Super lækker kvalitets håndklæder og lyn hurtig ekspedition De varmeste anbefalinger herfra prøv også den skønne bodyscrub og badeolie ;o) Hov hvis du ligesom jeg melder dig ind i klubben er... Ver más
La empresa ha respondido
Generelt en meget fin service og hurtig levering. Det kunne være en forbedring, hvis en medlemsbruger blev adviseret om medlemsgave ved betaling. Hvis dette løses er vurderingen 5
La empresa ha respondido
Jeg har handlet 3 gange med Vinterbaderen og er yderst tilfreds og glad for min badeponcho og store lækre badehåndklæder samt gratis gaver, der følger med, når man er medlem. Varerne er meget smu... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er så glade for vores badeponchoer. Perfekte til turen til og fra stranden på en 'ikke helt varm nok' dag. Vi er så glade for dem at vi har købt en til gave, og to til venner, som ikke kunne best... Ver más
La empresa ha respondido
Hos VinterBaderen bader vi året rundt. Vi beskæftiger os med produkter til alle der elsker at bade i det fri, men har særligt designet dem efter vinterbaderens behov. Hos os finder du alt du skal bruge enten som erfaren bader eller hvis du ønsker at komme i gang. - Af vinterbadere til vinterbadere
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flot og lækker morgenkåbe fra VinterBaderen, kan varmt anbefales.
Vi havde en udfordring med rabat kode, men løst med Dorthe efterfølgende 😊
Mvh. Flemming

Respuesta de Vinterbaderen
Min badekåbe er så lækker.
Gennemført kvalitet.
Hurtig levering.
Er super tilfreds 💚

Respuesta de Vinterbaderen
Flotte kvalitets produkter og hurtig og sikker levering

Respuesta de Vinterbaderen
Helt igennem en positiv oplevelse at handle hos Vinterbaderen. Hurtig levering.

Hej Dorthe 🏊🏼♀️
Tak for besøget hos dig forleden, en skøn kvinde, som jeg besøgt ….en super fin kollektion du har. Det er ikke sidste gang jeg bestiller/besøger dig 🏊🏼♀️
Påskehilsen 🐥
Ellen Tolstrup
Effektiv håndtering af ordre
God dialog om produkt og størrelser
Produktet lever op til forventninger og er hyppigt i brug (Luksus Badekåben Havet)

Respuesta de Vinterbaderen
Får rigtig god vejledning både i annoncering og personligt. Købte en poncho til halv pris, og den er bare fantastisk dejlig.

Respuesta de Vinterbaderen
Helt igennem god betjening. Skønt produkt der lever op til forventningerne, og ikke mindst HURTIG levering.
Handler helt bestemt her igen.

Respuesta de Vinterbaderen
Dejlig morgenkåbe lever op til mine forventning

Respuesta de Vinterbaderen
Varene blev sendt hurtigt afsted og der har været en meget fin service hele vejen igennem - også selvom jeg har været lidt besværlig.

Respuesta de Vinterbaderen
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.