Vinterbaderen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækker kvalitets håndklæder og lyn hurtig ekspedition De varmeste anbefalinger herfra prøv også den skønne bodyscrub og badeolie ;o) Hov hvis du ligesom jeg melder dig ind i klubben er... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Generelt en meget fin service og hurtig levering. Det kunne være en forbedring, hvis en medlemsbruger blev adviseret om medlemsgave ved betaling. Hvis dette løses er vurderingen 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet 3 gange med Vinterbaderen og er yderst tilfreds og glad for min badeponcho og store lækre badehåndklæder samt gratis gaver, der følger med, når man er medlem. Varerne er meget smu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er så glade for vores badeponchoer. Perfekte til turen til og fra stranden på en 'ikke helt varm nok' dag. Vi er så glade for dem at vi har købt en til gave, og to til venner, som ikke kunne best... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos VinterBaderen bader vi året rundt. Vi beskæftiger os med produkter til alle der elsker at bade i det fri, men har særligt designet dem efter vinterbaderens behov. Hos os finder du alt du skal bruge enten som erfaren bader eller hvis du ønsker at komme i gang. - Af vinterbadere til vinterbadere

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Flot morgenkåbe

Flot og lækker morgenkåbe fra VinterBaderen, kan varmt anbefales.
Vi havde en udfordring med rabat kode, men løst med Dorthe efterfølgende 😊
Mvh. Flemming

9 de abril de 2023

Respuesta de Vinterbaderen

Der er ikke noget jeg hellere vil, end holde hvad du er blevet lovet😊
Jeg ringer til dig i dag, så kan jeg få koden over telefonen 🤗

Kvalitet

Super hurtig ekspedition og super lækre badesko👏

28 de marzo de 2023

Respuesta de Vinterbaderen

🙏 tak og tak for din feedback 🤗

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vinterkåbe

Super fint og dejlig blød

Tak for din feedback🤗 hvad manglede for at give 5 stjerner 🤗🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min badekåbe er så lækker.

Min badekåbe er så lækker.
Gennemført kvalitet.
Hurtig levering.
Er super tilfreds 💚

1000 tak også for din feedback 🤗🐣👍

Hej Dorthe 🏊🏼‍♀️

Hej Dorthe 🏊🏼‍♀️
Tak for besøget hos dig forleden, en skøn kvinde, som jeg besøgt ….en super fin kollektion du har. Det er ikke sidste gang jeg bestiller/besøger dig 🏊🏼‍♀️
Påskehilsen 🐥
Ellen Tolstrup

29 de marzo de 2023
Opinión espontánea

Effektiv håndtering af ordre

Effektiv håndtering af ordre
God dialog om produkt og størrelser
Produktet lever op til forventninger og er hyppigt i brug (Luksus Badekåben Havet)

28 de marzo de 2023

Tak 🤗 vigtigt for mig med din feedback, 1000 tak og god påske 😊🐣

Helt igennem god betjening

Helt igennem god betjening. Skønt produkt der lever op til forventningerne, og ikke mindst HURTIG levering.
Handler helt bestemt her igen.

🙏 tak det er jeg virkelig glad for! 1000 tak for din feedback 🤗

Super service

Varene blev sendt hurtigt afsted og der har været en meget fin service hele vejen igennem - også selvom jeg har været lidt besværlig.

21 de febrero de 2023

😊 1000 tak 🙏🤗

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.