VITCHI VILANI Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ELSKER alt jeg har mottat! Har nå tre gensre i forskjellig farger, en tights, en shorts, to flares bukser i forskjellig farge, to topper, og litt til! Litt av hvert å ELSKER alt sammen👏🏼👏🏼👏🏼... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg gir VITCHI full pott med stjerner!🌟 Jeg har aldri vært borti noen treningsklær som er så behagelig å trene med. Jeg er utrolig fornøyd med kvaliteten og de sitter som støpt på kroppen. Føler... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en Mens Half Zip T-shirt for å teste ut passform og materiale. Passformen sitter som støpt på kroppen og materiale er noe av det bedre jeg har prøvd. Fungerer utmerket til trening, men og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de ropa para hombres
  3. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Vitchi Vilani is a Norwegian fashion brand. Since our founding, we've committed ourselves to creating premium fashion. We deeply value the relationship we build with each customer. Your feedback drives our mission to refine our collections and create pieces that resonate with your unique style. We invite you to share your experience and help us continue shaping the future of Vitchi Vilani. Thank you for being part of our story.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Holder ikke avtaler og svarer ikke på refusjonskrav

Advarsel til andre kjøpere. Jeg mottok kun halvparten av varene jeg bestilte. Etter seks uker med purringer fikk jeg beskjed om at resten var utsolgt. Selskapet tilbød refusjon, noe jeg takket ja til etter å ha ventet i flere måneder på tomme løfter om levering.Nå har selskapet sluttet å svare på e-post, og pengene for de manglende varene er ikke tilbakebetalt. Styr unna dette selskapet hvis du ønsker å være sikker på å få det du betaler for.

13 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke si at klærne er dårlige

Kan ikke si at klærne er dårlige, men servicen er det.. Retur må gjøres med utskrift fra mail og det er veldig tungvint. Selv om retur sendes på deres vilkår, kan den likevel bli avvist.

5 de febrero de 2026

Elendig!

Dårlig kundeservice og virkelig ikke den kvaliteten de beskriver på tracksuiten. Evig lang leveringstid, ba derfor om refusjon. Da sluttet de å svare. Bedt om returlapp, men fremdeles ikke noe respons. Helt elendig! Aldri mer!

31 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fikk feil med 2 av tightsene jeg…

Fikk feil med 2 av tightsene jeg kjøpte. Kundeservice bruker lang tid å svare, de ber meg trekke krav fra klarna så skal de sende nytt produkt men ingenting skjer dessverre. Synd, for klærne kunne absolutt blitt ny favoritt 😭

28 de diciembre de 2025

Helt ubrukelig nettside

Helt ubrukelig nettside! Bestilte julegave derfra i November, for å forsikre meg om at det kom frem til jul. Etter flere uker med venting var det enda ikke sendt! De var tomme for produktet på lager plutselig! Lovet at det fortsatt sku komme frem til jul, og jeg ble lovet gratis vare. Enda ikke hørt noe fra dem, og sitter med et betalt produkt som ikke er kommet, og de svarer ikke på mail lenger. Her blir Forbrukerrådet kontaktet om ikke lenge!

22 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Flott genser

Ga de først en stjerne da jeg måtte vente LENGE for å få varen. Men de svarte på mail da jeg spurte, og ga en gave sammen med varen da den kom. Det er god kundeservice. Og mest av alt så er genseren kjempefin.

10 de enero de 2026

Really love my Vitchi set

Really love my Vitchi set. Material is super soft and comfy, fits really nice and looks good on. I wear it almost every day now 😅

Order came fast and everything was packed nicely. You can tell they care about quality. Definitely will order again.

9 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I’m really impressed with this sports…

I’m really impressed with this sports brand! The leggings fit perfectly, feel supportive, and stay in place during workouts. The sports bra is comfortable, stylish, and offers great support. High quality fabric and beautiful design definitely buying again!

9 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

ELSKER alt jeg har mottat!

ELSKER alt jeg har mottat!
Har nå tre gensre i forskjellig farger, en tights, en shorts, to flares bukser i forskjellig farge, to topper, og litt til! Litt av hvert å ELSKER alt sammen👏🏼👏🏼👏🏼 skulle ønske det var mer farger å velge i. Ønsker meg mer Rosa, hvit og brun.

Luksuriøst stoff og veldig god passform og elastisitet!
Litt redd for å bruke det i alle type settinger da det koster litt. Men Absolutt verd hver krone!

24 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I’ve been searching for so long to find…

I’ve been searching for so long to find the right tracksuit something with that perfect oversized fit that still looks stylish and not like a big baggy sack…… And I finally found it .The cut is just amazing relaxed, but still gives shape and looks put together. You can tell right away that it’s been designed with attention to detail and real understanding of fit.
The material feels absolutely incredible. The moment I put it on, I didn’t even want to take it off. It’s super soft, smooth, and has this premium weight that makes it feel luxurious, not cheap or flimsy. Honestly, it’s nothing like the fast fashion tracksuits from H&M, Zara or other brands those don’t even come close. This one feels so much better on the skin..
I’ve worn it around the house, out for coffee, even to the airport, and I always get compliments. It’s that perfect balance between comfort and style effortlessly cool, but still cozy enough .
If you looking for that “perfect oversized tracksuit”this is the one. Quality, comfort, and fit are on another level. I’m genuinely impressed

1 de octubre de 2025

Bestilte tracksuit settet

Bestilte tracksuit settet, med en lovnad om at dette skulle sendes dagen etter, og at vi skulle få 2 gratis gaver med. Den ble ikke sendt før 1 uke etter dette, og når vi mottok den var det bare 1 gave. Da vi måtte bytte ene settet i annen str. tok det 6 uker før vi mottok det i posten. Med ny lovnad om gratis gave. Denne gangen var det ingen gave med. Itillegg har settet etter 1 døgn fått mange nupper, noe som ble fremstått å skulle være «slitesterkt». Veldig dårlig service og kvalitet til altfor høy pris.

18 de octubre de 2025

Utrolig bra kvalitet

Jeg har en half zip genser, crewneck sweatshirt og treningstights. Alt av superbra kvalitet! Det er mykt, komfortabelt og sitter utrolig godt på.

Også pluss poeng for kort leveringstid, jeg fikk varene dagen etter bestilling.

Anbefales!

16 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.