vi ses HELT SIKKERT igen.
Tak for denne gang Stig & Marianne.

23 de febrero de 2024

Respuesta de Vinspecialisten Herning

Tusind tak, det glæder os at i var tilfredse med vores arrangement, I er meget velkomne en anden gang:)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

betalte for en ny flaske og fik en brugt

Købte en flaske portvin til gave. Da den blev pakket ud var den åben og taget lidt af den. Jeg var der inde et par dage efter og fortalte det til ejeren. Han var fuldstændig ligeglad og mente det var mig der var forkert på den

20 de octubre de 2023

Respuesta de Vinspecialisten Herning

Vi har ikke i vores butik oplevet denne episode, mon det kunne være en anden butik og ikke vores på SØNDERGADE 9 7400 HERNING.
Vi hører gerne fra dig, hvis du mener den er købt i vores butik, da vi er uforstående for ovennævnte beskrivelse, vi ville aldrig sælge en portvin der har været åben!
Ring evt. på 21 700 500.
Med venlig hilsen Stig

En virkelig dårlig oplevelse

En virkelig dårlig oplevelse, var hos Vinspecialisten i Herning en fredag for at købe Riedelglas til en gave, som jeg skulle bruge søndag i ugen efter. De havde dem ikke hjemme, men ekspedienten ville bestille et sæt hjem og da hun kunne se at leverandøren havde dem på lager, fik vi at vide at de kunne have dem onsdag. Da jeg så kommer torsdag og vil hente dem får jeg at vide at dem bestiller de da først næste gang de skal afgive en ordre og hvornår ved de ikke. Så der stod jeg en rigtig dårlig oplevelse, men fandt heldigvis en hjemmeside hvor jeg bestilte dem og indenfor 15 min var de pakket og klar til afsendelse. Så jeg kommer ikke hos Vinspecialisten længere.
Det kan jeg så undre mig over at hun har misforstået, hun spurgte selv om hvornår vi skulle bruge, og vi svarede den 3 september, hvortil hun svarede at så var det jo tids nok onsdag den 30 august, og nej jeg finder et andet sted og handle fremover.

31 de agosto de 2023

Hej Åse
Vi er rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse, den der bestiller vores glas har forstået det som om at de skulle med på vores næste ordre, så det er en intern fejl i
kommunikationen, vi beklager endnu en gang og du er altid velkommen til at give os en chance mere.
Vinspecialisten
Herning

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stig hos Vinspecialisten Herning skal…

Stig hos Vinspecialisten Herning skal have STOR ros for det vin jeg købte af ham til en aften hvor vi skulle have gæster. Vinene matchede perfekt det mad vi fik og alle var glade. Jeg handler kun her, der får du hvad du betaler for OGSÅ i gavekurvene. Jeg glæder mig til at handle i den nye butik de får på Søndergade.
Hilsen Bjarne

17 de junio de 2023

Respuesta de Vinspecialisten Herning

Mange tak for anmeldelsen:)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De overholder ikke deres åbningstider

De overholder ikke deres åbningstider, som ellers er gældende for butikker der er placeret Herning Centret.
Talte med de butikker som støder op til butikken for at høre om de havde en eller anden special aftale, hvortil jeg blev forsikret om, at de skal åbne samtidig med de øvrige butikker i Centret og at der gik en vagt rundt og tjekkede, hvorvidt alle var åbnet rettidigt. Derfor mente de, at ejeren bestemt måtte være kontaktet og de nok snart ville åbne.
Jeg, og en anden kunde, måtte gå forgæves, da vi ikke vil stå og vente på, at det lige passede dem at åbne. Der findes andre fabelagtige butikker som deres i Herning, hvor jeg helt bestemt kommer til at handle fremover.
Den holdning til min og andres tid kan jeg ikke accepter, hvorfor de bestemt ikke får mine anbefalinger.

2 de agosto de 2021

Hej Mathilde.
alle kan blive forhindret i at åbnet til tiden, uheld på vejen eller sygdom, så der skal en anden på job, der var åbent inden kl: 11:30, så værre var det ikke.
Vh
Vinspecialisten

Fantastisk service :-)

Fantastisk service :-)

Selv når man er lidt presset og står om mangler en gave i sidste øjeblik.
Så finder de altid en løsning og de får stykket en gave kurv sammen som ligner noget man har lyst til selv at få og smage på, og så til penge der er til at komme til.

Derudover har de altid gode råd og jeg må erkende at det der er stedet man skal gå til hvis man skal holde en fest og mangler nogle gode drikkevare.
Jeg kom ud til dem i Herningcenteret og præsenteret menuen vi skulle have til min datters barnedåb, og de fik bare lige valgt den helt rigtige Velkomstdrink, Hvidvin & Rødvin.
Og de kunne tilmed levere det hele hjem til døren så jeg ikke skulle slæbe det gennem henringcenteret.
Dejligt med nogle gode råd, som alle gæsterne til festen og satte pris på.

Jeg forstår mig ikke på vin trods det er jeg endnu ikke kommet skuffet hjem herfra endnu :-)
Dermed ikke sagt at hvis man kun tror de har vin så bliver man positivt overrasket :) for der er meget mere end det :-)

Jeg kan kun sige at man skal helt klart et besøg værd.

12 de abril de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.