Produkty, puszki w kolorze czarnym i czerwonym, które zamówiłam są nie dość, że praktyczne to jeszcze ładnie wykonane. Miałam małą „nie miłą przygodę”, ale szybka reakcja ze strony sklepu zrekompe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania-garnki solidnie wykonane, zgodne z opisem i warte swojej ceny. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i szybko przy bezpr... Ver más
Wybrałam tę firmę, gdyż ta firma oferuje akcesoria kuchenne retro i w dodatku w kolorze miętowym. Uwielbiam styl retro i kocham miętowy kolor. W dodatku dostawa jest niesamowicie szybka i mogę płacić... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vintage Cuisine to firma zajmująca się produkcją drobnego sprzętu AGD w estetyce retro. Od lat specjalizujemy się w wytwarzaniu stylowych i funkcjonalnych produktów, które idealnie wkomponują się w każde wnętrze. W kolekcji Vintage Cuisine znajdziesz produkty w kolorach: kremowym, miętowym, czerwonym i czarnym. Każdy z tych kolorów idealnie pasuje do różnorodnych stylów wnętrz dodając im nutki elegancji. Od wielu lat staramy się tworzyć produkty najwyższej jakości, stale pracując nad ich udoskonalaniem. Jeśli szukasz sposobu na stworzenie niepowtarzalnego stylu, nasze produkty są idealnym rozwiązaniem. Zapraszamy do przeglądania pełnej kolekcji. Niech żyje retro!
Información de contacto
Żwirki i Wigury 16A, 02-092, Warsaw, Polonia
- +48603258866
- info@vintagecuisine.pl
- vintagecuisine.pl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Zupełnie przypadkiem zerknęłam na…
Zupełnie przypadkiem zerknęłam na reklamę…coś vintage?to właśnie lubię!!!iiiiii posypały się zamówienia..zebrałam prawie całą kolekcję 5 elementów przy rozsądnych pieniążkach…super szybka dostawa…szkoda ,że nie ma dla wiernych klientów drobnych gratisów ,niespodzianek ,drobiazgów.(kobiety tak bardzo to lubią)

Odpryski
Patelnia i garnek żeliwny za tą cenę powinny posłużyć na lata... Tymczasem mija pół roku używania i całe produkty w odpryskach...

Respuesta de Vintage Cuisine Poland
Krótki czas oczekiwania na przesyłkę
Krótki czas oczekiwania na przesyłkę, towar dobrej jakości , zdjęcia produktów zgodne ze stanem faktycznym.

Respuesta de Vintage Cuisine Poland
Dostawa szybką i bez żadnych zakłóceń
Dostawa szybką i bez żadnych zakłóceń. Produkt zgodny z zamówieniem.

Respuesta de Vintage Cuisine Poland
Super obsługa i super produkty
Super obsługa, pomimo mojej pomyłki w adresie, sprawnie skorygowano adres. Dostawa bardzo szybka, produkt bardzo gustowny. Kupiłam teraz czerwony czajnik elektryczny, a przedtem jeszcze chlebak. Wyglądają cudnie.

Super
Bardzo szybka wysyłka .Czajnik bardzo dobrej jakości,pięknie się prezentuje .Polecam

Lubię Państwa produkty
Lubię Państwa produkty - pasują do mnie i mojego domu. Są bardzo dobrej jakości, nowoczesne a jedocześnie maja design vintage. Pociągające połączenie - design nawiązujący do lat sześćdziesiątych i nowoczesne rozwiązania techniczne - np. Blootuth .. jak nie polubić.. i do tego świetna obsługa sklepie internetowym - uprzejmość, życzliwośc, punktualnosc i rzeczowosc. Dziekuje

To nie pierwszy zakup AGD z Vintage cuisine
To nie pierwszy zakup AGD z tej firmy więc biorąc pod uwagę niezawodna prace urzadzeń które posiadam zdecydowałem się na kolejny zakup. Ponadto design też kusi i trafia w moje gusta.

Co za ekspres! 😉
Dosłownie i w przenośni! Zamówiłam w Wielki Czwartek, a Wielki Piątek już był u mnie! Ekspres wygląda przepięknie! Robi bardzo smaczną, aromatyczną, dobrze ciepłą kawę! Mleko podgrzewa i spienia rewelacyjnie! Jestem bardzo zadowolona z zakupu! 🤗🤗🤗

Respuesta de Vintage Cuisine Poland
Kolejny raz zamawiam i jestem zadowolona. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Mikrofala jest cudna!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.