Erg tevreden en een fijne…
Erg tevreden en een fijne klantenservice!
Erg tevreden en een fijne klantenservice!
Inmiddels heb ik al 2 keer besteld bij Voetbalshopper voor mijn kinderen en beide keren ben ik zeer tevreden geweest. De kwaliteit van de producten is echt uitstekend en de bestellingen worden netjes en snel geleverd.
Wat ik daarnaast bijzonder waardeer, is de persoonlijke service. De eigenaar is ontzettend aardig en klantvriendelijk. Bij onze tweede bestelling kregen mijn kinderen zelfs een extra shirt cadeau. Dat soort persoonlijke aandacht zie je tegenwoordig niet vaak meer!
Wij zijn erg tevreden en zullen hier zeker vaker bestellen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede kwaliteit en uitstekende service! ⚽️👏
Snelle levering en topkwaliteit shirts voor een mooie prijs.
Verliep allemaal prima, kinderen waren blij met het shirt. Bedankt groetjes
Kwaliteit is abnormaal goed. Het is wel even wachten maar voor die prijs is het zeker waard.