Na anderhalve week waarin weinig leek te gebeuren is het pakje vandaag binnengekomen. So far so good. Het is in ieder geval wat we besteld hebben. We wachten af wat de kwaliteit is, gezien andere r... Ver más
Goeie ervaring. Brazilië t-shirt en broekje besteld (Neymar 2022-2023). Niet heel lang moeten wachten en eigenlijk best goede kwaliteit. Zeer mooi shirt. Was bang door de vele negatieve beoordelingen,... Ver más
Información sobre la empresa
La gente también ha visto
Ik heb een voetbalshirt gekocht met de…
Ik heb een voetbalshirt gekocht met de naam van onze dochter erop laten drukken. We hebben de verkeerde maat ontvangen. Maar de oplossing die ze boden was dat ik opnieuw een shirt moest kopen. Dat wilde ik niet. Maar nu hoor ik niks meer. 40 euro weg, want het shirt kunnen we niks mee!!! Echt slechte service. Chinese troep ook, slechte kwaliteit.
Slecht
Slecht, 4 van de 5 dingen waren niet wat ik besteld had. Geen reactie op mijn meerdere emails
Verkeerde shirt ontvangen en geen…
Verkeerde shirt ontvangen en geen passende oplossing geboden. De producten op de site zijn niet de shirts die je daadwerkelijk krijgt.
Goed dat het goedkoop is maar moet snel…
Goed dat het goedkoop is maar moet snel thuis zijn.
Iets anders geleverd dan besteld
Laat ik beginnen met het positieve:
Redelijk vlot geleverd voor iets uit China (iets van 2 weken) en de shirt lijken van redelijke kwaliteit te zijn.
Maar helaas niet helemaal wat ik besteld had.
Besteld:
1x West Ham United IRON MAIDEN Thuisshirt maat XXL en broek voorzien van naam en rugnummer voor mezelf
3x West Ham United IRON MAIDEN Kind Uittenue 2021-2022 voorzien van naam en rugnummer voor mijn jongens
Geleverd:
1x West Ham United Thuis shirt en broek
3x Een samenraapsel van West Ham United Kind Thuistenue 2020/2021 (Shirt) en West Ham United Kind Uittenue 2020/2021 (Broek)
Als "goedmakertje" zat er 1 Iron Maiden shirt bij met rugnummer 11. Shirt ziet er origineel uit, met alle details. geborduurde logo's op de borst, Iron Maiden WHUFC tekst en logo in de kraag. 'Die with your boots on' tekst op de mouw. Een label met verwijzing naar de officiële Iron Maiden en West Ham websites. En het rugnummer is onderdeel van de print. Bij de andere shirts lijkt het toch wel duidelijk op gestreken.
Kortom jammer dat er niet geleverd is wat ik besteld heb. Maar de jongens zijn er blij mee en het ogenschijnlijk originele Iron Maiden shirt of anders een verdomd goede kopie maakt een hoop goed. Dus daarom toch net een voldoende
Koop hier nooit iets
Koop hier nooit iets! Het komt niet aan. Ze vermelden een verkeerd mailadres dus je ontvangt geen track info. Vervolgens wordt het pakket terug gestuurd en je hoort NOOIT meer iets van ze. Je bent je geld kwijt. Alles wordt via Chat gpt geregeld.
Goedemorgen,
Goedemorgen,
Ik wil graag een T-shirt bestellen via die website, maar ik weet niet hoe betrouwbaar die is.
Als iemand mij een goede mening of ervaring kan geven, want soms vertrouw ik recensies ook niet zo.
Bestelling ontvangen, enkel het verkeerde model/product
Ik heb heel netjes binnen de gestelde levertermijn mijn shirt in ontvangst mogen nemen het was alleen het verkeerde model die geleverd is. Ik heb zojuist gemaild en een retourwanvraag gedaan. Alleen als ik de ervaringen hier lees hou ik mijn hart vast. Ik hoop dat alles goed gaat verlopen en zal
Mijn review updaten naar mate ik meer weet! Voor nu 2 sterren vanwege wel geleverd alleen verkeerde product. De kwaliteit kan ik helaas niet beoordelen omdat 1 van de voorwaarden is dat de verpakking dicht is en blijft. Kortom wordt vervolgd.
Goed!
ik had twee shirtje besteld (carvajal real Madrid thuis)
en een (Brazilië 2002-2003 retro tenue) zijn allebei al na 5 dagen binnengekomen alles goede kwaliteit alleen was er geen HP logo op het real madrid shirtje maar voor de rest top!
