Wij hebben bij vloerenstudio onze nieuwe laminaatvloer uitgekozen. Zijn uitstekend geholpen door Ming met onze wensen, en het uitzoeken van de juiste kleur en plank laminaat die bij onze wensen... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Heel het proces klopt. Vanaf aankoop t/m nazorg die in onze situatie gewenst was. Het totaal proces gaat goed, met meerdere medewerkers van Vloerenstudio in het veld. Voor sommige bedrijven is deze... Ver más
Je kent het wel….zomaar even kijken voor een andere vloer op de bovenverdieping. Gezocht en uitgekomen op een paar kilometer verderop. Vloerenstudio langs de A58. We wilden natuurlijk bij een aant... Ver más
Prachtige vloer, gelegd door vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ook het advies in de winkel is vriendelijk en heel duidelijk. Mijn huis is 100 jaar oud en is dus niet rechttoe rechtaan Er wordt m... Ver más
Vloerenstudio Zeeland is gespecialiseerd in harde vloeren zoals laminaat, pvc, parket en kurk. Wij hechten waarde aan het geven van goed advies. Een vloer is een belangrijk onderdeel van uw interieur en juist daarom is het belangrijk dat u goed geadviseerd wordt. Niet alleen over de kleur, maar ook over het materiaal, de afwerking, het onderhoud en de eigenschappen. Een vloer kies je niet zomaar. Daarom geven wij u graag advies zodat u de juiste vloer gaat kiezen waarvan u jarenlang plezier van gaat hebben. Ons assortiment sluit goed aan bij het assortiment van onze buren. Bouwcenter Logus levert keramische tegels en natuursteen. Vaak worden deze vloeren gecombineerd, wat is er dan handiger om de keuze te maken in dezelfde showroom? Van harte welkom in onze goed bereikbare showroom in Vlissingen, pal aan de A58.
Marie Curieweg 9, 4389 WB, Vlissingen, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
We zijn goed geholpen met uitzoeken. Prima winkel. Verder verliep ook het leggen volgens de planning. Er werden een paar foutjes gemaakt in de afwerking, vandaar 4 sterren ipv 5.
alles ok
alleen vloer zit bult in ongeveer 1 cm valt mee te leven
Ik werd gebeld over een negatieve review. "Ik heb een flesje wijn voor u" maar wij hadden geen slechte of negatieve ervaring. Nee het tegen deel, Gerard heeft een prachtige vloer gelegd en wat kleine misverstandjes werden mooi opgelost.Wat leuk en lief krijgen we, toch ook een fles 🍷 wijn "die heb ik u beloofd door de telefoon" was haar reactie aan de deur
Gr Corrie en Piet Goeseije
Zeer prettig geholpen bij het uitkiezen van onze parket vloer, een mooie vloer die goed past bij ons huis. Daarna vakkundig gelegd. Hier gaan we jaren plezier van hebben.
Steeds facturen sturen naar de verkeerde klant

Respuesta de Vloerenstudiozeeland
De man die de vloer kwam leggen zou er om 11:00 wezen, om 13:00 maar eens gebeld waar hij bleef.
Er was van te voren ingemeten door de man van vloerenstudiozeeland, bleek er achteraf 1 pak te weinig zijn besteld. 2 weken moeten wachten op het ontbrekende pak. Maar het meeste verbaasde ik me dat dit pak ook nog moest afrekenen terwijl er een offerte was opgemaakt. Al met al geen geweldige ervaring met dit bedrijf en zal een volgende keer voor een ander bedrijf kiezen.

Respuesta de Vloerenstudiozeeland
De vloeren zijn vakkundig gelegd en zien er prima uit.
prima advies en alles keurig volgens planning verlopen en een prachtige vloer!
Goed geholpen bij de aankoop van de vloer.
De levering en het leggen ging perfect.
Een goede service en een hele goede vakman die de vloer heeft gelegd!
Van advies in de winkel tot het leggen van de vloer is alles tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd.
We zijn helemaal tevreden ook met de keuze van deze vloer, die er fantastisch uitziet.
Redelijk tevreden. Offerte op basis van bouwtekening, bij het opmeten 10 m2 verschil voor ons negatief.
Prima advies, vriendelijke ontvangst, afspraken correct nagekomen.
Vlotte service! Super geholpen door Ronald en zijn collega’s! Een aanrader!