Ieder keer dat ik een vraag stel over mijn polis wordt die niet beantwoord en is het sturen van een herinnering noodzakelijk om antwoord te krijgen. Terwijl ik recent vroeg naar het bedrag dat nog z... Ver más
La empresa ha respondido
Dankzij het deskundige advies van VKT is onze caravan perfect hersteld bij caravan Center Hulst. Heel vriendelijke mensen ook aan de lijn. Een dikke pluim!
La empresa ha respondido
Ben zeer tevreden over de snelle reactie en goede oplossing voor de opzegging van de VAB-polis niet tegenstaande zij niet rechtstreeks betrokken waren bij het mislopen van de opzegging. Zeer goede se... Ver más
La empresa ha respondido
Vlaamse Kampeertoeristen ondersteunt je in raad en daad bij het kamperen. Ontdek ons maandblad, begeleide kampeerreizen en ledenvoordelen. VKT-verzekeringen biedt verzekeringen voor alles wat je wilt beschermen, met een bijzondere expertise op vlak van campers, caravans en auto's. Scherpe tarieven maken onze verzekeringen extra aantrekkelijk.
Scheldelaan 3A, 9070, Destelbergen, Bélgica
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Terwijl ik recent vroeg naar het bedrag dat nog zou betaald worden voor mijn mobilhome na 36 maanden, kreeg ik weer een antwoord dat naast de kwestie was. het ga nu voor de vierde maal dezelfde vraag stellen. Zeer povere service

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Heel vriendelijke mensen ook aan de lijn. Een dikke pluim!

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Vlugge reacties op vragen en opvolging dossiers.

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Zeer goede service en DANK U WEL.

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Als klant wens je altijd zo’n vlotte ervaring. Iets waar velen nog van kunnen leren! Aanrader !

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Warom een makelaar hebben als je zelf alles via ag zelf moet regelen!!
Zeer weinig behulpzaam en niet makkelijk te contacteren

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Duidelijke uitleg en vlugge reactie op vragen.

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Heel snelle en vlotte intake van het schadedossier. Een hele geruststelling.

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
De medewerkers luisteren naar je, zijn altijd even vriendelijk, volgen je dossier op en informeren je hierover, bravo
Je ben een klant met een naam en geen dossiernummer bij VKT

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Wanneer je niets aan de hand hebt, lijkt elke verzekeraar prima...pas wanneer je wel een ongeval hebt, en dan vooral te danken aan jezelf, dan blijkt meestal pas echt hoe goed een verzekeraar is...Na bijna 6 jaar mijn eerste "akkefietje" voor door een onoplettendheid...de kosten van "akkefietjes" lopen echter snel op, niet tegenstaande geweldig voortgeholpen...en snel! ook steeds correct blijven opvolgen ondanks een minder "snelle" hersteller. Echt een aanrader! (en de prijs is eveneens bij de allerbeste - zoniet DE beste ;-) )

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Snelle en correcte service. Vriendelijke medewerkers

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Als je aan die mensen iets vraagt doen die hun uiterste best om u te helpen en zijn altijd even vriendelijk.
Je krijgt goede en duidelijke uitleg, en het is tegenwoordig leuk om dit te mogen ervaren.
Ik heb wel altijd contact met dezelfde persoon, ik weet dus niet of het contact met iedereen hetzelfde is. Mijn contact is Ebru en dat is een voorbeeld voor mensen te woord te staan.

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Voor we vertrokken op vakantie nog snel een pechbijstandsverzekering kunnen regelen dank zij de snelle service van VKT!

Respuesta de Vlaamse Kampeertoeristen vzw
Snelle respons, altijd behulpzaam en correct op alle vlak. Een aanrader