Op de grens van halve waarheden en leugens
Deze firma presenteert zich met webpagina's in perfect Nederlands. Geen AI vertalinkje, daar ben ik allergisch voor.
Het Ajax shirt dat ik uitkoos was "op voorraad".
Ik bestelde op 1 Februari 2025 en kreeg geleverd 12 Maart.
Ik had speciaal "snelle levering met DHL" bijbesteld.
Verzoeken om status updates werden wel in AI beantwoord met "in processing".
Hoewel ik ook meerdere andere firmanamen zag voorbij komfn, houd ik die van de bestelpagina verantwoordelijk.
Mijn analyse is, het is een Chinese firma, die het shirt pas gaat produceren na order.
En het dan met de goedkoopste "slowboat from China" verstuurt.
Een vriend in Brazili"e diep teleurgesteld. En nu zit ik teruggekeerd met een shirt dat ik nog naar Brazili"e moet zien te krijgen.
Heb spijt van de aankoop.
Hoewel het shirt van goede kwaliteit lijkt (Adidas, als ik het mag geloven).
Spijt, temeer, omdat een nichtje mij na het gebeurde uitlegde, "dan ga je naar de de Arena waar een winkeltje onder zit dat Ajax shirts verkoopt".
Totaal geen problemen mee gehad
2x al een psv shirtje gekocht op deze website gekocht en eigenlijk helemaal geen problemen gehad! Bij de 2e bestelling kreeg ik wel een mailtje van ene “Thomas” die mij mailde omdat het product niet meer op voorraad was en ik een ander product kon kiezen of geld terug en toen heb ik uiteindelijk gekozen voor een ander mooi shirt en uiteindelijk helemaal geen probleem gehad! De verzending was wel een beetje traag (6/7 dagen) maar dat maakt niet heel veel uit als je het maar op tijd besteld!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Op 25 november een voetbalshirt besteld en tot op heden (31 december) nog niets ontvangen. Zelfs bij dhl hebben ze niks ontvangen. Niks bestellen hier! Je reinste oplichting!
Edit: Ik had er niet meer op gerekend, maar vandaag is het shirt toch nog binnengekomen. Ik moet zeggen dat de kwaliteit me 100% meevalt! Eind goed, al goed zullen we maar zeggen.
Eind goed, al goed...
Begin december een shirt besteld als kerstkado voor onze zoon. Langere levertijd dan vermeld op de site. Snel antwoord met een Track and Trace code, maar daar leek in het begin geen schot in te zitten! Geen antwoord op volgende mails. Toch met twee weken het shirt ontvangen, ziet er prima uit! Ben heel blij dat dit toch voor Kerst nog goed is gekomen, vandaar mijn 4 sterren!
Twee voetbalpakken voor mijn zoon…
Twee voetbalpakken voor mijn zoon besteld. Deze zijn niet aangekomen. Het bedrijf reageert slecht. Er is 1 keer gereageerd, met de mededeling dat ze de kleding wel hebben afgestuurd. Daarna nooit meer antwoord gehad op mijn mails.
ik had shirt lange mouwen besteld en…
ik had shirt lange mouwen besteld en kreeg met korte mouwen. Nike teken staat er gedraaid op. Dus is duidelijk nep of een b-kwaliteit product. Op de foto site staat Nike teken wel horizontaal. Helaas is er geen telefoonnummer en onduidelijk hoe ik kan retourneren. ook vreemd gmail voor een site
fansbefirstonline en dan gmail.com
Verkeerde maat geleverd en anders dan afbeelding
Verkeerde maat geleverd en een pakje die anders is dan op de foto. Als je mailt, krijg je geen reactie. Retourneren is ook geen optie.
Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf.
Communicatie is waardeloos .
En ze blijven maar proberen iets anders op te sturen terwijl ik om een beko pak vraag
En ik wil niets anders als oplossing .
Maar het materiaal is waardeloos
Ze geven niet wat je hebt besteld.
Zo mijd deze website want het zijn oplichters uit China. Heel slecht
Rommel
Rommel! Slechte service shirt onder vlekken. Komt geen oplossing alleen maar betaal nog meer dan krijg je iets nieuws.
Waardeloos
Toch nog gekomen
We wachten af wat de kwaliteit is, gezien andere recensies... Ik vond het wat vaag allemaal, het lijkt inderdaad uit China te komen.
Shirt scheef bedrukt
Shirt scheef bedrukt en helemaal andere kleuren dan het origineel. Krijg je als 10% korting op de volgende bestelling. Net of ik hier nog ooit iets ga bestellen.
En wanneer je niet akkoord gaat, reageren ze niet meer.
Más información sobre otros tipos de reseñas.